Aspirante optimiste > 20 ani (563)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele gata , uratii si-au facut aparitia

va doresc voua celor care urmati testatea nai mult noroc si sa aveti teste pozitive

Nooooooooooooooooooo....

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Dragutza

tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

nuuuuuuu
ne pusesem toate sperantele in tine, acum nu mai e nimeni care trebuie sa se testeze...

lasa, nu e grav, luna viit

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Draguta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele gata , uratii si-au facut aparitia

va doresc voua celor care urmati testatea nai mult noroc si sa aveti teste pozitive

ne pare rau...sunt sigura ca esti cu capul sus si mergi mai departe

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Draguta , stiu ca incerci de multa vreme, dar asta e... intr-o buna zi vei anunta fericita cele 2 liniutze
Deci majoretele intra in somaj tehnic pana cand? Cine se mai inscrie?
Gaby, eu voiam sa-ti zic de valeriana c-auzisem c-ajuta, dar fetele ti-au dat niste sfaturi muuuult mai sexi

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Gaby,poate te ajuta o partida sfasietaoare de dragoste,alaturi de un pahar de vin rosu...?sau doua?(nu e mult zic eu...)

Nelia, tare bun sfatul, subscriu si eu.
Eu ca o fosta profa inca analizez:
Citat:
citat din mesajul lui neliaCris
sau doua?(nu e mult zic eu...)

adica o partida-doua partide sau un pahar -doua pahare, sau fiecare cum crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

draguta imi vine greu sa cred. Cum or venit uratii? Cu asa simptome? Ai luat ceva tratament pentru sustinerea unei eventuale sarcini?

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetelor va multumesc

nu trebuie sa mai descriu eu ca si voi stiti la fel de bine cum e cand te trezesti cu uratii pe cap dar trece, incepem o noua luna

deeva luna asta nu am luat nimic pentru sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Draguta

Katy eu am luat pana in z24. in z26 mi-a iesit testu pozitiv si tot din z26 am inceput sa iau si duphastonu,
iar la medic am mers abia dupa vreo 10 zile.
dc e vreo probl, cum a fost la mine prima oara, de s-a eliminat singura sarcina, corpu o elimina chiar dc iei duphaston.
nu temai speria acu din orice citesti
astia fac o mie de studii si tampenii, pierdere de timp.
am mai auzit mai dvrm la gagileo k femeile care mananca multe dulciuri ramn fff greu insarcinate. vrajeala. pai la cate dulciuri am bagat eu..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput