Rahova sau apropiere (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Si ficamea e la fel,s-a culcat la 12 apoi s-a trezit la 4,apoi la 5,mie mi-a fost rau toata nopatea(problemele lunare)si ficamea ma ia d ebuna,noroc cu maicamea ca a scos azi 30 min afara cat am facut curat la mine in camera ca altfel.Si acum imi e foarte raudar na,sa vedem cum ma mai joc cu ea sa doarma mai devrme ca numai potCafeaua ma mai ajuta va invit si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Mare dreptate ai cu energia asta. Uneori ma intreb daca si noi cind eram de virsta lor tot asa eram.
Si noi suferin din cauza frigului de afara, mai ales ca nu ne putem juca cit vrem. Astea mici cind au vazut ca ninge dimineata au spus foarte suparate " Mami, dar iarna asta mai sta mult aici. Sa plece odata ca ne-am saturat de ea. Mai vrem si noi sa plecam pe afara, sa ne jucam nu sa stam toata ziua in casa." De fapt si eu sunt disperata, nu mai stiu ce jocuri sa ma inventez si ce sa le mai fac...
Pe fetite le cheama Ana si Andreea si sunt la gradinita MICUL LORD.

Mergi la inceput

Gradinita "Micul Lord" este partculara?si ea cu energia asta m-a omorat.Si eu caut gradinita acum s avedem ce reusim:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Poftiti la si cappuccino.
Alinutzza, multumesc de intrebare, Mariei i-a trecut otita asa ca de azi merge iar la gradi.
Si aici a nins si e urat. Abia astept primavara dar am inteles ca abia din 10 martie incolo o s-o vedem...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna.
Gradinita Micul Lord este particulara. Off ce nebunie a fost cu gradinita. AM vazut in jur de 10 gradinite pina cind ne-am hotarat. Eram disperata, nu stiam unde sa mai merg. Au fost gradinite in care nici nu au vrut sa intre. Incepeau sa plinga inca de la intrare, la unele gradinite nici nu vroiau sa coboare macar.
Aseara am iesit afara. Ne-am jucat in zapada. Cind am intrat in casa erau frinte.
Mie imi place iarna , dar anul asta parca m-am saturat de atita zapada..

Mergi la inceput

Din pacate eu nu imi permit sa o inscriu la o gradinita particulara,incercam sa o inscriem la o gradinita de stat m-ai greu mai usor dar incercam.Spun prezent la cafea ca am asa acum o situatie sufleteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Eu sunt asa de dusa cu capul ca eram convinsa ca maine (...vad ca e trecut de 12 noaptea, deci nu maine ci azi) e joi.

Lexi ma bucur ca Mariuta e mai bine.
Si pe la noi ninge sa stii. Cand a vazut fii-miu ca ninge iar a inceput sa alerge de nebun prin casa "mami, vine caciunu' vine caciunu". S-a desumflat nitel cand i-am zis ca nu mai vine nici un Craciun. Si-a incercat din nou norocul "Atunci...anu' nou?"

Dana sa imi povestesti si mie cum e Micul Lord. Voi sunteti la cel de pe P.Ispirescu? Am vazut ca mai au un sediu pe o straduta pe langa Margeanului.

Si noi o sa incepem cat de curand vizitele si cautarile de gradinita. Ma apuca groaza numai cand ma gandesc.

Eu cu Tudor facem de ceva timp activitati tip Montessori. Vad ca ii plac si cand incepe cate una sta linistit la masuta si lucreaza 15-30 de minute.

Fug si eu la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor, e gata si si cappuccino.
Alina, de ce esti suparata?
Alinutzza, super dulce Tudor cu "anul nou?" Si fii-mea ma intreaba de Craciun cand vede zapada dar i-am spus ca acum ar trebui sa asteptam ghioceii. Replica ei: "de ce?"
Succes la cautat gradinite. Am auzit si eu de Montessori, cica e f bun pt dezvoltarea copiilor dar nu stiu nicio activitate. Am vazut pe unele site-uri jucarii Montessori dar in rest nu stiu nimic.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna
Noi suntem in sediul de la Petre Ispirescu.
Ca in orice gradinitza sunt avantaje si dezavantaje
Avantajele ar fi :
- educatoarele destul de bine pregatite , cel putin educatoarea de la grupa fetitelor mele
- ingrijitoarele si educatoarele se ocupa de copilasi, uneori ii prea alinta
- ii scoate afara destul de des, chiar si iarna. Ne anunta din timp ca in ziua urmatoare copilasii merg afara si sa-i imbracam corespunzator
- limba engleza intensiv. Fac aproape zilnic cu o domnisoara foarte dragutza si priceputa. Fetitele mele dupa un an cunosc destule cuvinte in engleza , chiar pot sa faca si o mica conversatie
- au destule optinale si poti sa-ti alegi ce vrei.
dezavantaje
- dormitorul este in acelasi spatiu cu clasele
- au o curticica destul de mica, dar ii scoate afara si in parcul de linga gradinita
- mincarea nu este prea variata.
-

Mergi la inceput

Cele mici s-au plictisit de iarna. Aseara mi-au spus " mami cred ca iarnei ii place mult in Romania, ca nu vrea sa mai plece de la noi".
Am auzit si ca prin Ghencea este gradinita de tip Montessori.

Mergi la inceput