Bazar umanitar***42***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Laura, eu am trimis confirmarea de plata pentru adidasi pe mailul bazarului, ma poti confirma si pe mine la produs cu plata efectuata?
Multumesc mult inca o data!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 5 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:

Am o propunere: mamicile fara caz, dar care fac distributie de produse de la alte donatoare, sa isi aleaga produse din bazar de valoarea taxelor postale, si asa este destul consum de timp si efort pentru livrari/corespondenta/confirmari.
Ce spuneti?

Da, e de rasuflat cu asa ceva pentru donatoare.
Dar pierd copii, ca va fi un fenomen in cascada. Si deci o suma de produse devin gratis, si trimiterea lor ar gratifica altele si tot asa.
Eu nu votez asta, desi uneori si mie mi-e greu sa trimit. Mi se pare buna ideea de a vinde o parte, cum au facut unele.

Atunci ajustez propunerea: distribuitoarele sa solicite pecu pentru produsele distribuie, in felul acesta copiii nu pierd, iar ele isi platesc produsele alese din bazar cu banutii dati la posta pentru trimiteri.
Subliniez, vorbesc de distribuitoare, nu de toate donatoarele, adica cele care preiau produse de la alte mamici donatoare si ma refer numai la acele produse.

Asa da, cu asta sunt de acord, doar ca e o nuanta, nu se poate numi PECU (CU = cont umanitar), ci eventual PECD (CD = cont distribuitor)

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Alexandrina, pai eu la pecu ma refer, altfel cumparatoarele vor trebui sa faca 2 drumuri la banci, daca trebuie sa plateasca taxele postale in alt cont decat cel umanitar si devine mult prea complex.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 5 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ada, nu iti fa griji, ca ti-am zis ca fac 2 din ea, nimic nu se pierde, totul se transforma . Materialul imi place f. tare!Masura cred ca e un 44 mai degraba, dar stai calma, ca puteam sa cer masuri exact la ea. Dar mi-a picat cu tronc,ce sa fac!?

Nerantula, stiu de ieri, dar am uitat. Acu am intrat si am rezolvat.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Astept raspuns cu ce ar trebui sa facem sa introduceti cazul maria_rubi la bazar.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ada,eu cred ca trebuie sa cereti acordul adminilor pt introducerea unui nou caz.Numai Florin poate modifica oricum in bazar si cred ca lui si Mirelei trebuie sa va adresati.Scrie-i un email.
Am citit povestea si ma rog sa se faca bine si sa fie totul ok.Doamne ajuta ,sa se intoarca cu bine acasa la familia ei.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ada vreau sa stiu daca ai trimid coletul la mine pt ca inca nu am primit aviz

de David si 36+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:

Alexandrina, pai eu la pecu ma refer, altfel cumparatoarele vor trebui sa faca 2 drumuri la banci, daca trebuie sa plateasca taxele postale in alt cont decat cel umanitar si devine mult prea complex.

Si daca e PECU, cu ce le usureaza efortul distribuitoarelor?

Adaug ca PECU si PER (ramburs) si PECD, toate se pot alege de catre oricine fara nicio acuza. Cred ca ne-am pus de acord cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Nushu, azi e o saptamana de cand am trimis coletul.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:

Si daca e PECU, cu ce le usureaza efortul distribuitoarelor?

Adaug ca PECU si PER (ramburs) si PECD, toate se pot alege de catre oricine fara nicio acuza. Cred ca ne-am pus de acord cu asta.

alexandrina, diferenta e ca de ex. eu am pus pachete de 24 de lei ieri. Am datorie la bazar vreo 50sau 60 lei. Daca s-ar pune pecu pt ce am trimis eu, prin metoda propusa de nerantula, eu as ramane la bazar cu datorie de 50-24=26 lei. Adica ce dau eu, care nu am caz la bazar, la posta sa se compenseze cu pecu platit de cine cumpara. Pt ca banii platiti pecu se duc la copii, deci e ca si cand as cumpara eu haine de la bazar si as plati cu banii pe care ii dau de fapt la posta . Cam asa cumva ....

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput