Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 6
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa stiti cat e ceasu da? ghiciti ce zgomote aud eu acum ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
i-ai amenintzat cu reclamatzii? exista in regulamentul asoc de proprietari stipulat programul de liniste
succes!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
dandanaG spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Deci fetelor cred ca fiu-meu e vegetarian. Nu vrea carne si ou deloc. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
le accepta mai greu, dar pana la urma se obisnuieste cu gustul
insista
Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
dandanaG spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Deci fetelor cred ca fiu-meu e vegetarian. Nu vrea carne si ou deloc. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
lui Dragos ii place mult iaurtul , si cand nu vrea ceva amestec cu iaurt si asa mananca macar putin
poate merge si la voi
Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)
lucia2000 spune:
Teo iubeste fructele, in special babanele.
Branza i-am psu-o eu in banane
Cerealele la fel.
Dar parca sa pun carne sau ou.....
ale1212xa spune:
vad ca s-au potolit, clar ma duc peste ei daca incep iar..tocmai l-am adormit pe bebe...
ce nu inteleg e ca au si ei o fetita, bine clasa a 2 dar oricum stiu si ei ca un bebelos are totusi si un program de somn...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
dulcineea_cj spune:
Miremia,chirie nu ne permitem ,credit sa ne luam ceva nu ne da nimeni ca sotul nu lucreaza cu carte de munca Nu avem nici salarii...E grele
Multumesc fetelor pt sprijinul moral Conteaza mult
Am venit de la intalnirea cu Ariana
Il adorm pe Andrei si va scriu
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
miremia spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Miremia,chirie nu ne permitem ,credit sa ne luam ceva nu ne da nimeni ca sotul nu lucreaza cu carte de munca Nu avem nici salarii...E grele Multumesc fetelor pt sprijinul moral Conteaza mult Am venit de la intalnirea cu Ariana Il adorm pe Andrei si va scriu Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Ma gandeam la un alt fel de solutie (cum a facut evyme, s-a mutat la o ruda), imi dadusem seama ca nu e loc de chirii/credit.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Ma gandeam la un alt fel de solutie (cum a facut evyme, s-a mutat la o ruda), imi dadusem seama ca nu e loc de chirii/credit. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Daca era o solutie ,crede-ma ca eram plecati de aici demult UF
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
nu mai poate de somn dar nu vrea sa doarma
mami de 2 ochi albastri