Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 16
Nocom spune:
Neata,
Cafelutza calda pentru mamici
si special pentru lumi un
rece!!!
La Multi Ani cu sananatate si bucurii pentru boboceii
MIRUNA si NOAH!!!!
Monyca multumim. Imi pare rau ca ti-e asa de greu..... nu pot decat sa te invurjez ca timpul le va rezolva pe toate... cat despre urechiusele lui Nicolas, o alta idee acuma nu-mi vine in cap decat o caciulita ffffff subtire, eventual gen plasa.....dar care sa-i tina urechiusele apropiate de cap. sau poate o bentita de bumbac..... 
Daria parca e mami rau ca pana acum, ieri a fost ffff plangacioasa si agitata, nu a putut dormi la pranz de cat cate jumatate de ora in 2 reprize, se tot trezea plangand, iar azi noapte a facut febra 39.2 la 12 si apoi 39 la 4, i-am dat de fiecae data antitermice... acuma la opt avea 38, i-am dat din nou...... cred ca se ingroasa gluma si trebe dusa la dr 
o zi buna sa aveti!
luminita2008 spune:
La multi ani cu sanatate, tuturor ce-si serbeaza astazi onomastica!
Dau si eu
, muuult
rece, si alte bunatati, ca pe 15 august am tras chiulul
:

Miruna! 

Luca Noah! 

Multa sanatate puiuti, sa cresteti mari si voiosi!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
niko, chiar ma gandeam la voi zilele astea, ma intrebam cum mai e Karina cu cresa. imi pare rau sa aud ca nu se acomodeaza.... cat timp a trecut de cand a inceput? parca o luna, nu? de pe 2 august...
ar fi trebuit cat de cat sa se obisnuiasca pana acum, zic eu... dar spune-mi, cam cat doarme ea acolo? si noaptea, acasa, doarme bine?
si hunii au avut o perioada cand erau fff agitati, nu chiar isterici, dar excesiv de plangaciosi dupa ce veneau de la cresa. si motivul era ptr ca nu dormeau suficient nici ziua, nici noaptea, acolo copiii adormeau mult mai devreme decat erau ei obisnuiti. si cand era ora lor de somn, era galacie, toti colegii se trezeau... acum e mai bine, ora de somn a grupei coincide cu programul lor normal de somn, dorm si noaptea bine si nu mai sunt agitati deloc.
in fine, eu sunt sigura ca te vei descurca cu amandoua acasa. o solutie ar fi sa iei o bona, macar part-time, care sa o scoata pe K in parc dimineata/seara, sau sa te mai ajute pe tine cumva. cam cat dai pe mere, iei pe pere, nu cred ca ai simti diferenta dpdv financiar, la part-time.
oricum, iti doresc succes si muuulta liniste!

Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
monyca, tot respectul ptr tine, ptr cum te descurci cu piticii
!
eu ii pazeam/verificam pe huni si le aranjam urechiusele. si sotul meu avea acelasi pitic :). ideea lui nocom cu bentita poate sa functioneze, de asemenea.
ca sa stergi linkurile cu poze din mesajele vechi trebuie sa le iei pe rand, pe fiecare, si sa le editezi. sau poti muta toate pozele in alta parte, asa linkurile vechi nu vor mai fi accesibile, chiar daca se vad.
nocom, sar'na mult de
, buuun rau, mai ales daca vine de la tine!

sanatate multa Dariei, mergi la dr sa te linistesti, poate totusi e un pui de enterocolita sau vreun alt virus, daca a facut febra. siropelul l-ai intrerupt?
Edi si
Robi - 26.09.2008
nikolici spune:
monyca sa stii ca si eu m-am gandit la asemenarea Evei cu a Karinei.Faptul ca ea il loveste pe Nicolas imi arata clar ca asta va veni si la noi, avand in vedere noua preocupare a Karinei de a lovi tot ce prinde.
Eu doar nu vreau sa o traumatizez cu cresa.O sa incerc sa i fac analize sa vad si dc e ceva problematic in corpusorul ei, dar nu prea gasesc loc la doctor in perioada asta.
nerantula eu pe langa ca ma simt ca butoiul cu burta tare mi-o si fur de la Karina, picioare, pumni, palme marea majoritate in somn de nu stiu ce planeta m-a lovit.
Hia ca mai ai putin si o s ate simti sirena.
nocom Sanatate Dariei, cum mananca ea acum?Are pofta?Bea lichide destul?Eu zic sa te duci fugutza la dr, stii ca e epidemie de entero.Uffa...
sa scapati rapid de pb.
cu K2 in 32s si mamica de K1
nikolici spune:
lumi suntem inca la program scurt, vroiam sa incepem din sept pana la 4-5 dar nu ma lasa inima sa o tin atat, mai ales ca nu este ok si nici nu prea mananca.:(
Azi la cresa le-am spus ingrijitoarelor ca ma gandesc sa o retrag.:(
cu K2 in 32s si mamica de K1
alexa si mami spune:
neata!
celor cu nume sfant!!! multa sanatate si bucurii!
Monica, tot respectul pt tine
iti doresc multa putere si 2 copilasi cuminti si intelegatori.
Nikol hai fruntea sus, unde-ti este optimismul? o sa fie bine
fetele cochetele.
Nocom, multa sanatate Dariei!!! si nu ma pot abtine
pe cine urezi tu acolo?! cica Noah se va naste in dec, cel care se serbeaza astazi e Luca 
Mimihoo spune:
La multi ani, Mariilor!
Nocom, pe caietul de la mama-soacra de tratamente homeopate am urmatoarele remedii pentru diaree: Nux Vomica, podophylium M, Colibacillum 7, Colocynthis 200, Carbo vegetabilis 6, Arsenicum Album 50000, chelidonium 6 - cate 4 granule la interval de 10' intre ele. Mai jos scrie ca arsenicum album ar fi contra durerilor violente, iar in manualul pe care-l am scrie ca este reda energia organismulul pentru a-si reveni (traducere din franceza ...). In caiet mai am scris Mercur Corosiv 30 - 4 granule de 3 ori/zi pana nu mai are diaree, varsaturi sau scaune mirositoare.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Xor spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR, MAI MARI SAU MAI MICI!

Va citesc dar nu prea am timp si de scris....
babytza
imi e dor sa te citesc...
tuturor