Gravidute&Mamici de IASI(119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna
La multi ani !!!! Daniella
iulia, mersi de cafea
aly, nastere usoara .... daca vrea Maria azi
Ne pregatim sa scoatem

celia, iulia... multumesc

Azi stam acasa, dimineata Darius a inceput sa tuseasca ... asa ca inainte de a merge la popii am tras o fuga la medicul de fam... Darius are rosu in gat, ia dat tratament pt 3 zile si apoi mai vedem .... asa ca apoi am mers si la popii... dar doar am vb cu Educatoarea ... Darius a inceput sa planga ca vrea la popii si deja imi facea ''pa-pa mami'' dar l-am luat acasa, astept sa vina sotul ca sa merg la munca

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Danielle!sanatate maxima, bucurii si impliniri! scuze intarzierea..
ella, ce veste buna!!FELICITARIIII!! tot la dr.M?sarcina usoara!
Am mai rezolvat azi din analize, maine ma mai duc eu pt. sifilis si cam gata.cu vaccinul..e vb. de unul contra pneumoniilor si virozelor cica..inca nu am fost la el ca nu a ajuns..
Nici nu imi vine sa cred ca luni incepe gradi si am fata maricica!imi vine sa
o saptamana buna tuturor!
Alina,

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
M-am prezentat la ora 11 la maternitate cu gandul ca acolo raman! Mai ales ca aveam si ceva intepaturi dubioase in spate! Acolo surpriza....Dr mea era in operatie si dura pe putin 2 ore! Mi se recomanda calduros sa plec si sa revin maine! Ma inarmez cu rabdare si raman! La 13 apare d-ra dr!
Cocluziile: colul tot gros si penetrabil la index
bebelina grasunica-4000grame!
Ce e de facut?! Mai aplic un plasture pe burta pentru inducerea contractiilor, mai astept o saptamana in ideia ca d-ra va veni singurica! Ne "permitem" asteptarea deorece placenta nu e "imbatranita" si lichidul amniotic e in cantitate normala! Asa ca mama pune-ti rabdarea la incercare! Lunea viitoare merg la control si marti ma interneaza sa ma induca, in caz ca nu vine de la sine intre timp!
Fetelor multumesc de grija si urari!

Ellama bucur din suflet pentru voi! Sarcina usoara! Sa vezi ce frumos va fi in 4!

Alina-Mirela 40+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Multumesc din suflet pt urari, le intorc inapoi inzecit . Am avut o aniversare f. frumoasa, cu multe felicitari, cadouri si flori, ca doar am implinit 30 de ani.

Ella felicitari; ma bucur mult pt voi.

Alynta chiar ca se lasa asteptata domnisoara.

Anilansa tocmai pt ca dai atatia bani la o gradinita particulara, ai tot dreptul sa ai pretentii de la educatoare, nu ca la astea de stat n-ar trebui sa avem pretentii, dar,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Kriss,Alina,Daniela multumesc pentru urariNe rugam la Dumnezeu sa fie totul bine si sa parcurgem cu bine cele 40 de saptamani

Kriss da tot la dr Mihaila sunt ,nici nu se punea problema sa schimbam medicul

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara

Am inceput o sapt bunicica... dar cu alergatura la maxim... a scapat sotul de examen si a venit si soacrame ade la munca asa ca am mer mai tarziu la munca , imi e greu... dar Darius imi da putere ca, vhiar daca e bolnavior nu sta locului o clipa, ce ma bucur cel mai mult e ca la masa a papat tot ... si sotul se alatura la puterea mea de viata cu toate ca e si el obosit ne sprojinim unul de altul

ella,felicitari, multa sanatate si sarcina usoara.... sa vina perechia.... sa auzim numai de bine

dany, da asai ... dai bani si ceri sa se ocupe de el... dar eu ma gandesc ca dupa doi ani, stat zi si noapte numai cu mine... e greu ca un copil sa ceara a un necunoscut sa faca pipi... are o luna de cand merge in colectivitate si infara de problema cu pipi... noi - sotul si eu- suntem multumiti ,Darius si-a dat foarte repede drumul la vorba, e argintul viu din grupa

speram a va fi bine si de acum inainte... dstam 3 zile acasa....

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Voua va ofer o , eu beau o cana mare de ceai de menta si salcam.....

Ella, felicitari. Sarcina usoara.

Alina, dar Maria chiar se lasa asteptata.... Pai daca acasa sunt doi cavaleri.... Ma bucur ca vestile sunt bune.

Ani, multa sanatate lui Darius. Ma asteptam sa planga dupa copii....

Kriss, eu pentru pneumonii i-am facut Prevenar, asta pe care vrei sa il faci cum se numeste?

Stefy aseara s-a jucat cu o fetita cu aproape doi ani mai mica decat ea... si asa a mai avut grija ei.... si a mai dragalit-o.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lacra multa sanatate! Acum ma gandeam ca si Stefy a fost grasunica la nastere! Sper sa fie bine la expulzie si la noi! La Matei m-am cam rupt jos, dar nu a fost ceva grav!

Alina-Mirela 40+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ella, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Alina, bune vesti! Multa putere si rabdare , domnisoara Maria se lasa asteptata.

Lacra, sanatate multa! Stefy, iti demonstreaza cum s-ar comporta cu surioara/fratiorul?

Ani, sanatate lui Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am revenit de la tara. Bia s-a simtit in elementul ei, muuult spatiu, aer curat, parca papa mai bine acum. Merge din ce in ce mai bine, a prins curaj si isi da drumul la picioruse. In rest toate bune si frumoase

alina voi ca parinti stiti ce e mai bine pt copil. Altii nu au decat sa voarbeasca, "Canii latra, convoiul trece"

celia cretulina o mai asteapta pe Bia ?

lacra sanatate! Hai ca merge si o cafea dupa ceai

ella felicitari pt !!!!!!! Sarcina usoara si la termen!

danielle LA MULTI ANI!!!

aly papuceii de printesa sunt adorabili!!!!!!

kriss ma bucur ca a rasarit soarele pe strada ta!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput