Salut
Trec direct la subiect, am nevoie si de parerea voastra in legatura cu problema mea de sanatate.
Am avut la un moment dat, la jumatatea lunii august, o scurgere maronie, cu mancarimi si usturimi dar fara miros. M-am dus imediat la ginecolog care, dupa un rapid control vaginal si o ecografie simpla m-a diagnosticat pe loc: colpita micotica si anexita dreapta.
Mi-a prescris tratament cu Nizoral 20 capsule,una la 12 ore; Augumentin 14 capsule,una la 12 ore; Profenid 14 capsule,una la 12 ore; Poligynax ovule 7 bucati si Gynofort 2 tuburi, adica 1 tub la 7 zile. Mentionez ca am urmat acest tratament cu strictete, ieri administrandu-mi ultimul tub.
Apoi mi-a recomandat sa merg la un laborator sa-mi fac si analiza secretiei, rezultatul fiind urmatorul: Candida, Trichomonas, Gonococ si Gardnerela absente. Dupa afirmatia ginecologului, este un rezultat "bun". Precizez ca recoltarea secretiei nu s-a facut pe lamela ci cu un buretel infipt intr-un instrument pe care l-a plasat superficial la intrarea in vagin.
In fine, am citit cu atentie prospectele medicamentelor si nu am inteles urmatoarele: de ce mi-a recomandat Profenid? in prospect nu scrie nimic despre infectii vaginale, citez "Antiinflamator nonsteroidian, antalgic #351;i antipiretic. Tratament simptomatic al reumatismului cronic inflamator #351;i degenerativ, al reumatismului abarticular, al artritelor #351;i artrozelor, al lombalgiilor #351;i radiculalgiilor."
...asa, si...as mai vrea sa stiu care dintre aceste medicamente vindeca anexita???
Am cautat pe net informatii si am constatat ca in tratarea anexitei dreapta se recomanda injectii cu Polidin si antibiotice, altele decat cele recomandate mie.
Mama mi-a spus ca ar trebui sa merg saptamana viitoare la alt ginecolog si sa repet analiza secretiei si sa mai fac si Papanicolau.
Ma puteti ajuta cu cateva idei din experienta voastra?
Eventual si un tratament naturist.
Multumesc !
Buna,
Antiinflamatorul ti l-a dat pt ca era o inflamatie, colpita.
Ar trebui sa repeti analize la un laborator serios. iti recomand clinica micomi. cu micozele e poveste lunga, eu m-am cam saturat de medicamente si am trecut la chilotii de matase Dermasilk.