Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
dulcineea_cj spune:
deci,ne-am mai iubit si ne-am dragostit si am ras dar somn ,nu
asa asteapta sa-l iubesc si sa ma joc cu el,pufosul Asa frumos miroase Doamne Il ador ! acum povesteste de numa,numa
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
intentia mea mea nu a fost sa stresez lumea...credeam ca se stie ca fiecare se dezvolta in ritmul sau...sumudica nu e singurul care nu a inceput inca sa se deplaseze in forta. stai linistita...ai gasit alt motiv sa te stresezi? nu-ti ajunge mama? chiar nu exista nicio solutie? niciuna? daca castig la loto (ca mi-am luat azi bilet) iti promit ca-ti cumpar un apartament _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Pai iar la Iasi cu loto? Daca-l trimiti si la Bucuresti ca pe Bacovia, nu ne suparam
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
intentia mea mea nu a fost sa stresez lumea...credeam ca se stie ca fiecare se dezvolta in ritmul sau...sumudica nu e singurul care nu a inceput inca sa se deplaseze in forta. stai linistita...ai gasit alt motiv sa te stresezi? nu-ti ajunge mama? chiar nu exista nicio solutie? niciuna? daca castig la loto (ca mi-am luat azi bilet) iti promit ca-ti cumpar un apartament _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ioi Mersi ! Doamne da sa castigi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Scot majoretele !
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca dulcineea - imi pare rau ca ti se intampla astfel de lucruri. Vezi cat poti sa ignori si sa consideri ca familia sunt doar copilul si sotul si restul straini. Dar este greu. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Sotul ma tot invata sa ignor Mai greu,cand nu esti construit astfelDar ma stradui mult Pt ca sa nu-i transmit stresul lui Andrei Dar e aproape imposibil cand se injura si se striga in prezenta lui Il afecteaza
mami de 2 ochi albastri
lorex spune:
Azi am avut zi libera
Am avut programare la dentist la 10 asa ca am facut-o paket si am trimis-o cu tati la mama soacra
Am rezolvat o gramada de treburi pe langa stomatolog...ce usurare...ce bine a fost, desi m-am gandit la ea tot timpul si mi-a fost dor de ea..
acum trb sa ma duc sa pun catina pe iarna!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui bubu_bu fetelor se vad pozele puteti urmari daca aveti chefpe mail |
frumosilor!
sa traiti fericiti o mie de ani!
_
_
dulcineea_cj spune:
Gata ! a capitulat ! dupa inca o repriza de tzitzi imi pun si eu intrebarea oare el e tzitzidependent sau eu ?Ador momentele astea
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui lorex Azi am avut zi libera Am avut programare la dentist la 10 asa ca am facut-o paket si am trimis-o cu tati la mama soacra Am rezolvat o gramada de treburi pe langa stomatolog...ce usurare...ce bine a fost, desi m-am gandit la ea tot timpul si mi-a fost dor de ea.. acum trb sa ma duc sa pun catina pe iarna! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
si eu am prestat ieri muraturi (castraveti+gogosari)
Maine imi vine si mie socrela A fost plecata 3 saptamani Cred ca o sa urmez exemplul Plateei,o sa-mi fac bagajul si ziua stam la soacra si seara venim cu tati doar la dormitor Alta solutie nu avem Sper sa fie bine si cu socrela Acolo nu imi place ca e ca la gara Unul vine,altul merge si tot asa Asta e O sa vedem daca e o buna solutie
mami de 2 ochi albastri
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Sunt cereale speciale de noapte? Eu i-am dat seara cu lingurita cereale cu banana si piersica dar tot nu a dormit. Parca as incerca si unele de somn luunng si noapte linistita. bobitzei. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
eu nu am speciale de noapte
am cereale din orez integral de la topfer
si cereale din grau integral cu mere si banane tot de la topfer (noi mergem pe firma asta)
toate fara lapte inclus
asta cu grau are si gluten, vad ca nu a patit nimic si pediatra mi-a dat ok dupa 6 luni.
aseara i-am pus 3 masuri de cereale din grau in bibele cu LP
acuma nu stiu ce e mai bine sa-i dau seara, greu sau orez, sau ii totuna...
_
_
dulcineea_cj spune:
ce faine sunt filmuletele cu Iuria Ce fetita papacioasa aveti
mami de 2 ochi albastri