Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 16
alina_satena spune:
acum am facut niste unt de corp cu cacao si lamaie o nebunie,eu deja am inceput o bucata nu am putut rezista tentatiei
,Doar ca trebuie sa mai fac daca doresti ceva imi lasi un mesaj pe PM.
anangel_lexi spune:
Alina, si cat e o bucata de unt de corp din asta?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
alina_satena spune:
Depinde de marime si greutate intre 15-30Ron,daca vrei imi lasi un PM si imi spui cam de cate grame sa fie bucata
si se rezolva si cu ce aroma vrei sa fie

anangel_lexi spune:
Alina, trimis PM.
Fii-mea a cazut aseara pe scari si si-a facut un ditamai cucuiul. Am ajuns la camera de garda cu ea, ca s-o vada un doctor. Din fericire, pare sa fie totul bine, dar am tras o sperietura groaznica...

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
alina_satena spune:
Cand pitica mea era mica era campioana la cazaturi din pat in cap
dar slava Domnului nu a avut nimc la cap asa si eu m-am speriat foarte tare,ma bucur ca pitica ta nu are nimic ti-am trimis si eu PM
.O zi buna in continuare.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, haideti la
sau ciocolata calda, ca poate asa apare si karli!![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
alina_satena spune:
Fetelor care stati in Rahova si aveti idee de vreo gradinita sa imi spuneti si mie va rog,deoarece nu sunt lamurita cu data exacta a inceperii inscrierilor si va invit si eu la o ciocolata calda
anangel_lexi spune:
Alina, eu nu mai stiu sigur dar parca povesteau fetele de la grupul de mamici din care fac parte, ca inscrierile se fac prin aprilie-mai. Eu, in locul tau, m-as duce la una din gradinitele care m-ar interesa, si as intreba cand incep inscrierile, doamnele de acolo sunt cele mai in masura sa te lamureasca. Succes!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
karligutza spune:
buna fetele,
am aparut si eu de pe alte meleaguri... fuseram plecati o saptamana la regina din london city
si ne-am plimbat, ne-am minunat si am sosit inapoi acasa chiar pe 3 cand ma strigati voi la o ciocolata calda! multumesc lexi
si valeleu ce naspa e sa-ti culegi copilul de pe jos intr-o asemenea cazatura sau dupa vreo lovitura...
eu am ajuns in vinerea din saptamana dinainte de a pleca din tara la gradinita sa o iau pe Adeluta, evident, asa cum o lasasem de dimineata, intreaga intreguta.. insa la ora 4 avea ditamai cucuiul si vanataia pe masura, cat un ou de gaina!!!
pentru ca se impiedicase mititica cu stangu'n'dreptu' si a dat cu capul de piciorul unui scaunel de la ea din clasa... i-a trecut vanataia cam in 10 zile de tot, dar se actionase rapid la gradi cu dos de lingura pe frunte
, cu creme si comprese cu gheata; apoi si eu acasa cu gel de arnica, astfel incat vanataia nici nu luase amploare prea mare, era doar verde!
scapasem de etapa cu negru! 
deci se pare ca e 'sezonul' loviturilor daca s-a intamplat si la voi; bine ca s-a terminat cu bine si ca ati fost la doctor sa va linistiti! ea e bine acum? o mai doare ceva?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Karli, ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi. Sa va fie de bine plimbarea la Londra, poate ne arati sic eva poze ca-s curioasa.
Si noi am tratat-o pe Maria cu gheata, i s-a dezumflat cucuiul in vreo 3 zile, iar acum e numai putin de tot vanat. Oricum e bine si n-o mai doare nimic.
Azi de dimineata nu avea niciun chef de mers la gradi, deh, ca lunea, probabil a simtit ca nici eu n-aveam niciun chef de mers la servici, dar asta e, nu ne intreaba nimeni daca vrem sau nu. ![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute