Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
loutzy spune:

Cred ca arunc cu calculatorul asta pe geam. As scris un mesaj si mi-a sters tot.
Irinuka voiam sa-ti zic distractie placuta la nunta.
Mirela sincera sa fiu vremea asta ma dispera. Ma deprima total si mi-e un somn.

Laura
21+ cu 
mirela2 spune:
laura, n am probleme cu vremea, decat caldurile alea infernale, mai bine asa
pe o asa vreme pot dormi si eu
oricum, la cum imi creste burta.........nush cum si cat o sa dorm eu, caci de fiecare data cand tre sa ma intorc de pe o parte pe alta ma trezesc
mi e teama sa nu i storces, pe burta n am nicio sansa sa ma intorc, dar mai apuc cateodata pe spate si nu i chiar ok pt bebei si pentru mama, sarcina apasa pe coloana, plus ca apasa pe vena cava si adio vascularizare a uterului si implicit placente si bebei
ieri am primit o veste super, fratele sotului s a intors din state si mi a adus niste vitamine super bune, pregnvit, care se prescriu acolo la gravide, nu ma asteptam la asa ceva din partea lui,
practic al meu l a rugat si eu credeam ca a uitat![]()
am o amica de forum, care are acum 2 gemenasi frumusei, care a luat vitaminele astea, sper sa nu ma fac cat ea, dar macar mormolocii mei sa fie sanatosi si la termen

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
loutzy spune:
Mirela vezi ce alte substante inafara de vitamine si minerale mai contin. Eu una nu prea ma incred in produsele SUA.

Laura
21+ cu 
mica_daria spune:
Buuuuuuna dimineata dragele mele. Mi-a fost foarte dor de voi. Nu am avut timp de intrat pe la voi, doar intr-o zi am reusit sa citesc 2 pagini in fuga, dar azi o sa recuperez, sper.
Am fost stransa cu usa (si inca mai sunt
) sa-mi termin o lucrare pentru scoala , de care nu am avut timp pana acum, si acum nu mai stiu pe ce sa mai pun mana sa o termin. Sa imi tineti pumnii sa o gat azi, sa nu mai stresez bebelasu' , ca toata saptamana l-am terorizat ca tot intervenea ceva si nu puteam sa mai scriu la proiect, si ma apucau nervii. Dar... azi am lasat tot, l-am pandit pe sefu sa nu ma deranjeze, si am intrat repejor sa vad ce mai faceti voi.
Sa aveti un weekend deosebit de placut.
Va pup!!!!!!!!
Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
Shines spune:
Neata fetele
vreau si eu muuulta 
am avut un somn agitat..in reprize, am visat urat..in concluzie, sunt super obosita si cu nervi
nu cred ca am prea multa activitate azi.
dupa ce papam iesim sa imi caut pantofi de toamna ca nu mai am decat cu tocuri inalte si subtiri, imi trebuie ceva cu talpa ortopedica
cred ca vizitez obor-ul azi
sa aveti un we linistit
Simo
23
bebelusi spune:
Shines
, nu fii necajita, bea o cacaca (cum zice Vlad al meu la cafea), si poate o sa te simti mai bine
Daria sor la treaba....ai grija cu stresul
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
hellloooo
ce faceti fetele????
eu am dormit la fel de prost k Simo 
de la 12-7 m-am trezit de 4 ori sa merg la baie. 
si dupa fiecare trezire, abia ma lua somnu 
oare ce fac mai incolo??? 

sa aveti un we minunat.
aaaa... diseara cica tre sa merg la nunta.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
monika_bt spune:
Neata!!
Eu am visat f frumos! Iar contractii...poate e prea devreme, dar eu nu am avut inca asa ceva...sper ca e normal. Iar burta e la fel de mica, abia se zareste.
Aseara in schimb am avut o mica indigestie, cu senzatie de stomac plin, greata si gust de gras in gura. Am rezistat eroic cateva ore dar apoi am luat un triferment si mi-am revenit. Si inainte aveam probleme cu fierea dar acu e mult mai rau desi mananc cat se poate de sanatos, fara prajeli, grasimi, etc.
O sa-mi cumpar scobutil ca cica e chiar indicat. Gustul ala ciudat in gura il mai am inca.
ok, eu plec la masa la socri. Vorbim cand ma intorc.
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
15+