Gravidute&Mamici de IASI(119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Hello!!!Azi cind am fost s-o iau pe Bia,pe la 3,dormea,am stat pina s-a trezit;s-a trezit ultima,bine nu a vrut pijamaua dar important ca a vrut sa doarma,a mincat,mi-a zis dna ca nu au fost probleme si cind am luat-o mi-a zis ca ea mai vine la gradinita ca are colegi si-a luat la revedere de la dna educatoare si i-a zis ca ne vedem si maine;sper sa trecem cu bine peste aceasta perioada

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

kris copiii racesc si daca stau 4 ore la gradi nu numai daca dorm acolo. racesc de la virusi nu de la nani a mea a mers 4 zile in ianuarie si 3 in aprilie de la 8 pana la ora 12. asta a fost cariera ei de gradinar anul asta si asta din cauza de muci ca ei i-a placuuuuut. chiar ne uitam zilele astea pe niste poze de acolo si a recunoscut copiii si clasa da' nu am ce face. ne-am apucat de facut activitati de gradi acasa

fetili si eu abia astept sa va povestesc cum fu
AMR = 9 zile

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
poftiti la o cafea... calduta

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

am revenit

kriss, si eu sunt de aceeasi paree cu mai3 ... cand l-am dat la gradi pe Darius am zis ca el o sa fie la program scurt pina la 3 ani ...dar Darius a vrut dupa 3 zile sa faca nani cu popii -copii si tinea concert de fiecare data asa ca l-am trecut la program lung ...eu gandesc asa... ca daca e sa raceasca poate sa o faca si acasa langa parinti ... deci parerea mea e ca daca printesa vrea sa stea la gradi las-o ... si poti sa ii dai ceva pt imunitate.
ella, felicitari ... hai ca trece cu bine perioada de acomodare
byu, se va obisnui si Casian si gradi,

bun, Darius ieri dimineata mi-a tras o boceala ca el nu vrea la popii ... ei dar cum a ajuns acolo a mai plans un pic si gata ca doar sa intanit cu gasca de strengari... la 5 cand m-am duc a inceput din nou boceala... dar de data asta ca el vrea la popii ca se jucau in parculetul lor de la gradi ...
ma duc sa il trezesc pe strengar ca sa nu interzii la munca, o zi frumoasa sa aveti

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am venit si eu la cu voi.

Alina, refacere usoara si bine ai venit Maria cea mult asteptata.

Kriss, din experienta mea, e adevarat ca cei care dorm racesc mai usor, daca la somn transpira si nu sunt schimbati. Asta e un mare adevar. Insa de racit, pana se formeaza imunitatea, va raci si la program scurt. Stefy in primul an a racit mai mult, in al doilea mult mai putin, s-a obisnuit organismul. Multa bafta. Nu te mai ingrijora, chiar de la inceput. Ai timp pe parcurs.

Ani, nici Stefy n-a fost incantata anul trecut ca le-a schimbat sala. O sa fie bine, ai sa vezi. Acum probabil ca au mai aparut si copii noi, dar se va obisnui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Bia merge la Gradinita nr. 9,de linga politia rutiera

8+

Scuze...am facut o confuzie

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare

Alina felicitari! Bine ai venit pe lume Maria

Felicitari noilor gradinari si acomodare usoara.
Noi am ratat prima zi de gradinita. Duminica seara a facut tuata noaptea febra=scaune moi, asa ca am tinut-o acasa. Luni si marti a fost bine, fara febra si scaunele au fost mai bine. De maine daca totul e bine mergem si noi la gradinita. Mititica de ea abia asteapta, sper sa se obisnuiasca repede cu noua locatie.

Michelle ce bine ca ai mai trecut pe la noi!

Kriss nu poti vorbi cu bona sa apelezi la ea doar cand va trebui sa o tii pe Alessia acasa?

Andreea am spus colegilor de servici ce mult ti-a placut la noi. Cand e programata nasterea, poate iti fac o vizita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

la iasi se face epidurala insa depinde si unde naste si cu cine

[center]-----

Va rog frumos sa-mi spuneti exact asta: unde se face epidurala si ce medici o fac? In functie de epidurala vom alege si medicul.
Va multumesc. Eventual dati-mi pm cu raspunsul, desi nu vad de ce nu ar aparea pe site :)
Va doresc o zi buna la toate si multumesc mult de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eu nu ziceam ca daca nu doarme sunt sanse mai mici de raceala, ci ca daca va dormi nu mai are rost sa o tin pe bona si sa o platesc..daca renuntam la ea isi gaseste altundeva. deja ii aduce o fina de-a ei o fetita in weekend sa stea cu ea.daca fata se va imbolnavi nu am cum sa stau cu ea acasa cateva zile si cu ex-soacra nu vreau sa o las, asta daca e libera sa o tina zilele respective...

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Daniela multa sanatate Amaliei
kriss eu sunt de parere ca daca e sa raceasca oricum raceste indiferent daca o lasi la program scut sau prelungit...

Noi azi am fost la control,am auzit inimioare lui bebe,tb sa stau un pic mai linistita si sa am mai multa grija de mine...aveam azi citeva contractii,spunea medicul ca se vedea si la ecograf cum se contracta uterul..asa ca mai multa grija si tratament pentru mentinerea sarcinii...azi aveam 9 saptamini si 5 zile ,ne vedem la 12 saptamini pentru dublu test...ne rugam la dzeu sa fie totul bine si fara probleme.
ma bucur mult ca si Bia incepe sa se acomodeze la gradi...azi a mai plins putin dar i -a trecut repede ,s-a luat cu copii ,cu jucariile

va pup o dupa-amiaza cit mai frumoasa!!!

9+

Mergi la inceput