Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 12
diannaalex spune:
abia acum am reusit sa intru pen net i eu ca daca calculatorul meu e stricat am trimis azi colete pentru Madyrizescu, criss 82, valentina, carminabulina. Si am achitat 16 lei pt Siluan rog sa mi se confirma si 16 eli pt Alexia o rog pe Sabian sa imi confirme ca tot din cauza calc nu pot scana si trimite chitantele. Voi ce mai faceti fetele? Abia astept sa inceapa Alex gradinita ca s-a plictisit acasa.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Leditia spune:
Mariuca_sara au intrat banutii,deci confirm plata ta-40ron.multumim
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
madyrizi spune:
diana, le-am dat PM-uri lui natynic si sabinei.p .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Nerantula spune:
Laura, am primit adidasii, sunt foarte bucuroasa ca ii vin (cam la limita, e drept), imi si plac foarte mult, maine merg sa ii platesc! Multumim din suflet pentru promptitudine si ajutor!
edit: am vazut ca licitatia e cu 7 zile, ii poti da tu terminare mai devreme, acum sau peste 2 zile?
Platesc in contul lui Pisellino de pe prima pagina, e valabil, da?
In cateva zile termina si mama de borfolit prin dulap si trimitem un pachet si pentru '3 sate'
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 5 saptamani !!
cris_82 spune:
diannaalex
boti un pentru printesa si multa sanatate unde e kiabi asta in c-ta??ca e prima oara cand aud de el
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
uitesem diannaalex bifeaza-ma si pe mine acolo te rog,ca altfel mi se blocheaza contul si nu mai pot sa ma bazaruies
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
ducky spune:
Trimis pachet Mady tura 1. Stiu ca urmeaza si tura 2 dar umplusem deja o cutie mare de xerox, so...n-am mai avut rabdare.
O saptamana frumoasa sa aveti !!!
Bun venit, piticilor scumpi de pe bazar si multa sanatate si putere mamicilor lor!!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
madyrizi spune:
am desfacut pachetul de la silvi_2005 si sunt tare de setul de bijuuri. mai ales ca vine la fix in .
diana2242 alex e superincantat ca in sfarsit i-am luat si lui ceva. de cand asteapta, saracu' de el, sa fie un pachet si pentru el. acum e multumit desi ii sunt lungi bluzitele la maneci dar se consoleaza ca la primavara o sa-i fie bune . multumim de bonusuri, chiar m-ai ghicit ca eram tare ofuscata ca am luat niste pantofiori super de la bazar si nu-i mai vin lui miha. multam frumos.
apropo, are cineva nevoie de pantofiori negri marime 19? sunt superbi, luati tot de la bazar si purtati un sfert de ora de miha. daca ii vrea cineva sa-mi spuna ca altfel am 2 gemeni (amarati dar frumosi foc) care ma asteapta sa-i intzolesc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
diana2242 spune:
Madi ma bucur ca va vin si va plac lucrusoarele,Boti ma bucur ca v-ati mai inzdravenit poate ne vedem si noi daca nu eu iti pun pachet,mady eu tot caut butonul sa te bifez dar nu imi mai apare asa ca am crezut ca esti bifata mai caut Cris Kiabi este in Carf in jumatate din spatiu Media Galaxi.nu mai stiu ce sa zic am gasit body cu maneca lunga la 8 lei 2 bucati la Real deci cine vrea va iau daca mai gasesc sunt bunicele grosute.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
madyrizi spune:
botonu' cu pricina e la contul meu, facturi, vanzari, marcat ca platit.
boti m-a nimerit .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro