Gravidute&Mamici de IASI(119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Copii mei sunt mult mai bine cu totii! Deja prind "aripi"! Si vremea de afara ma binedispune! Abia astept sa reinceapa David gradinita!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna ... si de la noi

Mamici, multumim pt urari
Aly, ma bucur ca piticii tai isi revin ... sanatate multa
iulia, azi e eva mai bine Darius, multumim de intrebare

si acum detalii ... un weend naspa pt noi, Darius bolnavior ... din punctul meu de vadere antibioticul nu si-a facut efectul asa cum trebuia ... in seara asta e ultima doza... Asera am luat decizia sa il tinem si azi acasa pe Darius ...inca mai tuseste si parca mai are flegma in gat ... de vioi e vioi, a inceput sa pape mai bine ...
in weend am avut anversari... l-am lasat pe Darius cu soacramea si noi ne-am facut datoria... bine inteles ca nu prea mi-a tihnit ca eram cu gandul la Darius

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Bia ma urmareste in timp ce scriu acum si se minuneaza cum tot apar litere pe ecran , sper sa nu imi strice "opera"
Am inceput procesul de invatare a papatului cu lingurita, ne iese cel mai bine cu mancarurile mai solide, cum era de asteptat, azi chiar a papat binisor un castronel de supica, pasata putin cu furculita si mai groasa. O mai ajut eu sa umple lingurita, dar vad ca duce mai bine lingurita la gurita, nu o intoarce tot timpul invers

aly ma bucur ca sunt mai bine copiii

celia placerea a fost de partea noastra sa vedem cretulina

FELICITARI PT FLACAU, NUSHULICA!!!!

LA MULTI ANI , VLADUT!!!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput