Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, eu n-am intepat-o nici la 2 ani, sunt mai denaturata decat tine?...Ma tot pregatesc si eu sa o duc la o intelatura, dar dr. de fam mi-a zis ca nu are rost, da tot o sa o duc...
Am fost intr-un concediu mic, dar am vizitat putin Viena, Regensburg si Roma (fara Petra, ca nu ar fi avut rabdare la muzee-si asa, la poze a zis ca s-a saturat de atatea poze din biserici) Noroc cu avioanele, desi mie mi tare frica, un drum cu avionul ma oboseste mai tare decat unul cu masina.
Cu dintisorii inca nu avem probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Multumesc inca o data de laude ! Sunteti tare dragute , dar o sa mi se urce la cap !

La multi ani sarbatoritilor!

Pentru ce e bronhovaxomul?
Analize de sange i-am facut lui Vlad la 3 ani si acum la 5. I-a iesit fierul f mic asa ca ii dau supliment timp de 6 saptamani si apoi repetam analizele. In rest toate sunt OK.

Si eu am fost la stomatolog cu Vlad si are un punct mic pe o masea. Momentan e sub observatie. A zis dentista ca punctul e prea mic si mai mult rau facem daca incerca sa-l scoata acum. Lui Vlad nu i-a cazut nici un dinte si nici semne nu sunt.

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!
"La multi ani!" fetitelor aniversate azi: Andra,Sara
Sara, pentru tine o urare speciala de la Alberto: "fijne verjaardag!"

Cristina, super ne-am scos cu copii pasionati de stomatologie!
Din fericire Alberto probleme nu are deloc cu dintii numai ca au inceput sa i se schimbe cei de lapte cum am spus, din luna august.

Irina , nu sunt laude ce am scris ci e doar adevarul!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, am fost la o stomatoloaga prietena, am mers si in concediu cu ea, o cunosteau copiii, de au stat asa cuminti. S-a mutat din Bucuresti la Galati, deci nu cred ca are rost sa o recomand.
Diana, eu nu i-am facut niciodata analize de sange Mirunei.
Codruta, ce frumos ca v-ati plimbat. Merg si eu peste o luna la Viena, fara copii. Daca ai vazut ceva frumos care e "must see", recomanda-mi si mie.

Dintii Mirunei nu dau semne de schimbare, si inca n-am pregatit terenul cu cazutul dintilor.

Mergi la inceput

Ioana, totul e frumos, doar ca n-am stat nicodata suficient incat sa vad totul. Asa ca de fiecare data cand trecem prin Viena vedem altceva. Lumea e stilata, imbracata super elegant. De 2 ori m-am pregatit sa merg la Palatul Schönbrunn dar nu am ajuns.
Mi-a placut beraria care nu s-a inchis niciodata din anii 1700-1800 .
Petra are 18 kg, iar in inaltime n-a mai crescut de vreo 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pentru maine: la multi ani Dinu! Sa cresti mare si sanatos!

Codruta, multumesc .
Diana, Tonnia si baietii ei frumosi sunt bine, ne intalnim la amiaza la gradi, cand ne luam copiii.
Casiana, e tare Alexia cu replicile.

Mergi la inceput

Tonia, la Multi Ani pentru Dinu, sa iti creasca mare si sanatos!

Asa sunt de suparata pe astia de la firma f64, le-am trimis la reparat un obiectiv din 18 august, si inca nu e gata. Din cauza asta n-am facut poze cu obiectivul de kit nici "artistice" si nici la detaliu nici la Roma, nici unde..NICI...De 1 saptamana au trimis mesaj ca a ajuns obiectivul in tara , dar nu la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane!
La multi ani fericiti Fabiano, Milan si Dinu!!!
Haideti fetelor, mai veniti pe-aici ca va ducem dorul.
Noi la capitoul dinti stam bine, asa zic eu, dar n-am fost la stomatolog, ar trebui sa ne pregatim. I-am povestit de multe ori cum sta treaba, are si cd-ul ala cu Piticlic si Zana Maseluta care ne-a fost f. folositor cand nu prea avea chef de spalat pe dinti si totusi intr-o zi a venit de la gradi si mi-a spus: "Mami, lui Andrei, un coleg, i s-a intamplat ceva groaznic!" Eu o intreb: "Ce?" Si ea: "I se misca un dinte!" I-am explicat evident din nou de la cap la coada cum sta treaba dar nu-i place ideea cazutului dintilor. Analize eu i-am facut in primii 3 ani anual. Dupa aceea pauza.
Cu bronhovaxomul suntem la a 4 tura, am inceput din primavara lui 2009, apoi toamna, iarasi primavara si acum toamna. Cate 3 luni, 10 zile pe luna.
Casiana, tare Alexia cu replicile. Fata stie tot, ce mai vrei?
Ana mea a racit, miercuri spre joi a facut ceva tempe, n-am mai dus-o la gradi si ieri toata ziua a facut, a ajuns la 39 cu ceva si-i
tot crestea la 4 ore...hmm...azi-noapte n-a mai facut deloc. In rest nu tuse, nu muci, e rosie in gat, fara puroi. Am chemat acasa doctorita de familie, a fost ieri, a consultat-o si pac, antibiotic, asta e genul ei, cunoasteti. Am vorbit cu doctorita Anei care mi-a zis ca-i ceva viral probabil, antitermice, d-astea, fara antibiotic. E-adevarat c-am vorbit la telefon, n-a vazut-o dar am incredere in ea. Nu i-am dat antibiotic. Voi cum faceti la tempe mare (39.5 sau peste), cam cat rezistati psihic pana la antibiotic? In ideea in care un medic zice da si altul nu. Cum stim noi exact ca sunt bacterii sau virusi?
De fapt nu stim, nu, si vedem cum evolueaza...

Mergi la inceput

Miflore, daca are peste 39 eu ii dau supo de novocalmin. Antibiotic a luat de 2 sau 3 ori pana acuma. Noi avem probleme cu laringele, nu i se fac amigdalele rosii, mai jos (de 3 ori am patit-o asa). Din cate stiu eu, daca febra scade dupa 2 zile nu mai e cazul de antibiotic. Desi odata cand i-am dat eu antibiotic, dupa 4 zile tot avea un 37...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Codruta, . Ana a luat pana acum de 4 sau 5 ori antibiotic din care de 3 ori toamna-iarna-primavara trecuta adica primul an de gradi.
N-a mai facut temperatura, practic a avut o zi. Si-n rest nici un simptom in afara rosului in gat.
Eu sunt nelamurita la cazul general. Cum stim noi ca sunt virusi sau bacterii de la inceput? Ca sigur, vedem ca temperatura nu cedeaza, se inrautateste starea etc etc si ajungem la antibiotic dar mai din start asa, exista niste criterii pro virus sau pro bacterie?
Daca exista puroi in gat e musai de antibiotic sau mai exista si cazuri cand se rezolva fara?

Mergi la inceput