Aspirante optimiste > 20 ani (563)
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Gaby nu cred ca la mine e valabila faza cu TB,luna trecuta am avut temperaturi destul de mici si totusi mi-a venit menstruatia cu TB 36.8Mi-am sunat medicul si a zis ca pot considera spotingul menstra ca e normal sa fie asa,sunt persoane la care reactioneaza asa organismul.Dupa sfatul ei si testul meu negativ sigur nu e bebe
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_almi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_b cos_almi, bun venit parca eu as fi pe aici de cine stie cat timp nu ai nevoie decat de 12 mesaje. fetelor somnic usor si multi ne auzim maine seara! |
si eu am contul de ceva vreme .. il facusem ca sa pot citi povestile si experientele mamicilor de la nastere.. ma amuzam copios cu sotul meu (care pe atunci era doar prietenul meu) citind fazele haioase povestite de ele.. si acum cand am decis si noi sa facem un bebe am zis sa ma apuc sa scriu
multumesc pentru primire
citat din mesajul lui deeva73 cos almi esti binebenita printre noi. Luna asta nu mai vine bebe la mine... poate data viitoare. |
iubita, multa bafta luna viitoare
Lia73 spune:
ramo
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
deeva73 spune:
Vin acum cu o veste proaspata... aflata de 5 minute.
Va ziceam zilele trecute ca o vecina de-a mea o facut 2 copii cu anticonceptionale. Acum ii gravi cu al treilea tot cu anticonceptionale... cosmmi tine-te bine... poate ii bebe la bord.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
cos_almi spune:
mandreeac multumesc.. Bafta tuturor
draguta haide fa un testuletz
LE: fetelor, cum pot sa schimb nickname-ul? trebuie sa dau mesaj la un moderator?
neliaCris spune:
Neata fetele,scrieti fr mult,eu doar citesc.
V-am zis ca voi merge cu fiul meu sa facem testul alegric si a iesit negativ la 12 substante,deci negativa alergia...si totusi a avut 3 luni pline de bubitze,urticarie
M a bag sa citesc din urma,de ce dragutza nu vrea sa faca test?ii place sa ne chinuie?
pup
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
anda15 spune:
citat din mesajul lui deeva73 Vin acum cu o veste proaspata... aflata de 5 minute. Va ziceam zilele trecute ca o vecina de-a mea o facut 2 copii cu anticonceptionale. Acum ii gravi cu al treilea tot cu anticonceptionale... cosmmi tine-te bine... popate ii bebe la bord. Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. |
Eu cred ca in loc de tratament de stimulare o sa iau anticonceptionale ca vad ca mai degraba se fac copiii cu ele
neliaCris spune:
citat din mesajul lui anda15 Deeva, clinica Polisano din Sibiu are recomandari fff bune(pentru mai multe info intra si pe FIV la Sibiu). Eu am fost acolo in aprilie la dr. Ispasoiu Florin pentro o prima consulltatie in vederea FIV-ului, dar a fost foarte sincer dupa ce ne-a vazut dosarul de analize si mi-a zis ca nu e cazul de FIV la cum arata analizele noastre si sa mai incercam cu stimulari. Pe mine m-a impresionat ca a fost sincer ca putea sa zica, vreti FIV, facem FIV, ca sunt banii vostri. Plus ca mi-a insuflat o stare de optimism. Dr. Ispasoiu e f tanar dar f apreciat(gasesti pe pagina de FIV la Sibiu rezultatele muncii lui).Eu zic ca Polisano e o clinica ok, plus ca e si aproape de tine |
DA.Asa e,Ispasoiu is the best...Am fost si eu la el de cateva ori
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
gabyv spune:
deva, depinde si daca le-a luat pe toate, sau daca le-a luat la ore fixe, eu cred ca e cam greu cu copilasi sa iei la aceasi ora.
Eu iau de 6 ani si nu am avut nici un incident, desi am avut pastile uitate sau decalate.
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
deeva73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda15
Ai dreptate... creca o sa-i dau si eu la barbatu-meu niste anticonceptionale, poate au efect. Eu cred ca in loc de tratament de stimulare o sa iau anticonceptionale ca vad ca mai degraba se fac copiii cu ele |
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.