Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 15
alina_satena spune:
karligutza iti tinem pumnii stransi stransi si suntem cu gandul la tine
.Fetelor sper ca nu va suparati ca va intreb dar voi ati cumpara cosmetice homemade si bijuterii handmade?
karligutza spune:
buna noaptea fetele..
alina, multumesc! sper sa ies si eu la liman intr-o buna zi cu angajarea mea; cat despre cosmetice si bijuterii home/handmade... cosmetice n-as cumpara, dar bijuterii da! si acelea putine, ca eu nu prea port "gablonturi" dar imi plac si mi-as lua
candva candva tot pica bine sa le ai, sa pui mana pe ele si sa le porti sa te simti bine imbracata si asortata cu tot ce trebe'...
voi fetelor?
alinutza, ce-ti mai face papusica? dar TOTO? ne mai pui poze de la botezul Antoniei? ca eu astept sa o vad... si daca ai si mai recente.. maine-poimaine face un anisor.... 
va pup pe toate! sper ca sunteti bine, sanatoase, da? 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
alina_satena spune:
karligutza stai linistita ca si eu trag tare sa ma angajez,sper sa vina soarele si pe strada noastra.Iti multumesc pentru opinii in legatura cu intrebarea mea.

anangel_lexi spune:
Karli, faza cu stress-ul am spus-o gandindu-ma la mine.
Dar sper ca si pe voi sa va ocoleasca stress-ul. Va tin pumnii si tie si Alinei in gasirea unui job cat mai repede. Oricum felicitari ca ai ajuns pana la faza finala, inseamna ca sunt interesati de tine. ![]()
Alina, da, eu as cumpara bijuterii lucrate manual. Cat despre cosmetice, nu am mai auzit pe nimeni sa faca asa ceva dar as lua daca as sti ca sunt 100% naturale.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
alina_satena spune:
anangel_lexi din cate stiu eu in Germania exista curentul acesta de cosmetice homemade,eu mi-am cumparat si acum m-am apucat sa fac si eu tot din ingrediente naturale comandate din afara.Karligutza sper sa ner auzim cu bine si bafta sa fii acce3ptata la noul job
karligutza spune:
alina suna interesant ca te-ai apucat de facut cosmetice acasa; sotul ce zice? nu mai bine ii faci lui o prajitura?
si-ti da el bani de-o crema? ma gandesc ca e destul de complicat sa prepari tu o crema in casa. Mai ales daca vrei sa le faci si de vanzare.. ai ceva de lucru, nu gluma!
Lexi tu de ce esti stresata? eu cu jobul acum stau si-astept... de bine ce am fost la 4 intalniri cu aceiasi "interesati" de mine m-au pus acum pe "hold" si astept ca fraza lor la sfarsitul intalnirii de joi a fost "stiti, mai avem cativa candidati in vedere si trebuie sa ne decidem asupra......" ... zic "da, aha, ok... normal, da!da!" ce puteam sa mai zic? am ramas tablou... si cica rezultatul saptamana viitoare, adica sapt.asta! astept sa ma sune! daca nu suna ei pana vineri la 12, sun eu! sa vedem care-i treaba... dar azi e abia luni/spre marti, sau deja marti!
![]()
va pup! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
alina_satena spune:
Karligutza eu nu stiu sa fac prajituri(shame on me)
dar prefer sa imi fac ceva in casa stiu eu ce am pus stiu ce este bun pentru tenul meu decat sa cumpar tot felul de creme din comert care contin parabieni,nu intotdeauna un produs daca este produs de o firma cunoscuta este neaparat si bun,exista un proverb "afara este vopsit gardul inauntru leopardul".Eu raman la parerea mea,mi-as dori sa mai imi dati si voi sfaturi,opinii,critici ce ar trebui sa mai adaug la blog,la descrierea produselor si etc.

anangel_lexi spune:
Karli, eu sunt stresata de probleme de serviciu, nimic important. Astea vin si pleaca, noi sa fim sanatosi.![]()
Alina eu astept cu curiozitate produsele cosmetice pe care vrei sa le mai faci. Cand apare ceva nou, te rog sa-mi spui, vor fi un cadou minunat pentru rude. Ma intereseaza uleiuri si lapte de corp, geluri de dus, sapunuri naturale, creme si masti de fata, chestii din astea dar nu stiu ce stii tu sa faci si ce se poate face acasa din tot ce am insirat eu. Nu ma pricep chiar deloc. Oricum iti doresc succes in afaceri. ![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
alina_satena spune:
anangel_lex sa imi spui exact ce vrei sa iti fac eu prefer in locul lotiunilor de corp untul solid de corp este mult mai bun,voi face si masti si creme de fata in viitorul apropiat,acum ma refac dupa o nenorocita de raceala 4 zile am avut febra numai 39.5.Sper sa ne auzim cu bine.Multumesc pentru urari
anangel_lexi spune:
Pai daca untul de corp e mai bun, cu atat mai bine. Sa-mi spui te rog, cand ai noutati!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute