Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

klarisse rogu-te zi-mi si mie unde ai gasit pijamale de alaptat si sutiene pt alaptat?ca sa ma duc la sigur,sa nu mai umblu si eu si cat au costat?ms

de David si 35+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CRINA bravo, sa stii ca a fost chiar o realizare! De acum incolo nu poate decat sa fie de la foarte bine in sus!

TANAMERA, o sa am rabdare, dar sa nu uiti sa ne-o arati...si eu mai am de luat prin casa si imi place sa vad ce mai iau si altii.

BUBURUZA, asta da stare de spirit, bravo! sa-mi transmiti si mie o bucatica din ea cand va veni vremea.

35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Crina felicitari pentru vestile bune.

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Saru-mana

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Buburuza, Eveline multumesc mult!

Klarisse felicitari pentru achizitii.

La multi anu Vladimir!

Mari iti tin pumnii pentru marea intalnire de maine. Sa ai nastere usoara , sa te refaci rapid si bebe sa fie perfect!

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Ana, Andreea, Cami si cele 2 timisorence nou venite in gasca
(tutz si ramohd) imi cer scuze ca am absentat ieri cu succes de la marea intalneala.
Noi, ne-am intins ieri cu povestile (mai mult ea decat eu) si pe la 5 am plecat la o terasa din apropiere, au aparut si sotii din dotare si uite asa am ajuns acasa pe la 9 jumate. M-am trantit pe canapea ca eram terminata, de parca sapasem transee toata ziua. Sper ca v-ati simtit la fel de bine ca data trecuta si ca sunteti dornice sa mai repetati candva experienta, sa participe si subsemnata de aceasta data.

Azi am bantuit toata ziulica prin oras la cumparaturi, asa ca nu-s deloc la curent cu ce s-a intamplat de miercuri seara incooace. Din titlu, banui eu ca s-a lasat cu emotii mari, dar revin cu felicitarile de rigoare in cunostinta de cauza, dupa ce recuperez cele 2 capitole ratate. Am plecat la citit.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

klarisse rogu-te zi-mi si mie unde ai gasit pijamale de alaptat si sutiene pt alaptat?ca sa ma duc la sigur,sa nu mai umblu si eu si cat au costat?ms

de David si 35+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Pijamale de alaptat am luat de la Sofiaman, 90 de lei am dat, arata foarte bine. Sutiene de alaptat din carrefour..parca 17 lei bucata..La fel, sunt super.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crinuta felicitari pentru grasunica si pentru vestile bune. Inca putin si ai comoara in brate..a meritat tot efortul si truda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna dragelor
Nu pot sa cred cat de harnice sunteti , curatenie , mancare , prajituri... incredibil ... eu se pare ca de zile nu fac decat sa dorm si sa mananc (este uimitor cata mancare a incaput ieri ), bravo voua

Lora felicitari , Mari , tin pumnii
Simona si eu am intepaturi dar stau cumintica , cat despre vaccinul care te manamca i s-a inrosit , poate e bine sa vb cu dr de familie
Maine mergem si noi la dr , va tinem la curent

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Crinuta felicitari pentru grasunica si pentru vestile bune. Inca putin si ai comoara in brate..a meritat tot efortul si truda.

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dragelor
Sorry pentru intarziere!

Am fost la dr : fetita are 3kg, 49cm , e cu capul in jos, dar cu spatele, avem margelute la gat (circulara simpla) si din cauza operatiilor pe care l-am facut la ochi o sa fac cezariana. Nu am stabilit data, stiu doar ca miercuri ma duc sa-mi scot firul si apoi vedem ce-o mai fi.
Dna dr e multumita ca am ajuns pana aici, caci mi-a marturisit sincer ca nu prea credea ca reusim atatea saptamani.
Ii multumesc lui DD pentru tot si acum sper sa fie bine si de acum in colo.
Sunt fericita!I-am vazut mutrita si e falcoasa rau.

N-am apucat sa va citesc sa vad ce-ati mai facut astazi.
Citesc si revin.

Multumesc mult, mult pentru sustinere!

36+

crina cu VERONICA ELENA

Chiar, Crina , bravo ptr grasun , hai ca uite ai ajuns incet incat si cu rabdare si pe ultima 100 de m , bravo

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput