Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

buna fetelor

Felicitari Mari

La Multi Ani fetelor Kiti si Clabuc

Ne-am intors si noi de la control dar am tras si un pui de somn, pe bebe nu l-am vazut dar am vizitat calul balan iar vestile nu sunt asa bune cum ma asteptam , adica col scurtat, moale ,dr spera sa mai stam cumintei in pat 2 saptamani ca sa trecem in sapt 37 , oricum in opinia dnealui nu prea ajungem la sapt 40.
Daca tot spuneam ca s-au rarit contractiile recunosc ca ieri am iesit putin si dimineata m-am trezit cu contractii iar dupa vizita la dr si dupa plimbarea pana la spital au revenit chiar si cu nospa
Urmatoarea vizita este peste 2 saptamani din care una este plecat asa ca morcovul este maaaare.
Va pup

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Klarisse felicitari pentru grasun si control , te rogplimba-te si pentru mine, ok?

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

KLARISSE felicitari pt vestile bune!

MARI FELICITARI!!! BUN VENIT BEBITA ANCA!!! Sa fii sanatoasa,cuminte,papacioasa si sa-ti bucuri parintii!!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

bun venit anca

felicitari mari

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Citat:

Cum te mai simti?

36+

crina cu VERONICA ELENA

Sunt zile si zile.
dar important este ca sunt si ca trec si ca fiecare zi care trece este oVictorie.

Moshulik 32

Asa e draguta. Victorie peste victorie pana la reusita finala.
Pupici pe burtica!

36+

crina cu VERONICA ELENA

Moshulik 32

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karin25

Edith 34+ Andreas Daniel

Cu DD inainte!

Moshulik 32

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Am primit mesaj adineauri de la Mari78:
"Azi s-a nascut cea dea doua printesa a fam. Batrinu, Anca Ioana, 3260 grame, 53 cm si a luat deja primul 10 din viata "

Sa va traiasca!!!
Bun venit Anca Ioana!!!

Valentina35+

Felicitari pentru printesa de nota 10, Mari78!

Moshulik 32

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

buna fetelor

Felicitari Mari

La Multi Ani fetelor Kiti si Clabuc

Ne-am intors si noi de la control dar am tras si un pui de somn, pe bebe nu l-am vazut dar am vizitat calul balan iar vestile nu sunt asa bune cum ma asteptam , adica col scurtat, moale ,dr spera sa mai stam cumintei in pat 2 saptamani ca sa trecem in sapt 37 , oricum in opinia dnealui nu prea ajungem la sapt 40.
Daca tot spuneam ca s-au rarit contractiile recunosc ca ieri am iesit putin si dimineata m-am trezit cu contractii iar dupa vizita la dr si dupa plimbarea pana la spital au revenit chiar si cu nospa
Urmatoarea vizita este peste 2 saptamani din care una este plecat asa ca morcovul este maaaare.
Va pup

Martie-Aprilie

Oana, repaos absolut la pat si fara nici un fel de efort si totul a fi bine!

Moshulik 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Oana te rog fii optimista!
Uite si Alexutza a avut colul de 1 cm mai mult de o luna si a nascut o fetita asa mare si frumoasa si sanatoasa. Daca te incalzeste cu ceva si eu tot in pat stau, dar nu mai avem mult si o sa uitam de momentele astea mai nasoale.
Crede-ma ca puterea psihicului ajuta tare mult. Hai sus in patut si hai sa ne uitam la un film bun.OK?

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Citat:

Oana te rog fii optimista!
Uite si Alexutza a avut colul de 1 cm mai mult de o luna si a nascut o fetita asa mare si frumoasa si sanatoasa. Daca te incalzeste cu ceva si eu tot in pat stau, dar nu mai avem mult si o sa uitam de momentele astea mai nasoale.
Crede-ma ca puterea psihicului ajuta tare mult. Hai sus in patut si hai sa ne uitam la un film bun.OK?

36+

crina cu VERONICA ELENA

Nu stiam de Alexuza sau uitasem , asta imi da speranta, m-am cam pleostit sa fiu sincera dar promit sa imi revin

Moshulik , stiu ... tot exersez de ceva timp sportul asta , dar uite ca mai dau si in gropi cum se spune , tu ai grija de tine , ma bucur ca esti bine

Martie-Aprilie

Mergi la inceput