Rahova sau apropiere (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

acum am facut niste unt de corp cu cacao si lamaie o nebunie,eu deja am inceput o bucata nu am putut rezista tentatiei,Doar ca trebuie sa mai fac daca doresti ceva imi lasi un mesaj pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, si cat e o bucata de unt de corp din asta?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Depinde de marime si greutate intre 15-30Ron,daca vrei imi lasi un PM si imi spui cam de cate grame sa fie bucatasi se rezolva si cu ce aroma vrei sa fie

Mergi la inceput

Alina, trimis PM.
Fii-mea a cazut aseara pe scari si si-a facut un ditamai cucuiul. Am ajuns la camera de garda cu ea, ca s-o vada un doctor. Din fericire, pare sa fie totul bine, dar am tras o sperietura groaznica...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Cand pitica mea era mica era campioana la cazaturi din pat in capdar slava Domnului nu a avut nimc la cap asa si eu m-am speriat foarte tare,ma bucur ca pitica ta nu are nimic ti-am trimis si eu PM.O zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Buna tuturor, haideti la sau ciocolata calda, ca poate asa apare si karli!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Fetelor care stati in Rahova si aveti idee de vreo gradinita sa imi spuneti si mie va rog,deoarece nu sunt lamurita cu data exacta a inceperii inscrierilor si va invit si eu la o ciocolata calda

Mergi la inceput

Alina, eu nu mai stiu sigur dar parca povesteau fetele de la grupul de mamici din care fac parte, ca inscrierile se fac prin aprilie-mai. Eu, in locul tau, m-as duce la una din gradinitele care m-ar interesa, si as intreba cand incep inscrierile, doamnele de acolo sunt cele mai in masura sa te lamureasca. Succes!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetele,

am aparut si eu de pe alte meleaguri... fuseram plecati o saptamana la regina din london city si ne-am plimbat, ne-am minunat si am sosit inapoi acasa chiar pe 3 cand ma strigati voi la o ciocolata calda! multumesc lexi si valeleu ce naspa e sa-ti culegi copilul de pe jos intr-o asemenea cazatura sau dupa vreo lovitura... eu am ajuns in vinerea din saptamana dinainte de a pleca din tara la gradinita sa o iau pe Adeluta, evident, asa cum o lasasem de dimineata, intreaga intreguta.. insa la ora 4 avea ditamai cucuiul si vanataia pe masura, cat un ou de gaina!!! pentru ca se impiedicase mititica cu stangu'n'dreptu' si a dat cu capul de piciorul unui scaunel de la ea din clasa... i-a trecut vanataia cam in 10 zile de tot, dar se actionase rapid la gradi cu dos de lingura pe frunte , cu creme si comprese cu gheata; apoi si eu acasa cu gel de arnica, astfel incat vanataia nici nu luase amploare prea mare, era doar verde! scapasem de etapa cu negru!

deci se pare ca e 'sezonul' loviturilor daca s-a intamplat si la voi; bine ca s-a terminat cu bine si ca ati fost la doctor sa va linistiti! ea e bine acum? o mai doare ceva?

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Karli, ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi. Sa va fie de bine plimbarea la Londra, poate ne arati sic eva poze ca-s curioasa.
Si noi am tratat-o pe Maria cu gheata, i s-a dezumflat cucuiul in vreo 3 zile, iar acum e numai putin de tot vanat. Oricum e bine si n-o mai doare nimic.
Azi de dimineata nu avea niciun chef de mers la gradi, deh, ca lunea, probabil a simtit ca nici eu n-aveam niciun chef de mers la servici, dar asta e, nu ne intreaba nimeni daca vrem sau nu.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput