Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 17
angelynna82 spune:
Neatza,
Miruna Anisia pui de MommyMagda
Luca Noah pui de EvaF
tuturor Mariilor
Nocom multa sanatate Dariei 
Clau cum se mai simte Irina 
Niko capul sus mami, te vei descurca de minune cu cele doua fete frumoase
. Mai ai putina rabdare, poate va fi bine
Monyca_C 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
Nocom spune:
Nausica ai dreptate cu bioticsul, multumesc 
Ioi, mimihoo pai tu ai acolo o adevarata schema de tratament. sarumana de o mie de ori. Trebuie insa sa o duc la un dr homeopat daca vreau sa urmeze o schema asa de complicata, stiu asta!
Daria nu pare sa aiba crampe si pana azi noapte nici febra nu a avut, 5 zile doar diaree....
nikolici tu ai dreptate ca ar trebui sa o vada un dr, insa nu vreau sub nici o forma sa duc acum in spital sa ma ia alte nebunii....
Eu sincer cred ca nue ste enterocolita, adica am mai avut eneterocolita de atatea ori si ea si Matei si stiu cums e manifesta la ei, plus ca ea si fratesu beau apa din aceeasi sticla de vre-o 10 zile deja si Matei nu a luat nimic. Sa nu radeti, dra avem aum o sticla mai deosebita si amandoi se incapataneaza si vor sa bea numai din aia... si cum alta la fel nu am de unde lua... beau amandoi din ea..
Si nimeni altcineva din casa nu are nimic la burtica...
Apetitul dariei este mai micut de ieri, insa e mai mult de jumatate din portia zilnica iar apa bea fff mult, deci nu sunt deloc ingrijorata din acest punct de vedere...
Te imbratisez cu drag si iti multumesc

lumi, ange, Alina 
Alina jur ca nu stiu despre ce vorbesti! Si nu inteleg....
dyanira spune:
Va citesc si eu dar chiar nu mai am timp de scris deloc.Sunt taoat ziua pe fuga saot asta a trebuit sa merg zilnic la scoala si maine din nou sper ca vineri sa trag chiulul iar de luni la orar.
Sa vad ce mai imi aduc aminte din ce am citit
Monyca
pt cum te descurci cu amandoi!!Te cred ca iti e tare greu eu pot doar sa imi imaginez.
Nikolici imi pare tare rau de K ca nu se acomodeaza.Offf ce greu trebuie sa iti fie!!Si eu as retrage-o dar e doar o parere.
Lumi
Sa stii ca vreau sa descarc pozele sa le pun.
Nocom o vizita la dr nu strica.Ai PM.
Xor si tu esti ocupata??
Laura cum e la scoala,cum ai oraru?Alexia s-a acomoda cu buni??
Babytza ce mai faci iubita?Cum esti?
Despre Deiu pe scurt de luni sta singur singurel cu bona si e super bine.Se inteleg de minune nu plange deloc, papa fff bine cu ea, merg afara in parc azi chiar nu i-am gasit acasa cand am venit erau in parc se jucau fotbal.Sunt tare incantata de acomodarea lui cu Olga (asa o cheama pe bona noastra) si simt ca am facut o alegere buna pt el.Se vede pe el ca e fericit si nu sufera tare dupa mine.Plus ca isi mentine programul lui adica poate dormi dimineata ca eu plec dar nu il trezesc ca deja e bona la noi si asteapta ea sa se trezesca cand vrea el.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_irina_ spune:
Nikolici parerea mea e ca ingrijitoarele de acolo nu au chiar cea mai buna metoda sa o linisteasca pe K. Poate ii tot spun ca e rea sau eu mai stiu ce si pe ce ton si normal ca astea sunt rezultatele. Incearca sa iei o pauza, sa vezi cum si ce se intampla si cum se modifica atitudinea Karinutei.
Sunt sigura ca o sa gasesti cea mai buna varianta pentru voi toate 
gaia.nevia spune:
Mina Alexandra 
Miruna Anisia 
Luca 
scuzati de intarziere... ieri n-am apucat sa ma ating de calculator (personal, ca oricum stau cu ochii in ecran zi lumina...)
Clau_geo, eu am facut doua cereri la angajator, si o cerere de mana unde am depus dosarul de CIC pentru intrerupere, atat.
Daca vroiam suplimentul de 100ron, trebuia sa vin cu adeverinta de salariu de dinainte de CIC si alte complicatii, n-am avut vreme...
Va pup si cand mai pot, recuperez.
Azi e ziua sotului si cere atentie ![]()
mamidestefan spune:
Invitatie!
Duminica 19 septembrie facem party de copii.. ii serbam pe Izabella si Stefan. Daca e vreun bobocel care vrea sa sarbatoreasca cu noi il asteptam cu drag. Pentru detalii vorbim pe PM.
P.S. Atentie locuri limitate
!
mamidestefan spune:
Boboceilor ce implinesc azi 2 anisori si tuturor Mariilor, Marioarelor si Mariorilor!!!
aly_c20 spune:
La multi anisori, sarbatoritilor de azi!
Lumi,eu am preferat juma norma, decat demisia. Asa am timp si de Sebi, imi amintesc si cummai sta treaba (lucrez in conta)si caut si altceva de munca...cum am gasit,ii las
, acumsa dea DL sa gasesc ceva mai bun...ca pe criza asta
.
Nikolici,si Sebi trece prin etapa cu batai si izbit in fund pe jos.Am incercat cu "Mami, nu lovim copiii ca-s micuti si i doare...ii iubim", rezultatul:ii pocnea din mers si zicea imediat "i micutz...ubim".Se pare ca nu m am facut inteleasa
.
Sper ca u sa ai mai mult noroc cu Karina
.
Fetele, care din voi,imi trimite si mie pe privat numarul lui Rox (babytza)?pls
va pup, noapte buna

mami