Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya am un orar destul de k zic eu...tu???Ma bucur ca ai bona cea mai buna ptr Deiu.

celor care s-au sarbatorit ieri.
soatza de Ada.

Nikoimi pare tare rau ca se acomodeaza asa greu K..eu zic ca tine si de personalul din dotare

Monyca multa rabdare si putere iti doresc

Va pe toate.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

NEATA!

trebuie sa va zic o perla de-a lui Andrei: cand ajungem ieri acasa de la cresa il intreb:
Eu:-mami ce ai mancat azi la cresa?
Andrei: supaaaa
Eu: si altceva?
la care ma asteptam sa-mi zica cum zice de obicei: carne sau peste sau cartof depinde ce i-a placut lui in ziua aia dar ce credeti ca imi raspunde el : Felul 2 !!!

laura
dya ma bucur ca ai gasit o bona pe placul vostru pentru deiu
nikolici poate ca le trebuie si doamnelor de acolo un pic de atentie daca ma intelegi
babytza mami mai intra si mai vorbeste cu noi

Sondaj: v-ati hotarat ce le luati boboceilor la 2 anisori? noi sambata facem party -ul de 2 ani dar inca nu am reusit sa gasim cadoul potrivit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata,

dya, chiar ma gandeam la tine, ca n-ai mai intrat de ceva zile. ma bucur tare de tot ca Deiu e ok cu bona, asa poti sa-ti vezi si tu de ale tale linistita. si eu cred ca am gasit bona :), mai am 2 interviuri dar ceva imi spune ca nu ma vor da pe spate.
cum a fost de ziua lui Deiu??
cu pozele, eu am rabdare si inca o sapt mai am si timp sa le vad, apoi om vedea...

niko, inca ceva legat de cresa, ca mi-a dat Irina idei: esti sigura ca de vina e cresa, ca sistem? poate daca schimbi cresa si personalul, sau macar grupa, daca e posibil, o sa stea altfel lucrurile. eu am avut mare noroc la inceput cu hunii, am dat de o educatoare super faina, care chiar s-a ocupat f mult de ei, mai mult decat de ceilalti copii si i-a ajutat sa se integreze. si acum vine sa-i vada in grupa noua, eu vorbesc cu ea in fiecare dimineata, ea e deocamdata singura din toata institutia aia care ii deosebeste... persoana de referinta, cum zicea si Miruna candva, conteaza extraordinar de mult...

ada, sa-ti traiasca sotul!

aly, sa dea Dumnezeu sa-ti gasesti ceva asa cum iti doresti si sa va fie bine! eu inca nu-s hotarata sa-mi dau demisia, astept macar prima discutie intre 4 ochi cu sefu'. vom vedea.

laura

lidia, va doresc petrecere frumoasa, noi nu putem onora invitatia.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

andy_g, f tare Andrei!

eu da, stiu ce sa le iau hunilor, dar cred ca le separ in 2 transe, ca vreau prea multe si o sa fie zapaciti. plus ca o sa primeasca si cadouri din partea bunicilor si verisorilor. eu le iau asa:
- cos de baschet in camera, de pus pe perete (asta ptr ca dupa fotbal, baschetul le place tare si cat sunt ei de mici incearca sa dea la cos pe ditamai terenul din parc)
- Aqua Doodle (o buc ptr moment, vedem daca se descurca amandoi cu una fara sa iasa batai)
- seria de carticele de la Teora cu magneti (au dezvoltat o adevarata pasiune ptr magneti, mereu se duc la frigider si ne jucam acolo cu ce avem, ff putini deocamdata)
- o orga muzicala cu scaunele (tot una vreau sa iau ca e mare, ca un pian in miniatura, vreau tot asa sa testez daca pot s-o imparta sau mai precis, sa-i invat s-o imparta intre ei)
- 2 xilofoane si 1 puzzle de lemn (abia acum au invatat cu ce se mananca, reusesc sa potriveasca piesele).

repet, nu cred ca o sa le dau pe toate deodata, mai pastrez o serie ptr 8 noiembrie. aaa, si maimuta ce face forme din plastilina, dar asta sigur ptr 8 noiembrie, ca inca sunt prea mici ptr asta, mananca tooata plastilina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

andy_g, f tare Andrei!

eu da, stiu ce sa le iau hunilor, dar cred ca le separ in 2 transe, ca vreau prea multe si o sa fie zapaciti. plus ca o sa primeasca si cadouri din partea bunicilor si verisorilor. eu le iau asa:
- cos de baschet in camera, de pus pe perete (asta ptr ca dupa fotbal, baschetul le place tare si cat sunt ei de mici incearca sa dea la cos pe ditamai terenul din parc)
- Aqua Doodle (o buc ptr moment, vedem daca se descurca amandoi cu una fara sa iasa batai)
- seria de carticele de la Teora cu magneti (au dezvoltat o adevarata pasiune ptr magneti, mereu se duc la frigider si ne jucam acolo cu ce avem, ff putini deocamdata)
- o orga muzicala cu scaunele (tot una vreau sa iau ca e mare, ca un pian in miniatura, vreau tot asa sa testez daca pot s-o imparta sau mai precis, sa-i invat s-o imparta intre ei)
- 2 xilofoane si 1 puzzle de lemn (abia acum au invatat cu ce se mananca, reusesc sa potriveasca piesele).

repet, nu cred ca o sa le dau pe toate deodata, mai pastrez o serie ptr 8 noiembrie. aaa, si maimuta ce face forme din plastilina, dar asta sigur ptr 8 noiembrie, ca inca sunt prea mici ptr asta, mananca tooata plastilina.

lumi ce idei bune ai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

La Multi Ani, Maria si David!!

Daria cred ca a picat in partea cealalta, de ieri de dimineata nu a mai facut deloc kk, eu tot astept, de regula asta facea prima oara dimineata... vedem....

Febra mai face 37.5 cam la 6-8 ore..... eu zic ca suntem pe drumul cel buna dar tot nu stiu ce este/a fost..

andy_g Fff tare!!! Uite asa iti dai seama ca cresc si invata lucruri noi...

lumi dra tu le iei un magazin intreg, nu un cadou de ziua lor!!!! Bravo!!! Sa se bucure de ele si sa le imparta frumos!!!

Azi e cam frig afara si bate vantul, sa vedem cu ne descurcam prin casa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom
Febra mai face 37.5 cam la 6-8 ore..... eu zic ca suntem pe drumul cel buna dar tot nu stiu ce este/a fost..

Ma bucur ca Daria este mai bine. Eu zic ca 37.5 intrarectal nu e febra

Mami fericita de Mihnea-Cristian & Miruna-Ioana
Mihnea se face mare Creste Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Noi cam greu mai reusim sa mai intram...citim cand putem..insa de scris greu de tot.

Am intrat si eu sa urez un La multi ani tuturor sarbatoritilor care au implinit 2 anisori!!Imi pare rau ca n-am fost reusit sa intram pe forum sa le uram si noi.
Bafta tuturor mamicilor care au inceput si care incep in curand serviciul!!

Daca e frumos afara...noi stam numai in parc..care este aproape de casa..apoi mancarica , somn..eu mai gatesc cand doarme el.
Plus ca avem niste planuri si proiecte care ma cam impiedica sa mai stau pe forum ca alta data.
Astazi la noi a plouat..asa ca facem gradinita in casa...suntem vreo 3-4 bobocei si in fiecare zi ne strangem la unul acasa..se joaca tare frumos.
Radu e un vorbaret, un mancacios si un cuminte...asta ca sa-l laud
In week-end plecam la munte- avem o nunta acolo..asa ca o sa ne intoarcem cu pozici cu Raducu in frac
Pozele de pe Transfagarasan nici acum nu le-am descarcat..n-am avut timp. {Piolica n-am uitat..numai ca n-am avut timp}

Cadouri pentru 2 ani.
Noi avem casa plina de jucarii..asa ca renunt sa-i mai iau jucarii..oricum o sa primeasca de la altii.
Lui Radu ii plac foarte mult cartile...nu le rupe..se uita si ii place sa-i arat pe ele..o sa-i mai iau o colectie de 4 carticele cu ursuleti. Cele cu animale sunt preferate.
Apoi e pasionat de puzzle-uri..e nebunie..cele pentru varsta lui - de lemn- o sa-i mai iau 2.
Cartile cu magneti de la teora le are si-i plac mult..e o idee buna de cadou.
Are deja si bicicleta pe 3 roti..inca nu poate sa impinga la pedale..dar o sa fie buna la primavara.
Daca ati vazut puzzle-uri interesante de lemn si aqua doodle pe vreun site please share

Multa sanatate boboceilor bolnaviori! Pupam Dariuta sa scape de kk moale

Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neata,

Daria cred ca a picat in partea cealalta, de ieri de dimineata nu a mai facut deloc kk, eu tot astept, de regula asta facea prima oara dimineata... vedem....

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Parerea mea (in cazul in care ai administrat pina la urma Arsenicum) e ca foarte posibil a facut febra ca reactie la remediu..e un exemplu de reactie pozitiva ..semn ca organismul lucreaza si lupta cu "microbul" care o fi fost.
Sanatate multa

Mergi la inceput