Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally si eu am facut sport de mica. am fost la handbal, apoi atletism si apoi cativa ani faceam jogging in fiecare dimineata.
acum nu mai fac nimic ca nu mai am chef. decat gimnastica in casa, asta inainte ca acum nu mai fac nimic, doar masaje.

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

bb_yasmi si tu, si tu
da' ia zi tu ce mancare ai si terminat-o deja. acu' sa te vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally, mama-omida eu la cat o sa ajung??!!!
ally, daca ramane baietel o sa il cheme EDUARD LUCHIAN sau EDUARD ANDREAS daca se schimba in fetita o sa o cheme LARA AMELIA probabil

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

bb_yasmi lasa ca nu se mai schimba.
fetelor eu mai stau putin si plec la cumparaturi sa iau pui pentru snitele si ficatei si sa ma si apuc sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ce nume frumoase Yasmi....noi optam doar pt Eduard daca va fii baietel....am stabilit cu mult timp in urma,...iar daca va fii fetita...doar Lavinia.

Nu stiu la cate kg vei ajunge....banuiesc ca inca 8....peste cele 56....sper sa nu ma injuri....asa cred.

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

roxy upssss....am terminat laptele cu orez (am si mancat 1 bol mare) si salata de vinete de care mananc acum....

Mergi la inceput

ally normal ca mie nu imi place numele lavinia eu le pun 2 nume cape viitor daca nu le place unul sa il foloseasca pe celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Eu am mancat, inca nu m-am apucat de ce trebuia, intrucat nu am nuci.

Daca se indura surioara mea sa imi cumpere de la piata bine, daca nu, nu stiu ce ma fac, ca pana la piata nu merg, am o leneeeeeeeeeeeeeeeee.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ally normal ca mie nu imi place numele lavinia eu le pun 2 nume cape viitor daca nu le place unul sa il foloseasca pe celalalt.

Foarte bine gandit. Si eu tot 2 prenume le voi pune pruncilor mei, insa unul va fi de sfant clar. Stiu ca tie nu iti plac numele romanesti.

Pe baietzelul meu il va chema RARES ANDREI sau MIHAI, la numele de sfant nu sunt inca foarte sigura, dar Rares va fi sigur.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

andreea tu ce nume ii pui la "cuculetzul" tau?

Mergi la inceput