"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Felicitari din tot sufletul pentru bebelusul cu numarul 3.As dori totodata sa te felicit pentru curajul de care dai dovada din toate punctele de vedere.Noi, sincer nu ne putem mobiliza la bebe 2...

LA MULTI ANI, MARIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Maria! FElicitari, Oana pt ingeras!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI, MARIILOR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

La multi ani Mariilor
alaltaieri seara a dormit alex putin mai bine. cu toate astea tot m-am dus la ea de 8 ori. plangea in somn.
azinoapte dezastru din nou. dimineata era cu sange uscat la gurita. asa a fost si ieri am vorbit ieri cu medicul de familie. am intrebat ce as putea sa ii dau mai tare decat nurofen, panadol, eferalgan. si a zis ca in cazul in care chiar e rau sa ii pun supozitor novocalmin. dar nu unul intreg, asa un sfert. sincer nu as vrea sa ii pun dar daca chiar va fi rau nu voi avea ce face. mi-i mila de ea de mi se rupe sufletul pana ieri dormea bine si ziua. doua reprize cate doua ore. acum dupa jumate de ora se trezeste in urlete. dar totusi chiar asa?

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR

ALINA sper sa treceti repede de perioada asta :(( ,saracuta de ea
ELENA Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara
UKUME felicitari pt grasunel
DANA distractie placuta

o zi superba fetelor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Multumesc Alex

Alina imi pare tare rau de Alex ca e bolnavioara. Sper sa se faca bine cate mi repejor.

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR [flo
ALINA- sanatate pt.fetita ta si sa dea D-ZEU sa treceti cat mai repede peste asta
DIANA-mersi pt. raspuns si sa iti ajute D-zeu sa ai o nastere usoara
DANA-concediu placut
UKUME24-mersi pt raspuns si asteptam si de la alte mamici sfaturi
GABRIELA77-am citit si eu intr-un tarziu povestea nasterii celor 2 printese ale tale si efectiv mi-au dat lacrimile.Sa imi ajute D-zeu si mie sa nasc cea dea doua printesa a mea asa de repede ca si tine.E adevarat ca la al doilea bb este nasterea mai usoara?.Eu sunt insarcinata in sapt 36 si inca nu mi-am facut nici un fel de bagaj pt. spital voi ce ziceti sunt cam codasa?
GABRIELA tu unde ai nascut? si cu ce doctor?

CAMELIA 36+ si mamica de ALEXIA (27.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CAMY ar trebui sa te apuci de bagajel ,cu cat trece timpul cu atat iti va fi mai greu
cum stai cu cumparaturile pt bb2?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Da Alex29 asa ma framanta si pe mine de vreo 2 zile ca trebuie sa imi fac bagajelul dar la mine in casa ieste santier ca izolam camera la bb nici nu imi vine sa ma apuc de nici un bagaj.
Pe mine ma macina ceva de vreo 3 zile ma dor cam tare spatele si de ieri parca asa mi-a coborat burtica(mia ziso si o vecina asta)oare este ceva semn ca se aproprie marea intalnire cu bb
Cu cumparaturile pt. bb2 stam f bine,mai trebuie sa ii luam samponel si ceva crema in rest totul e ok

CAMELIA 36+ si mami de ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Camy, si eu zic, fa bagajul Eu le-am nascut pe amandoua fetele cu dr. Puscas de la Gine 1, numai cuvinte de laudaCu siguranta va fi mai repede si mai usor acum si pt tine, tinem pumnii strans

La noi au revenit mucii, curg ca la robinet,la amandoua, ma retrag in umbra aspiratorului, cel mai bun prieten al nostru zilele astea

Vestea buna e ca am fost la gradi, am cunoscut educatoarea, ingrijitoarea, f dragute, tinere si cooperante. Sala de grupa f frumoasa, ma imbarbatez ca va fi ok

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput