Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Cris.mario La multi ani Implinirea tuturor dorintelor,22 de ani o varsta frumoasa cu un inceput promitator din ce se vede...bravo

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. "

Cum sunteti, mai puteti?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg
ca sa iti raspund de fapt la intrebare suntem fff obositi ,dar momentele pe care ni le-a oferit pufulina mereu,dar in special azi a acoperit orice urma de oboseala....SUNTEM FERICITI ca avem un copil

daca am citit bine delfita sta in 4 labe?bravos

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara fetele!

Nu am citit decat ultimele 3 pagini...

LALITICA...o imbratisare calda pentru voi!
Ati avut un hop mare de trecut, m-a emotionat foarte tare povestea ta si ma bucur ca acum poti sa ne povestesti happy-endul si sper sa va ajute Dumnezeu ca de acum incolo sa aveti parte numai de bucurii alaturi de David. Sa creasca mare, sa aiba o viata frumoasa si sa fie fericit, iar viata voastra sa fie implinita de bucuria de a-l avea pe el.

CRIS_MARIO...ah, ce frumos tre sa fie sa ai 22 de ani, nu-i asa? Ai mai mult timp in fata sa te bucuri de copii tai...:)...sa fii fericita si sa-ti traiesti viata din plin alaturi de cei dragi sufletului tau...LA MULTI ANI!

BEA...un brat de pentru tine...ca stii sa le impaci pe toate...si servici si casa si copil si sot...bravo, mamico!

CRIS_D...si eu sunt in dilema cu ce-o sa fac cand o sa ma intorc la servici. Si la noi nici macar nu sunt mai multe optiuni ca sa am de unde alege...o cresa de stat (cu conditii de la stat, care stiti cum sunt) si...mama, care a crescut trei copii si cam are tendinte de atotstiutoare, desi e deschisa la ideile mele si nu pare sa ma contrazica cand vine vorba de ce consider eu ca e bun pentru bebe...dar eu stiu in lipsa mea cum ar decurge lucrurile?

Oricum acum sunt si eu mai relaxata, nu mai stau cu cartea de 'instructiuni folosire bebe' in fata...si daca se mai intampla sa comitem cate-o greseala nu mai fac o tragedie din asta...a mai 'gustat' si zgubi a mea cate una alta din mana bunicii, desi indicatiile mele au fost clar altele...dar... asta e!
Incerc sa-i explic cu argumente de ce nu e indicat ca bebitza sa pape aia sau ailalta... si pare ca intelege in mare parte.

Mi-am amintit acum ca am citit serile trecute de probleme din familie cu care se confrunta unele fete (Dulcineea, Vivi)...va cred ca va e greu, mai ales ca solutia care ar fi cea mai indicata in cazurile voastre nu e valabila (accea de a locui separat, in casuta voastra).
Nu stiu ce sfat v-as putea da, poate nici nu aveti nevoie de sfaturi, ci doar ati simtit nevoia sa va spuneti of-ul fara sa asteptati idei de solutii in schimb...dar concentrati-va pe bebe, pe viata langa el si pentru el, incercati si voi sa fiti mai maleabile, mai tolerante...probabil ca e foarte dificil, numai voi stiti care e situatia reala cu care va confruntati, dar nu uitati ca viata asta nu e decat una si trebuie sa va bucurati de ea, sa o constientizati cu adevarat si sa lasati deoparte toate cele ce va necajesc. Bucurati-va de sanatate, luati exemplele pozitive din viata voastra si invatati de la ele...Uite, de exemplu, acum cazul Laliticai si al lui David...nu-i asa ca problemele voastre par mai usoare in comparatie cu ce trec unii parinti?...Nu incerc sa minimalizez probleme voastre acum, pentru ca stiu ca intensitatea unei dureri depinde de puterea fiecaruia de a o suporta, dar e pacat sa nu cautati si partea buna a vietii...timpul tace si trece, raman in urma amintiri...amintirile pe care noi singuri ni le cream.
Va doresc sa aveti putere sa va decideti viata si viitorul...si situatiile cu care va confruntati sa va fie favorabile si sa va ajute sa duceti la indeplinire tot ceea ce va doriti...

Mai citesc din urma...si mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Noi ramasesem datori cu niste poze.
Pozele de la mare si de la aniversarile noastre
Acum le gasiti pe toate pe toate aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simplicity ma bucur ca v-ati simtit bine toti 3. Asteptam pozici din vacanta voastra si poate ni-l arati si pe sumudica (dulcineea nu l-a prezentat inca).

Lalitica asa-mi place cum povestesti despre el.

Lorex nu stiu cu branzica...lenesa de mine nu i-am facut niciodata, promit ca ii fac in curand (dupa ce aflu reteta exacta).

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Dupa cum a spus si Dulcineea ne-am intalnit.... ce simt au bebeii astia...de mici vor sa se cunoasca mai bine ,sumudica e un scump,are niste ochi waww...daca am observat bine si mami lui ii are albastrii....dar e un gentleman(iar fata mea e o lady,deci nu putea sa ii dea peste mana la cavaler sau sa refuze floricica,da MP?Alex nu are de ce sa se supere,ba din contra trebuie sa fie mandru ca are o "sotioara" diplomata),mami de sumudica e o finuta...a fost o intalnire scurta,dar frumoasa si placuta

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

...vorbiti acum despre branzica si mi-am amintit si eu ca vroiam sa va intreb ceva, poate stie vreuna din voi sa-mi raspunda...

V-am povestit ca zgubilicea mea are alergie la laptele de vaca si toate produsele ce provin din asta...si facea reactie alergica la contact...

Ei, de vreo 2 saptamani incoace (imi tot incalc promisiunea pe care i-am facut-o Xelei cum ca n-o s-o mai ung pe piele pe nora-sa cu lapte drept experiment si...) am constatat ca nu mai face bubite, de fapt nu mai are nici un fel de reactie cutanata de contact. Si acum stau si ma intreb? Oare i-o fi trecut alergia la LV? Mie tot mi-e frica sa-i dau sa pape lapte si branza si iaurt etc...Cum pot oare sa-mi dau seama daca i-a trecut sau nu? Ca parca nu m-as duce la analize...

Mergi la inceput

Apropo de bone,eu am o prb cu ele...nu le pot oferi increderea mea....mai bine la crese,gradinite....acolo pot si socializa....sau bunici

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Bea,imi pare rau ca nu am reusit sa ne intalnim,poate ca o sa mai avem ocazia...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Ana,o supa de brocoli nu mi se pare o exagerare,brocoli e bun pt ei,probabil ca avea smantana si alte legume si sare...dar si mancarea de bebei la borcanel are,plus de asta nu e un obicei...si sa nu uitam ca sunt oameni si ei,nu trebuie sa ii tinem intr-un glob de sticla,ii protejam asa cum noi consideram si cat putem,iar o anumita abatere de genul acesta nu cred ca ar fi ceva daunator...pupam bebica

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Vazut si eu pozele cu mireasa cea frumoasa, BUBU...foarte misto, mi-au placut mult, sunteti un cuplu tare dragut, iar tu ai fost o mireasa superba...

Si pozici cu MINI ENE...cavaler in toata regula...mi-amintesc cate griji ati tras si voi cu puiul si uite-l acum voinic, acusica o ia la pas singurel...

Si BOBITAaaaa...nu mai zic...o isteata si-o frumoasa...moldoveanca de-a mea!... ma topesc toata cand le vad pe astea mici cum vin cu forta din urma si ne-o mai si iau inainte...
Dariuta mea nu-i asa precoce din punct de vedere psihomotor, noi mergem asa mai la relanti, incet si sigur...se incadreaza in limitele normalului, cred... in schimb e isteata si fii-mea (deh, seamana cu ma-sa la capitolul asta ) si ma uimeste de la o secunda la alta...

Vazut si poze cu sexoasa Cristinica de MANDRUTA...yammmmi, delicioasa tare pufuleata mica...

Si tocmai am vazut cu DAVID, iubirea mica...of, scumpete, prin cate ai trecut!!! Sa fii sanatos, sa cresti mare si destept, ca deja esti un dulceeeee, dulce...

Mergi la inceput