Rahova sau apropiere (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, karli, multa sanatate Adelutei. Stiu cum e ca si fii-mea e racita de 3 saptamani si nu mai scapam odata de beleaua asta de raceala. Saptamana asta am tinut-o acasa, in speranta ca-i va trece mai repede. Ciuciu!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Si eu sunt prin preajma.

karli uffff, imi pare tare tare rau de Adeluta bolnavioara. Ai incercat sa o pui pe picioare cu homeopate? Functioneaza super bine sa stii. Daca vrei sa stii cam ce mai folosesc eu, spune si le insir aici.
Lexi drum bun, concediu placut si distractie placuta la botez. Sa va traiasca finutul/finuta.

Am botezat-o si noi pe Antonia weekendul trecut si imediat ce o sa reuseasca Cristi sa puna calculatorul pe picioare, calculator care e super virusat saracul, o sa pun si poze.

Weekend frumos tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetele,

multumesc Lexi; sanatate si Mariucai! sper sa o scoateti la capat mai repede! distractie frumoasa la petrecerea de botez! sa mai faci poze sa va vedem si noi! in special pe tine si pe Mariuca...

multumesc Alinutza si tie, da, vreau sa imi spui din ce folosesti tu la viroze si nu numai, ca uite asa culeg informatii si poate am mai mult succes cu astea; oricum cred ca trebuie sa facem si noi un drum la un homeopat (si sa ne dea tratamentele personalizate) ca prea se zice "nu lua medicamente homeopate cum a zis nu stiu cine fara consultul dr.homeopat..." de parca nu tot pentru acelasi simptom se da unul sau altul... aici e marea mea nelamurire, daca e STRANUT de raceala nu se da unul si acelasi medicament? sau combinatia nas infundat/stranut... febra/moleseala... nu stiu... zic si eu! oricum nu ma pricep dar cum nu ajungi prea usor la un dr.homeopat BUN, ma gandesc ca oricum nu voi putea ajunge la orice viroza (si cum le facem noi, vad, saptamanal ) ma gandesc ca tot asa vom functiona: cu listuta de remedii pt.diverse simptome!

Alinutza, sa va fie de bine crestinarea micutei Antonia! si spor la devirusat calculatorul... abia asteptam poze cu mititica sisi!

Monica voi ce mai faceti? cum merge scoala? dar gradinita?

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

karli uite pe astea le am eu in casa
- Arnica CH9 - buna in caz de lovituri, cucuie. Pentru asa ceva am la indemana si gel cu arnica
- Avena Sativa CH9 - pentru pofta de mancare - eu asta ii dau acum lui Tudor care trece printr-o faza urata din punctul asta de vedere. Sper sa functioneze ca ma scoate la pensie copilul asta inainte de vreme
- Antimonium tartaricum ch5 - pentru tuse care se vrea sa fie productiva, se aude in piept dar nu reuseste sa expectoreze cum trebuie, genul bronsite/bronsiolite - i-am dat Antoniei cate 2 bulinute cam la fiecare 2 ore. 24 de ore mai tarziu nu mai tusea
- Natrum Sulfuricum ch5 - pentru resturile de viroze, cele care treneaza cu muci si tuse productiva - cate 3 bulinute de 3 ori pe zi.
- Formula 14 - pentru diverse tipuri de tuse. Este o formula complexa care contine remedii pentru mai multe feluri de tuse.
- Drosera ch7 - pentru tuse seaca
- Chamomila Ch7 - pentru durerile asociate eruptiei dentare ale Antoniei.Cand o vad ca o deranjeaza prea tare ii dau o bulinuta si o jumatate de ora mai tarziu e din nou fericita
- La debutul unei viroze, in primele 24 de ore folosesc asa - Aconitum ch15 o doza dimineata, Beladona ch15 o doza la pranz, Gelsemium ch15 o doza seara
- Beladona ch15 o folosesc pentru febra in care corpul e fierbinte si extremitatile reci

Atentie mare mare mare la simptome. Exista multe feluri de tuse, multe feluri de febra, etc.

Sanatate multa multa

Ma duc sa beau o cafea.
Duminica frumoasa tuturor
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetele

ALINUTZA sa va fie de bine crestinarea micutei antonia,abia asteptam poze,tudor cum a reactionat la botez?i-am citit si perlutele lui tudoras de pe blogul tau,este un scuuump

LEXI drum bun spre romanica si poate ai timp sa ne intalnim,pupici mariuca

KARLI voi cum sunteti cu gradi?tot raciti?
noi suntem bine,andy cu gradinita,maria a crescut si ne ofara numai clipe senzationale,danseaza a inceput sa vorbeasca cat de cat si stalcit rauuuuu,dar sunt niste scumpi amandoi si cat se iubesc iar eu sunt in culmea fericii cand ii vad
va pupic si va doresc o duminica placuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

karli uite pe astea le am eu in casa
- Arnica CH9 - buna in caz de lovituri, cucuie. Pentru asa ceva am la indemana si gel cu arnica
- Avena Sativa CH9 - pentru pofta de mancare - eu asta ii dau acum lui Tudor care trece printr-o faza urata din punctul asta de vedere. Sper sa functioneze ca ma scoate la pensie copilul asta inainte de vreme
- Antimonium tartaricum ch5 - pentru tuse care se vrea sa fie productiva, se aude in piept dar nu reuseste sa expectoreze cum trebuie, genul bronsite/bronsiolite - i-am dat Antoniei cate 2 bulinute cam la fiecare 2 ore. 24 de ore mai tarziu nu mai tusea
- Natrum Sulfuricum ch5 - pentru resturile de viroze, cele care treneaza cu muci si tuse productiva - cate 3 bulinute de 3 ori pe zi.
- Formula 14 - pentru diverse tipuri de tuse. Este o formula complexa care contine remedii pentru mai multe feluri de tuse.
- Drosera ch7 - pentru tuse seaca
- Chamomila Ch7 - pentru durerile asociate eruptiei dentare ale Antoniei.Cand o vad ca o deranjeaza prea tare ii dau o bulinuta si o jumatate de ora mai tarziu e din nou fericita
- La debutul unei viroze, in primele 24 de ore folosesc asa - Aconitum ch15 o doza dimineata, Beladona ch15 o doza la pranz, Gelsemium ch15 o doza seara
- Beladona ch15 o folosesc pentru febra in care corpul e fierbinte si extremitatile reci

Atentie mare mare mare la simptome. Exista multe feluri de tuse, multe feluri de febra, etc.

Sanatate multa multa

Ma duc sa beau o cafea.
Duminica frumoasa tuturor
Alina

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor

Alinutza merci mult mult mult pentru me'camente! ca titluri si utilitate ma refer; dar cu fraza de final m-ai facut praf! adica evident ai si tu dreptate ca pana la urma tot un doctor ar trebui sa ma lumineze cu intelegerea cat mai clara a fiecarui simptom si cu ce anume sa-l tratez! asa ca sper sa-mi gasesc si eu un loc pentru o programare saptamana aceasta la o doctorita homeopat buna si sa incepem cu incredere un tratament homeopat avizat ca pe tratament alopat deja am mers cam mult (la cate zile si ani - mai exact 3 ani si 3 luni - n-am luat aproape nimic, acum de la inceputul gradinitei am bagat (cel putin!) la panadol si nurofen (plus antibioticul) in Adeluta cu sticluta! si nu-mi place deloc mai ales ca stiu ca toate astea se "contabilizeaza" intr-un fel sau altul la ficat! )

Mirela multumesc, bine, ca deh' se poate si mai rau... dar intr-adevar nu ne-a fost atat de rau incat sa nu mai stim de noi; insa tot nu-mi place ca a racit asa mult, asa des, pot sa zic de-acum pentru ca dupa ce am facut-o bine cu otita care a avut-o acum 3 saptamani, a mers 3 zile la gradi si tronc, alta VIRUSEALA! Joi am luat-o de acolo, cred ca am mai zis, aproape lesinata! pe bune ca nici pe scaunel nu putea sa stea in fund! Acum avem nas infundat INCA! de vineri incoace numai asa e, dar cu toate ca se aude ca e ceva acolo, nu respira pe gura noaptea, stiu eu cum face? nu stiu! bine ca poate dormi, si mai sper ca nu dam in altele cu mucii aia gramada prin nas care nu ies cu nimic... i-am pus si Vibrocil in nas, i-am facut si aerosoli cu ser fiziologic, si nimic, nasul ala parca e de clovn! of! atata vreau, sa nu dam iar in otite!

