Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 49
arcadia spune:
dicarstea, offtopic (ca nu am citit): ziceai mai demult ceva de un wrap verde?
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
Nerantula spune:
Fetelor, revin cu rugamintea sa descrieti cat mai exact starea produselor din bazar, cred ca ajuta mult cumparatoarele sa-si faca o idee cat mai realista despre ceea ce achizitioneaza (adica nah, vorbesc de mine in primul rand) ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!
szivarvany spune:
Alexandrina, eu am fost cea cu acel "NU", adica nu la faptul ca un subiect e deschis la data X, ei bine, pana la acea data trebuie macar sa treaca cinitiatoarea/beneficiara pe la subiect. Totusi, e vorba de o luna de zile.
In rest nu stiu ce sa zic Ati scris foarte mult
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Flowers spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
Fetelor, daca e vorba de balerinii de la Monnvas si nu va sunt buni trimiti-mii mie si-mi spuneti in contul cui platesc sau cui ii trimit banii. Eu port nr 35. Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas http://blogulluilucas.blogspot.com/ http://elblogdeluquitas.blogspot.es Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii... |
Eu port nr 37 , adica 24 cm si am piciorul fff subtire, dar la anunt scria ca-s 23cm, nr. 35. Deci cine-i cenusareasa?
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Dar ca sa simplificam lucrurile, si sa nu mai fie discutii cu privire la modul de recompensa, de ce nu trimiteti colete direct la mamicile de caz? Ele oricum trec pecu, si discutia nu mai presupune atatea batai de cap. |
Se face si asta deja, dezavantajul ar fi ca s-ar concentra multe produse pe un singur caz ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!
szivarvany spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Nu toti ...(ma refer la mine ...cumparatorii noi...nu toti a existat o exceptie....in rest nu au platit taxe desi le-am scris si pe factura.Si in mail-le in care cereau detalii) Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
NU le mai trimite coletele, Gabi, regula e clara !!!
Nu tolera asa ceva
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Nerantula
Se face si asta deja, dezavantajul ar fi ca s-ar concentra multe produse pe un singur caz .. |
Nu produsele pe un caz ar fi problema, ci munca de coletarie pe umerii mamicilor prea-mult incercate.
Si repet:
A solicita PECU, PER, PECD este dreptul oricui pune produse la bazar.
Acum dezbatem care dintre donatoare si in ce cuantum pot sa-si deduca din aceste "PE" la cumparaturi.
Si mai se dezbate daca cazurile fara rapoarte lunare pana acum mai primesc o ultima sansa.
Si mai dezbatem cat de rar e prea rar...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Si va mai intreb daca e suficient ca primul post sa arate asa:
NOUL BAZAR IL GASITI AICI
Cazurile umanitare
Regulamentul
Lista de dorinte
Cap. 1, Cap. 2, Cap. 3, Cap. 4, Cap. 5, Cap. 6, Cap. 7, Cap. 8, Cap. 9, Cap. 10, Cap. 11, Cap. 12, Cap. 13, Cap. 14, Cap. 15, Cap. 16, Cap. 17, Cap. 18, Cap. 19, Cap. 20, Cap. 21, Cap. 22, Cap. 23, Cap. 24, Cap. 25, Cap. 26, Cap. 27, Cap. 28, Cap. 29, Cap. 30, Cap. 31, Cap. 32, Cap. 33, Cap. 34, Cap. 35, Cap. 36, Cap. 37, Cap. 38, Cap. 39, Cap. 40, Cap.41, Cap.42
BAZAR VECHI - REGULAMENT VECHI
Produsele platite mutate din albumul principal sunt aici: picasaweb.google.com/LauraRsiB!!!
Nota: Produsele care au ramas se mai pot licita, insa multe sunt cu semne de intrebare: daca le mai au donatoarele, daca mai sunt valabile ofertele.
Adaugarea de produse:
nu mai este permisa
Licitarea
Licitarea presupune postarea unui comentariu cu cod produs si pret oferit.
Pentru fiecare produs se liciteaza minim 2 zile. Dupa prima zi, licitatia se termina la 24 de ore dupa ora la care a licitat ultima persoana.
Toate licitatiile care incep intre vineri, orele 12,00 si sambata, orele 12,00 primesc ca termen de finalizare luni, orele 12,00 cu posibilitate de prelungire dupa regula binecunoscuta.
Cand un produs este licitat, acesta se muta in albumul "LICITATII" si se noteaza persoana/persoanele care au licitat, suma si data la care se incheie licitatia. La terminarea licitatiei, produsul castigat
se muta in albumul "FINALIZATE".
Plata
Cumparatorul depune banii in contul cazului pentru care a fost donat produsul castigat; daca produsul a fost donat pentru mai multe cazuri, alege unul din acele cazuri.
Nota: Deoarece bancile percep comision la platile efectuate prin internet banking sau transfer din alte conturi, indiferent de suma depusa, cumparatorul care plateste in acest mod este rugat sa depuna 3 lei in plus fata de suma platita pentru produsele cumparate.
A alege sa platesti la ghiseul bancii inseamna a evita plata a numeroase comisioane de transfer, cu o exceptie intalnita de noi pana acum: in cazul BCR, comisionul de DEPUNERE e 4 lei.
Confirmarea platii
Dovada platii se face prin trimiterea unui mail la adresa bazargeneral @ gmail . com , iar una din persoanele care se ocupa de administrarea bazarului va confirma plata, mutand produsul din albumul "Finalizate" in albumul cazului beneficiar.
In cazul in care aceasta dovada nu poate fi trimisa pe mail, cumparatorul este rugat sa solicite titularului de cont confirmarea platii. Este de preferat ca aceasta confirmare sa fie solicitata pe PM, pentru ca titularul contului sa confirme plata pentru nickul DC, nu pentru numele real.
Dupa ce plata produselor a fost confirmata, cumparatorul trimite adresa de expeditie vanzatorului, precizandu-i care sunt produsele in cauza din albumele cazurilor.
Produsele licitate si castigate, dar care nu sunt achitate sau revendicate in decurs de o luna, vor fi reintroduse in bazar.
szivarvany spune:
Atunci in aceasta forma votez NU la amanare .
E lipsa de respect pt mamicile care doneaza si cumpara si fata de mamicile care si ele au caz si probleme si greutati si totusi, gasesc o cale sa tina contactul cu noi.
Jasmin012 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Flowers
Eu port nr 37 , adica 24 cm si am piciorul fff subtire, dar la anunt scria ca-s 23cm, nr. 35. Deci cine-i cenusareasa? Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
m-as incumeta sa spun ca eu sunt aia
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...