Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
klarisse rogu-te zi-mi si mie unde ai gasit pijamale de alaptat si sutiene pt alaptat?ca sa ma duc la sigur,sa nu mai umblu si eu
si cat au costat?
ms
de
David si
35+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
eveline spune:
CRINA bravo, sa stii ca a fost chiar o realizare! De acum incolo nu poate decat sa fie de la foarte bine in sus!
TANAMERA, o sa am rabdare, dar sa nu uiti sa ne-o arati...si eu mai am de luat prin casa si imi place sa vad ce mai iau si altii.
BUBURUZA, asta da stare de spirit, bravo! sa-mi transmiti si mie o bucatica din ea cand va veni vremea.
35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Crina felicitari pentru vestile bune . 32+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Saru-mana

36+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
Buburuza, Eveline multumesc mult!
Klarisse felicitari pentru achizitii.
La multi anu Vladimir!
Mari iti tin pumnii pentru marea intalnire de maine. Sa ai nastere usoara , sa te refaci rapid si bebe sa fie perfect!

36+
crina
cu VERONICA ELENA
pianna spune:
Ana, Andreea, Cami si cele 2 timisorence nou venite in gasca
(tutz si ramohd) imi cer scuze ca am absentat ieri cu succes de la marea intalneala. 

Noi, ne-am intins ieri cu povestile (mai mult ea decat eu
) si pe la 5 am plecat la o terasa din apropiere, au aparut si sotii din dotare si uite asa am ajuns acasa pe la 9 jumate. M-am trantit pe canapea ca eram terminata, de parca sapasem transee toata ziua
. Sper ca v-ati simtit la fel de bine ca data trecuta si ca sunteti dornice sa mai repetati candva experienta, sa participe si subsemnata de aceasta data.![]()
![]()
Azi am bantuit toata ziulica prin oras la cumparaturi, asa ca nu-s deloc la curent cu ce s-a intamplat de miercuri seara incooace. Din titlu, banui eu ca s-a lasat cu emotii mari, dar revin cu felicitarile de rigoare in cunostinta de cauza, dupa ce recuperez cele 2 capitole ratate. Am plecat la citit.
32+ cu 
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui nushulica klarisse rogu-te zi-mi si mie unde ai gasit pijamale de alaptat si sutiene pt alaptat?ca sa ma duc la sigur,sa nu mai umblu si eu ms de David si 35+![]() HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Pijamale de alaptat am luat de la Sofiaman, 90 de lei am dat, arata foarte bine. Sutiene de alaptat din carrefour..parca 17 lei bucata..La fel, sunt super.

Klarisse
graviduta 35+
Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire
Klarisse spune:
Crinuta felicitari pentru grasunica si pentru vestile bune
. Inca putin si ai comoara in brate..a meritat tot efortul si truda.
Klarisse
graviduta 35+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire
georgescu oana spune:
Buna dragelor
Nu pot sa cred cat de harnice sunteti , curatenie , mancare , prajituri... incredibil ... eu se pare ca de zile nu fac decat sa dorm si sa mananc (este uimitor cata mancare a incaput ieri ), bravo voua 
Lora felicitari , Mari , tin pumnii

Simona si eu am intepaturi dar stau cumintica , cat despre vaccinul care te manamca i s-a inrosit , poate e bine sa vb cu dr de familie
Maine mergem si noi la dr , va tinem la curent
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie
crina-s spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Crinuta felicitari pentru grasunica si pentru vestile bune ![]() . Inca putin si ai comoara in brate..a meritat tot efortul si truda.![]() Klarisse graviduta 35+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 4 s pana la marea intalnire |

crina
cu VERONICA ELENA
georgescu oana spune:
| citat din mesajul lui crina-s Buna dragelor Sorry pentru intarziere! Am fost la dr : fetita are 3kg, 49cm , e cu capul in jos, dar cu spatele, avem margelute la gat (circulara simpla) si din cauza operatiilor pe care l-am facut la ochi o sa fac cezariana. Nu am stabilit data, stiu doar ca miercuri ma duc sa-mi scot firul si apoi vedem ce-o mai fi. Dna dr e multumita ca am ajuns pana aici, caci mi-a marturisit sincer ca nu prea credea ca reusim atatea saptamani. Ii multumesc lui DD pentru tot si acum sper sa fie bine si de acum in colo. Sunt fericita!I-am vazut mutrita si e falcoasa rau. N-am apucat sa va citesc sa vad ce-ati mai facut astazi. Citesc si revin. Multumesc mult, mult pentru sustinere! ![]() ![]() ![]() 36+ crina cu VERONICA ELENA |
Chiar, Crina , bravo ptr grasun , hai ca uite ai ajuns incet incat si cu rabdare si pe ultima 100 de m , bravo

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie