Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 3
medamaya1 spune:
LA MULTI ANI, tuturor Mariilor si Mariucilor.
Pogonici, multa multa bafta si un drum cit mai usor sa aveti cu adoptia ,sa ne anunti cit mai repede ca aveti un sufletel scump acasa.
Noi am fost plecati la munte cu Sofia, a fost mult mai cuminte decit m-as fii asteptat, ne-a placut la toti 3 iesirea.Sper s-o repetam cit mai repede, iar.
Anadomnica , Cami. cum va simtiti? Sper ca sinteti mai bine.
Pup fetele
Livsy spune:
Si din partea mea, LA MULTI ANI! Mariilor si Marianilor si tuturor celor ce poarta nume care vin de la numele Maicii Domnului. Sa va aiba Maicuta Domnului in paza pe toti!
Virginia, Anadomnica, Cleo, Medamaya, Daniela_xy, Anaomaria (de ce nu ne mai scrii?), Analuci, Oanka80, sa va traiasca puisorii, sa fie sanatosi si binecuvantati!
Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe toti!
La mare, am vrut musai sa il vad pe parintele Arsenie Papacioc si Dumnezeu a ingaduit asta... mi-a spus dumnealui sa am mai multa incredere in Maica Domnului si tare am simtit ca are dreptate... Cred ca le spune asta tuturor celor ce au nevoie sa auda acest indemn. Sa avem mai multa incredere si iubire pentru Maicuta Domnului!
Medamaya,
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintei Fecioarei Maria!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfant al Maicii Domnului....Bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate, intarire in credinta si liniste suflateasca, iar Maicuta Domnului sa va fie pururi mijlocitoare!!!!
Ana - multumim pentru acatist si sinaxar.....
Mara - La multi ani! sa va traiasca Irinuca, sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa!!!!
Eu ieri am fost in instanta, iar azi sunt singura la birou si de aceea nu am reusit sa intru pana la ora aceasta......
Livsy spune:
Caciantoni , am trimis cu placere sinaxarul si acatistul pentru ca am fost acasa si am putut, fiecare dintre noi are zile cand poate face asta dis-de-dimineata si zile cand nu poate... dar in principiu tot pe tine ne bazam de acum incolo Te pup, Doamne Ajuta! Spor la lucru, sa auzim vesti bune si sa te bucuri de ziua aceasta frumoasa!
Mara, pe fetita ta o cheama si Maria?? Iarta-ma, am uitat... LA MULTI ANI!! sa fie sanatoasa, Maicuta Domnului s-o ocroteasca in continuare, si pe voi! Sa va bucurati impreuna!
Pogonici,
Doamne Ajuta!
pogonici1977 spune:
multumim frumos...
va doresc si voua la fel
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
MaraAnisia spune:
LA MULTI ANI, tuturor Mariilor si Mariucilor
Caciantoni, multumim de urari, desi nu ne incadram, nici eu nici Irinuca.
Livsy, mersi frumos dar nu suntem Marii desi amandoua o iubim ffff mult pe Maica Domnului si ii simtim protectia zilnic.
de fapt,chiar azi a facut o minune pentrru noi: incercam sa o inscriem la gradinita pe Irina si chiar cand ni s-a spus sa mai asteptam putin fiindca nu sunt locuri, ca prin minune , s-a eliberat un loc si am fost sunati sa mergem sa o inscriem, asta in timp ce sotul meu era cu Irina la biserica sa o impartaseasca. cum sa nu marturisesc asa o minune.
livsy,draguta, esti in noastra, sa-ti ajute Bunul Dumnezeu. as vrea sa vorbim, poti sa-mi scrii pe PM sau mail.
o zi frumoasa va doresc.
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
Livsy spune:
Buna dimineata
Mara, m-am zapacit de tot ... ai spus ca a fost ziua de nastere a Irinei... eu am vazut ca cineva ti-a spus La Multi Ani! si atunci am incurcat borcanele . Sa va traiasca, sa va bucure si Domnul sa o aiba in paza!
Pogonici, eu astazi am realizat ca pe tine te cheama si Maria. Iti spun si astazi, pentru ieri, cand nu te-am mentionat anume, Maicuta Domnului sa va aiba in paza, sanatosi, si sa va indeplineasca prin rugaciunile ei gandurile cele bune si curate ce le aveti!
Nu va trimit sinaxarul pentru ca o asteptam pe draga noastra Caciantoni sa faca asta, dar am copiat cateva cuvinte frumoasa despre zila de astazi, pe care vi le trimit, spre zidire.
Praznuim in aceasta zi pe sfintii Ioachim si Ana, ca unii prin intermediul carora noi toti am aflat Mantuirea, pentru nasterea Preasfintei Stapanei Doamnei noastre de Dumnezeu Nascatoarea.
Sfantul Ioachim, fiul lui Barpatir, era din neamul regelui David, caruia Dumnezeu i-a randuit ca Mantuitorul sa se nasca din urmasii lui.
Sfanta Ana era fiica lui Matan. Din partea tatalui ei, era din tribul lui Levi, iar dinspre mama sa, era din tribul lui Iuda.
Prin post si rugaciune, dar mai ales prin randuiala lui Dumnezeu, ei au avut un copil la batranete, pe Fecioara Maria, Prea Sfanta Nascatoarea de Dumnezeu.
Sfantul Ioachim a murit la ani dupa ce au avut copila, in varsta de 80 de ani, dupa aducerea si intrarea fiicei lui in Templul de la Ierusalim. Sfanta Ana a murit in varsta de 70 de ani, la doi ani dupa sfantul Ioachim, ani pe care i-a petrecut in Templu cu fiica ei.
Sfintii Ioachim si Ana sunt adesea invocati in rugaciuni de cuplurile care nu reusesc sa aiba copii. Iar la 25 iulie pr#259;znuim Adormirea sfintei Ana, mama Maicii Domnului.
Doamne Ajuta! tuturor!
pogonici1977 spune:
va multumesc frumos ptr toate
tuturor celor care poarta numele sfintilor parinti IOACHIM si ANA...le doresc multa sanatate si tot ceea ce isi doresc si totodata credinta ...
noi asteptam si ne rugam ca viata noastra sa se schimbe cat mai repede..daruindune un copil sanatos....dar toate sunt voia Domnului si nu a noastra
abia astept sa schimb pampers..sai dau laptic..sal impartasesc..si tot asa...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
sandaa spune:
Ma scuzati de intarziere dar vreau sa urez si eu tuturor celor ce poarta numele sfant al Maicii Domnului LA MULTI ANI. Sa aveti parte sanatate, tot ce va doriti Maicuta Domnului sa va ocrotesca mereu.
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Ana. Livsy, Anadomnica si celorlalte sa va dea bunul Dumnezeu tot ce va doriti.
Livsy multumesc pentru cuvintele frumoase si tie MaraAnisia.
Va pup pe toate cu mult drag.
Sfintii parinti Ioachim si Ana sa ne ajute cu rugaciunile lor.
Doamne ajuta!