Gravidute&Mamici de IASI(119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La multi ani, Anelor!

Lacra de la ce ti se trage indigestia?! E pe fond nervos/stres?! Cu DD inainte! Adevarul e ca am mare incredere in dr mea! Am mers pe mana d-ei si a fost foarte bine pana acum!

Alina-Mirela 40+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Si cat costa cezariana la Arcadia? Stiti vreun pret?

Emma 17+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Emma uite www.arcadiahospital.ro/maternitate/servicii-si-tarife/145" target="_blank">aiciai totul!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!
Mai Alina dar se lasa asteptata Maria...

Anilansa ai fost la tirgul de haine azi?te-am vazut trecind pe linga mine,erai serioasa tare...;

Noi suntem bine...raportam citeva greturi si stari de voma...dar trec ele...
va pup

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Si cat costa cezariana la Arcadia? Stiti vreun pret?

Emma 17+ si Andrei (21.09.2007)

azi am semnat contractul. am optat pt varianta cea mai simpla adica ceza plus 3 zile de cazare. nu suntem cu stem, analize metabolice, teste auditive, etc. per total ne ajunge 1740 euro din care azi am achitat 30% si la externare se achita restul de 70%. orice vei necesita in plus fata de standardul ales - gen medicatie sau o zi in plus, ei te vor anunta, ti se va solicita semnatura, si vei achita la externare. in mod normal nu e cazul. cum spuneam in postul anterior, de saptamana viitoare va fi si un contract cu casa de asigurari si costurile se vor mai reduce de acolo. in bucuresti la euroclinic reducerea e de 3000 ron prin casa de asigurari de exepmplu. sa vedem cat va ajunge la noi.

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Ella sper sa te lasa raul repede! Se lasa printesa asteptata!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

LA MULTI ANI cu intarziere ANELOR!!!

Am fost azi iar la dentist. M-a calmat cand mi-a zis ca nu e nevoie sa iau antibiotice pt infectia de la dinti, o sa imi puna el antibiotic direct unde e nevoie. O sa dureze mai mult asa, dar macar nu o sa intrerup alaptatul !!!! Ce bine lucreaza, f atent, numai bine pt mine, mi-a facut o masea bella-bella, nici nu zici ca e plombuita. Acu sa vad ce o sa urmeze

alina la noi sunt 21-22 grade si o imbrac in body cu maneca scurta si pantaloni. sosetele le scoate, oricat i le pun eu inapoi pe picioruse. cand o verific, e calda tot timpul. acu mai nou, isi scoate caciulita din cap cand iesim. ieri a stat si fara caciulita pe vantul ala, ca nu puteam sa i-o pun de nici o culoare, si nu aveam cum sa o leg sub barbie caci e gen fes

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Sebi!

Va ofer o

Eu aseara am fost la sedinta la gradinita. Pentru mine intratul in colectivitate nu mai e ceva nou, insa educatoarea, a vorbit foarte frumos, a explicat ce se poate intampla, cum vor reactiona copiii, cum vor reactiona parintii, din experienta dansei si sa tot fie vreo 30 de ani, am inteles. Mie mi s-a parut ok. Am fost impresionata de ideea dansei de a ne aduna inainte de inceperea anului, pentru ca luni dimineata va trebui sa se ocupe de copii, multi dintre ei fiind la prima intrare in colectivitate si nu va avea timp sa raspunda la intrebarile parintilor. Asa ca a raspuns aseara, si nu la putine. A a vut si dansa intrebari legate de copii, chiar ne-a dar sa completam un chestionar cu diverse intrebari despre copii, ca sa-si faca o idee cum va trebui sa lucreze cu ei, ce probleme de sanatate, alergii alimentare, preferinte, tipuri de comportament.... multe, au fost 3 sau 4 pagini de completat. Aveam emotii, de ce sa nu recunosc, desi ea a mai mers in colectivitate, o parte din grupa de la cresa, adica 8 copii se regasesc in grupa de la gradi, dar tot nu stiu sigur cum va reactiona cu cadre didactice noi.... Insa o mare parte din emotii s-a spulberat, vazand ca doamenel sun dragute, dispuse ssa raspunda la tot felul de intrebari, interesate de binele copilului. Mie aseara mi-au facut o impresie buna. N-am fost multumita de faptul ca va avea copii cu un an mai mici decat ea, ceea ce nu mi se pare ok, din punctul de vedere al faptului ca educatoarea va trebui sa se ocupe mai mult de ei, in detrimentul celor mai mari care deja stiu niste lucruri, dar cred si sper ca vor gestiona bine situatiile ce vor aparea. Mie anul trecut mi s-a spus ca nu o pot duce asa mica la gradi.... Dar trecand peste asta, restul apre ok.
Si ce am uitat sa scriu mai devreme, clasa lor e cu geamurile spre aleea pe unde intra parintii si intr-un colt, e "coltul suspinelor" sau ceva de genul asta, ca acolo parintii se uita pe geam de afara si muctii stau cu nasucurile lipite de geam sa se uite dupa aprinti. La faza asta recunosc ca mi-au dat lacrimile, amintindu-mi de prima saptamana de cresa a Stefaniei, cand plangeam de cate ori plecam de la cresa....

Alina, e foarte importanta increderea in medic in momentul asta. Eu asa am simtit la momentul respectiv. Daca nu as fi avut incredere, cred ca as fi fost cu moralul la pamant. Oricum am avut o perioada cand am cedat, dar au stiut sa ma incurajeze si am trecut usor peste. Nastere usoara, ca de acum se apropie. Ce face Maria?

Ella, sper sa-ti treaca repede greturile.

maitreyi, sper sa fie asa cum iti doresti.

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ma bucur ca a fost faina intrevederea cu educatoarele! Uite ca noi cat de ametiti suntem din cauza evenimentului am uitat sa mergem la med de fam pt fisa de sanatate! Am analizele, dar fisa ba! Acum imi "stresez" sotul sa vb cu medicul sa trag o fuga! Nu zic ca ma misc precum tancul si daca mai trebuie sa si astept, cred ca nasc de pe acolo incepand!

Alina-Mirela 40+5Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

N-am fost multumita de faptul ca va avea copii cu un an mai mici decat ea, ceea ce nu mi se pare ok, din punctul de vedere al faptului ca educatoarea va trebui sa se ocupe mai mult de ei, in detrimentul celor mai mari care deja stiu niste lucruri, dar cred si sper ca vor gestiona bine situatiile ce vor aparea. Mie anul trecut mi s-a spus ca nu o pot duce asa mica la gradi.... Dar trecand peste asta, restul apre ok.

nici bia nu are 3 ani si probabil ca va fi printre cei mai mici din grupa la gradi;nici pe noi nu ne-a primit prima data deoarece nu avem 3 ani,insa nu am renuntat si pina la urma ne-au acceptat mai ales ca nu e singura sub 3 ani;si nu cred ca o sa le acorde lor o atentie mai deosebita si celorlalti nu....ne-au chemat si cu Bia sa o vada,au intrebat-o una alta si pina la urma ne-a primit-o ;vreau sa-ti spun ca stiu copii care au trei ani si am vazut ca ar sti mai multe decit Bia ...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

8+

Mergi la inceput