va pup, noapte buna!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

karli incearca sa ii faci aerosoli cu ser fiziologic in care sa pui sare de mare. La plafar gasesti o sare de mare (e intr-o punguta mica si albastra, costa vreo 2 lei parca) care nu e imbibata cu arome si coloranti. In punga o sa gasesti cristalele de sare de mare si printre ele si niste granule albe (alea sunt spumantul). Eu pun o fiola de ser si cateva granule de sare din asta. Masca nu o pun pe fata copilului ca aerosolii sunt mult prea sarati si mult prea puternici, dar o tin aproape. Antonia la prima tura de aerosoli din astia a tusit si a expectorat destul de mult. In seara asta i-am facut din nou si nu a mai tusit deloc. Ca sa nu iti mai zic cum desfunda nasul!!!
Sau mai poti sa faci aerosoli cu ceai de musetel in care sa pui o picatura doua de ulei esential de lamaie (asta favorizeaza expectoratia) sau de ulei esential de eucalipt (pentru nasuc infundat)
Pentru nas infundat sunt mai multe remedii - Sambucus Nigra, Sticta Pulmonaria. Depinde!

Mirela multumesc frumos.
Tudor a reactionat bine, a fost tare curios de tot ce se intampla. A fost cu taica-su la biserica cand a facut rezervarea, i-am povestit si i-am si aratat poze de la botezul lui, asa ca nu era chiar pe dinafara subiectului.

Cand o sa reusesc sa umblu la poze o sa va pun si un filmulet sa ii vedeti pe piticii mei cum se chitaie. Tudor o gadila pe Antonia si asta mica radeeeeeeee

Fug la
Saptamana frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Alinutza esti o comoara la casa omului! ia sa vedem noi cu ce desfundam noi azi nasucul ala... sa se termine odata fosaiala si sa dispara mucisorii aia blocati cine stie pe unde... multumesc inca o data ca ma-nveti de bine! parc-as fi si eu copchil mic dar uite ca ma depasesc anumite situatii cu toate ca sotul mereu imi zice ca sunt o mama bestiala (asta ca un superlativ in sensul bun si frumos )

noi mergem azi o tura pe la ORL doar sa ne spuna daca urechiusele au sau nu ceva pentru ca vineri Adeluta manca si spunea ca ii face pleosc pleosc in urechi si nu voia sa mai manance. Pediatra spunea ca e semn de otita, dar ca abia luni poate sa ne vada orl-istul, asa ca mergem azi sa verificam urechile, cu toate ca eu cred ca n-a mai facut nimic, dar stiu eu? ea nu s-a mai plans de nimic, insa nasul ala infundat sa nu-si fi facut iar de cap!

va pup!
o saptamana frumoasa si sanatoasa la toata lumea!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pup pe toate si va doresc o zi si o saptamana buna
multa sanatate puiutilor bolnaviori

noi suntem in alergatura mereu...cu gradi, cu scoala, artele, pianul, tenis, balet ...si daca s-ar putea(financiar) sigur m-ar mai baga pitixii si la altele

Mergi la inceput

bonjour toujour!

se vede ca ma simt mai in apele mele, noh? da, vad ca azi a rasarit si soarele pe cer nu doar in calendar, asa incat va doresc si voua o zi la fel de buna, senina si vesela.

si Adela e mai bine, s-a cam vindecat, nici eu nu stiu de la ce ca i-am dat de toate, dar e important ca e mai bine acum; mai tuseste putintel, dar putintel, asa ca e bine; a mers de ieri din nou la gadanitza si ma bucur ca a inceput sa nu mai faca teatru, iar zic de bine si sper sa nu ne deochem si s-o luam de la capat cu circul de dimineata... dar si ieri si azi a fost foarte cumintica si stie ce trebuie sa faca atunci cand ajungem la gradi... o schimb si singurica pleaca in clasa, fara sa o mai indemn eu sau sa o cheme educatoarea. Doamne ajuta! [pffffiui]

Monica ma bucur ca sunteti asa de activi, mai aveti timp si de altceva? (poate tu de-o prajiturica ceva ) cum e Ruxi la gradi, e la grupa mare sau pregatitoare? dar Alex la scoala?... percep vreo diferenta in modul de educatie de aici si ce au vazut ei pana acum? s-au obisnuit? va pupam cu drag pe toti 3!

Alinutza am incercat sa dau de dr.Mariana Trifa, cred ca o stii si tu, ai idee daca mai e de gasit pe undeva ca la numerele pe care le aveam eu si cred ca ti le-am dat si tie la un moment dat nu mai raspunde nimeni. Te intreb doar asa, poate stii ceva, ca imi amintesc de faptul ca tu ai mers la un mom.dat la un dom'doctor... ce mai zice Tudor? mai scrie-ne din perlutele lui!

pup si restul fetelor, nu stiu acum ce sa va intreb ca v-as lua la bani marunti pe toate... mai dati pe aici macar sa ne pupam virtual!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput