Gravidute&Mamici de IASI(119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

alina eventual poti comanda de pe site, dar mai intai sa te documentezi despre scaun, eventual sa vezi parerile altor parinti. Asta daca nu vezi scaunul chiar tu ca sa iti faci o parere despre el. Noi avem acum scaun fara isofix de la chicco, nu ma documentasem f bine pe tema asta si ne si trebuia urgent. Acu' stiu ca sunt bune scaunele lor, ca rezista la test-crashuri, dar... la anul cand o sa plecam de tot, lasam scaunul asta aici si unde om ajunge ne luam Britax [singurele scaune auto care sunt avizate pt avion, deci sunt bune-bune], sper eu. Aaaaa si alea de la Quinny parca erau f bune

aly multam

maytrei cum sunt scaunele Inglesina? Noi avem carut de la ei si e super, dar de scaun chiar nu stiu

Acus plecam la mine la tara pt o saptamana. Week-end frumos la mamici si pitici

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Am iesit in oras cu mama si baietii! Am fost la Mitropolie, in Piata Unirii si pe Lapusneanu la Tuffli! Baietii au fost argint viu dupa o saptamana in casa! Ne-am vazut cu Kriss si Alexia la cofetarie! Frumoase fete! Si la porumbei ne-am vazut cu Vladut si Oana Teodorescu! Baiatul a crescut mare! Cam atat despre noi!
In seara asta David a strigat la "Maiia" si ia zis ca o iubeste(pe limba lui)!

Alina-Mirela 40+6Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multam de informatii!

Apropo ca zicea Alynta ce "mare" e ea....ma maresc si eu pe zi ce trece si hainele raman asa de mici.... naspa nu? Asa ziceam si eu. Sa vedem la iarna ce geci ale sotului voi putea purta....hihihi.

Emma 19+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Daca va era dor de noi:

http://community.webshots.com/album/578565224SAojap

Emma 19+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Salutari! Suntem bine! Ne pregatim de gradi! Am luat floricele pt d-nele educatoare! Maine imi duc baiataul mare la gradi apoi trag o fuga la control in maternitate! Marti e ziua cea mare!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare dragi mamici,ce faceti?Eu sunt super emotionata pt maine ca incepe printul gradi
Dupa cum v-a spus Alynta ne-am intalnit ieri si m-am minunat cat de calma si linistita poate fi cu doi nazdravani si burtica gata gata sa faca poc.Felicitari mami ,te admir tare mult pt asta.
Ella felicitari pt sarcina sa dea Domnu sa fie bine si sa vina baitoiu sanatos si frumos
Inutsa,scaun de la Britax avem noi 9-36 de kg si este supeeeer il recomand cu multa caldura.

Mergi la inceput

Mai Oana ma faci sa ... Bafta si voua la gradi!
Si noi avem emotii, dar duble: pt gradi si Maria!
Emma de unde esti asa mare?! Arati superb! Ce baietel mare! A crescut! Faina bicicleta! Pedaleaza singur?! Al meu nici pe tricicleta nu pedaleaza de lene!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara.

Aly

Noi azi am fost la salina,am profitat de weendul cu soare si vreme buna, bucurie mare pe Darius ca a avut unde sa alerge... dar aglomerat...
bun, mersi inca o data pt inf si raspunsuri .... am gasit scaun la miniblu, deci am scapat de grija... l-am cumparat sambata seara ... dar azi darius a avut placerea pe drum sa il murdareasca... mai bine zic a vomant laptele... miine dimineata il pun la spalat si apoi la uscat... pina atunci circulam cu masina de la firma...cea de marfa ca si acolo avem scaunel... Oricum drept sa zic ca imi e cam frica sa o conduc pe cea noua ... cu toate ca pt mine a fost luata
Azi am cumpart flori pt educatoare.. ca de de miine incepe anul scolar
va doresc mullta bafta si sa auzim numai de bine pt micii invatacei... si o saptamana fff buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat o fuga sa va ofer o si sa urez multa bafta la "micii gradinari".

Stefy a intrat, i-a facut controlul asistenta, apoi s-a dus la doamna educatoare si s-a lipit de ea, a mers si i-a aratat un patut, toaletele, chiuvetele, totate mici, asa ca pentru pitici.... sala care ra foarte frumos aranjata pentru ei.... A fost foarte incantata, ne-a facut cu manuta .... si asta a fost tot. Doaman era incantata ca a inceput cu un copil obisnuit cu cresa, apoi a mai venit o colega de cresa a Stefaniei si am plecat. Stefy se chinuia pe hol cu o fetita mica sa o linisteasca si ii explica ea ca va fi bine.... Asa s-a distrat doamna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

felicitari si spor in noul an scolar tuturor piticilor

noi mai stam totusi un an pe tusa

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput