Rahova sau apropiere (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, vad ca nu mai da nimeni niciun semn de viata! Haideti la o !

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi

toate fetele

Mergi la inceput

Neata, oare nu va conving sa apareti nici daca dau o buuuuna?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna tuturor, ofer o fierbinte doritoarelor. Noi avem 1 grad ratacit aici.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna dimineata, e gata !
De joi incolo se anunta ninsori pe aici, si temperaturi de -12 grade noaptea. Brrrr...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna lexi
uite ca beau eu o cafea cu tine

Mergi la inceput

Viooo, ce ma bucur! Sper ca ti-a placut cafeluta. Ce mai faceti voi?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Hai ca dau eu azi o

toate fetele

lexi brrrrrr deja zapada? Si aici e o vreme de sa nu dai nici un caine afara pe usa. Intunecat si ploua. Bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna fetelor! vreau si eu ceva bun... dar voi numa' cafelute dati, eu nu beau de fel... o ciocolata nu aveti? ca tocmai ce am fost ieri la dentist ca ma durea un dinte la dulce si la rece si mi-a facut cica un "coafaj" inainte ca sa ma plombeze definitiv. La plecare cica sa fac o proba cu "dulce" si "rece" sa vedem daca mai doare ceva.... asa ca bagati si-o ciocolata, daca nu, ma duc sa ma servesc de la mine din cutia cu dulciuri!

azi sunt harnica nevoie mare, voi v-ati apucat de ceva curatenie ca pentru Craciun? geamuri, perdele, alea alea? eu deja ma gandesc la Craciun si la cozonaci... am gasit si nucile pe balcon (va imaginati deci ca am inceput cu geamurile de la balcon ) si de cand le-am gasit ma gandesc numai la cozonaci aburinzi!

e asa de intunecat afara, asa cum a zis Alinutza, dar mie nu-mi displace daca puteti sa credeti asa ceva ... chiar ma gandesc cu veselie ca poate poate se "strica" vremea si vin zapezile...

in rest as putea zice ca toate-s bune si frumoase daca as avea si eu un job ca toti oamenii... dar deocamdata sunt in "somaj" si somez clasa 1! apropo, stiti pe cineva care angajeaza? pana la urma, orice, numai sa lucrez nene, ca m-am saturat de cand caut! bine, ar fi si cateva exceptii "ce nu as face" ...

va pup spor la treburi si o zi excelenta va doresc! va dau si cate o ciocolatica daca sunteti cuminti!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetele
am intrat sa ii spun si eu un sincer LA MULTI ANI lui DANY de VICKY cu multa sanatate si bucurii,sa cresti mare si sa iti bucuri parintii,iar pe tine VCKY te pup cu tot dragul
acum m-am uitat si am vazut ca a fost si ziua lui DORY si a lui MARIA de ANDREAP,le urez si lor cu intarziere LA MULTI ANI si chiar am lipsit motivat din cauza copiilor care imi ocupa tot timpul

va pup pe toate

Mergi la inceput