Fetele IB (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Scriem dincolo?
E mai putina reclama si putem vedea poze mai usor...

E cineva care nu are cont pe FB ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia.anya spune:

La multi ani Gabriela!
La multi ani Alex (Diana)!
La multi ani celor care poarta numele Sf. Arh. Mihaiil si Gavriil!

Eu sunt bine,Anya nu;are traheo-bronsita acuta si serveste antibiotic.Nu ii place deloc,dar asta e.Tocmai faceam si noi 2 ani fara antibiotice.

Felicicitari Diana pt casutza!E minunat ca faceti Craciunul acolo.Sa fiti voiosi si sanatosi.

Ileana,cu Cosma eu zic sa fi un pic mai relaxata.Ceva ,ceva s-o declansa in el la un moment dat a.i. sa-l determine sa faca la toaleta.

Va pupacesc cu drag

p.s. Irinuca, ce-i aia FB? (stii ca eu sunt varza la calculator)
Ultimul mesaj eu nu prea l-am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

oti, multumim pentru urari, si sanatate Anyei!

FB = facebook, ne-am regasit acolo, am facut un grup si putem scrie si acolo, in plus mai putem vedea si poze. Daca iti faci cont, cauta-ma (Diana Gal, sper sa ma recunosti din poza ), adauga-ma ca prietena si te bag si in grup.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

sincer, eu prefer sa scriu aici, parca e prea multa expunere pe facebook...Irinuca, m-ai tras de urechi pt poze, dar sa stii ca le sterg le las cateva zile, le vedeti, si gata, pun altele, si tot asa...si oricum sunt cu vedere limitata acolo.

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca e invers cu expunerea... Grupul de facebook este inchis, doar noi vedem ce scriem acolo... in timp ce aici poate citi toata lumea iar la poze, poti sa personalizezi asa incat sa dai acces la ele doar anumitor persoane alese de tine.

Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

da, grupul de acolo e inchis? credeam ca tot ce scriu se transmite instantaneu tuturor prietenilor si prietenilor prietenilor... hai ca mi-a mai venit inima la loc

Mergi la inceput

da, e inchis. Ca sa te convingi - sus unde e numele grupului - este langa el un lacat si scrie "Closed group"

Alerg 42 pentru o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ILEANA -Si mie mi se pare mai sigur dincolo
Aici in grup, de exemplu , avem 97 de postari, dar sunt 1755 de vizualizari...Citeste cine vrea despre viata noastra
Sa nu stergi pozele, m-am bucurat asa mult sa ii vad pe toti prichindeii tai

MARTINA!!!!!! pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Oti, scuze de raspunsul asa intarziat, multumesc mult de urare .
cum mai merge sarcina?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia.anya spune:

Buna,

Eu nu ma descurc deloc cu FB.Nu inteleg nimic de acolo.Nu am nici rabdare.Cum se face cont?
Am dat ok la persoanele cunoscute si atat.Sa vad in una din zile cand sunt mai relaxata,ca acum sunt ff stresata cu pitica.
A luat antibiotic 10 zile(facuse complicatii).Are sistemul imunitar ,cred eu,la pamant ,si de 2 zile ii curge iar nasul si tuseste productiv(am fost si noi prin parc).
Era foarte bine dupa antibiotic.
Cu ce sa-i intaresc organismul?
De 2 sapt sta acasa,iar luni vroiam sa o duc la gradi ;mi s-au adunat o gramada de treburi nerezolvate.Dar daca iar ii curge nasul...Simt ca o iau razna.

Eu cu sarcina ma simt ciudat.Nu prea am chef de nasteri,bebelusi,nu am chef de pampers...M-am saturat de scos muci,siropuri de tuse de toate natiile.
Inainte am fost si la homeopat cu Anya,dar fara niciun rezultat.
Marti am programare la ecograf si nu simt niciun entuziasm.

Mergi la inceput