Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_25 spune:
BUBANTE bibe de sticla eu am luat de la Auchan!
LORA ajunsasi acasa??? Abia asteptam sa ne pove si sa ne-o arati pe bolfosica Adelina!!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicopic Ana ai avut o tinuta superba la nunta ![]() si ce de ..![]() Nico, burtica de 38+ |
Multumim frumos!!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
PATICUT ne-am petrecut f bine !!am dansat,am mancat,am baut pana am picat sub masa...
(Glumeam!!!![]()
![]()
) A fost ok,am furat mireasa!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
puiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Puiutza pai si ce daca intra in garda a doua zi la 8? ce treaba avea garda lui si nasterea ta? ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+ |
Chichi am nascut doar la ora 11 si 26. A fost pe la mine la ora 7.30 si aveam dilatatie doar 4 - nu aveam cum sa nasc pana la ora 8. A stai sa iti explic - eu am nascut la maternitatea privata Eva si el avea garda la maternitatea de stat. Mi-a spus ca trebuia sa il sun p el la ora 2 noaptea, dar eu oricum nu vroiam la stat, vroiam la Eva. Sincera sa fiu a meritat ca am ales Eva - mai sunt si pe acolo minusuri, dar nu se compara cu ce e la stat. Stateam in pat si sunam ca vreau aia si aia si nu m-au refuzat si nici nu mi-au vorbit urat. Daca ar fi sa nasc din nou tot acolo m-as duce.
Nu s-a trezit inca Alex, dar indata da drumul la tiuitoare....
Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
kiti2205 spune:
Buna dimineata!
Puiutza - sa fiti sanatosi si tot binele din lume pentru voi 

Clabuc, bine ca ai mai dat tu niste prajituri azi, ca aveam nevoie de ceva dulce ![]()
La multi ani, Nike!!
Pupam 

Kiti,
34+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
PUIUTZA recuperare usoara si ...o sa se vindece ea si epiziotomia!![]()
![]()
Bine ca sunteti bine si tu si bb!!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
LoraG76 spune:
Salutareeeeee!!!!
Am ajuns si noi acasa, suntem bine!
Va multumesc din suflet pentru sustinere, mi-a fost tare dor de voi!
Adelina e o bolfoasa, a avut 3900g si 54cm, apgar 8 pt. ca am nascut f. greu, lichid nu mai avea, avea si cordonul in jurul gatului, insa si-a revenit rapid dupa nastere, e o tocaitoare de clasa I, sta numai cu tzatzele-n gura.
Incerc sa pun 2-3 poze, daca ma lasa, ca tipa cum n-are sanul imediat.
Felicitari fetelor care au nascut deja si bafta celor care urmeaza, scuze, dar n-am citit nimic din urma inca.
Trebuie sa plec, tipa deja!
Va pup pe toate!
Lora, mami de Iustina si 
39+ cu Adelina
AMR 1 zi!!!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Salutareeeeee!!!! Am ajuns si noi acasa, suntem bine! Va multumesc din suflet pentru sustinere, mi-a fost tare dor de voi! Adelina e o bolfoasa, a avut 3900g si 54cm, apgar 8 pt. ca am nascut f. greu, lichid nu mai avea, avea si cordonul in jurul gatului, insa si-a revenit rapid dupa nastere, e o tocaitoare de clasa I, sta numai cu tzatzele-n gura. ![]() Incerc sa pun 2-3 poze, daca ma lasa, ca tipa cum n-are sanul imediat. Felicitari fetelor care au nascut deja si bafta celor care urmeaza, scuze, dar n-am citit nimic din urma inca. Trebuie sa plec, tipa deja! Va pup pe toate! ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 39+ cu AdelinaAMR 1 zi!!! Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Bine ai revenit!!
Si noua ne-a fost dor de tine

Asteptam poze cu grasutza

Kiti,
34+ si mami de Vlad 15.05.2006
alynta27 spune:
Buburuza uite aici pozele! Cauta unde am postat eu pe pagina! 
Alina-Mirela
40+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra