Gravidute&Mamici de IASI(119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!
Va invit la o

Alina ai o fetita foarte frumoasa!!!sa-ti traiasca sialaturi de baieti sa va faca viata frumoasa si sa va aduca multe bucurii!!!

Eu sunt foarte bucuroasa caci Bia se integreaza foarte bine la gradi,chiar educatoarea mi-a zis ca neasteptat de bine se acomodeaza...bine ea dimineata mai plinge cind ajungem in dreptul clasei dar ii trece repede

Va pup!!!un sfirsit de saptamina cit mai frumos!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
multumesc de cafea

Aly, bine ati revenit acasa... am admirat pozele cu printesa voastra e foarte scumpica ... iar voi niste parinti fericiti
maitrey si iulia... in prima seara nu a avut aparatoare... iam pus ursul mare si o patura ... a cazut pe moale...de asera are aparatoare ca sa ocupat sotul...deci asera am dormit bine si am recuperat somnul

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alynta, felicitari (si aici) si se pare ca refacerea e usoara!

Maria, bine ai venit! Sa fii sanatoasa si papacioasa, sa-ti bucuri parintii zi de zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ella, Kriss, Michelle, Daniela,Alynta,Lacra,Ani, le doresc micilor gradinari acomodare usoara .Ma bucur ca fetitele s-au acomodat usor si le e drag .

Andreei ii place nespus la gradi, e super incantata si fericita! Ea merge la un program scurt , singura ei problema e ca nu vrea sa schimbe papuceii...
Deja si-a imbogatit vocabularul cu noi "expresii"... o amenint ca nu o mai primeste la gradi...desi de acolo le-a invatat...

Michelle, . Le doresc baieteilor sa se acomodeze cat mai usor. Voi cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta felicitari sa va traiascca printesa si sa va bucurati de ea
Micul meu gradinar a fost tare curajos pana in ziua 5 cand a vazut el ca poate sa si planga.I-a trecut repede insa si doamna e chiar foarte multumita de el.Insa de la 1 octombrie il voi schimba la alta gradinita pt ca aceasta la care este e foarte departe si dupa o saptamana suntem epuizati de drum deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
[Emma de unde esti asa mare?! Arati superb! Ce baietel mare! A crescut! Faina bicicleta! Pedaleaza singur?! Al meu nici pe tricicleta nu pedaleaza de lene!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Nu, nu pedaleaza dar invatam. A inceput sa prinda miscarea dar e lenes nevoie mare. Dar cu timpul... speram sa fie mai bine.

Emma 20+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

alynta a nascut-o pe Maria repede si usor,nu a mai fost nevoie de inducere
printesa a avut 3950 ,scor 9 nascuta la 9.50
e rotunjoara,bruneta si rozioara

mami avea o voce de parca era la plimbare,super relaxata

Bun venit printesa, sa fii sanatoasa, papacioasa si norocoasa

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

FE-LI-CI-TARI!!!!!!!!!!!!!!!!! Refacere rapida si multa sanatate!

Emma 20+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Moldo unde l-ai inscris pe Vladut la gradi prima data si unde vrei sa-l transferi?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

10+

Mergi la inceput

Salut Ella ,l-am inscris la nr 22 pe Ciric pt ca noi acolo apartinem si am avut o pila dar ma termina drumul,il trezesc prea devreme si de la 1 il voi duce la cea noua de langa primarie.

Mergi la inceput

Pe Copou nu am avut nici o intrare si gradinite mici care nu accepta copii mai multi,poate la anul sa ajungem sanatosi.Sper sa nu-l tulbur prea tare cu mutarea ca mi-e mila de el,dar sunt sigura ca-i va place la cea noua pt ca e absolut minunata,as sta eu acolo

Mergi la inceput