"Gravidutze si mamici de Cluj - 165"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
ELENA felicitari pt dintisorul mamarutzei
MELI cum e puiutzu?

felicitari DIANA pt ingeras

ANDREEA mult succes cu Dariutza ,eu zic sa nu ti faci griji ,o sa i fie bine
GABI sanatate multa ,da i panadol la Sara ,o va ajuta
si la Tiadris i a curs nasucul si i am dat 2 zile panadol (5ml) dimineata si seara si i a prins tare bine

cateva poze

http://picasaweb.google.com/sanda252003/10Septembrie2010#

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza

Dragii mei prieteni va invit la ziua mea in 2 octombrie ,ora 17:30 la BOOM BOOM PARTY (str.Artelor -Gheorgheni)
va rog sa mi confirmati prezenta in cel mai scurt timp

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ramo, azi am avut tovaras de joaca pe Beiuta..:):) asa scumpi au fost! la inceput Stefanutul meu fugea..mancand pamantul..dar Bea fata hotarata, l-a luat ea frumusel de manuta...asa dle..fetele cu initiativa :):)
acum suntem singurei, ca sotul o duce la tara pe socrela. mi-e un somn, mai nou se trezeste si Stefan prin mijlocul noptii, ba la pisu, ba la apa..asa ca la 2 ma trezesc sa il hranesc pe micut, la 4 la olita cu stefan, la 6 iar papa..apoi scanceala..vaaaaii...si iar vai..:):)

alex, mami..induci lumea in eroare..e ziua ta sau ziua micutei? ;) chiar ma gandeam ca incep copilasii de octombrie sa serbeze..imediat urmam si noi..parca mai ieri mancam papanasi la Sinaia..cu burti :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

nimeni nimic pe ziua de azi..
meli, cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

VICTO ms mult pt ajutor
cu tot cu satele ai fost 14???

am gasit pe net la preturi mai bune dar fara saltele
http://www.prima-mobila.ro/shopart/80-12401-1.htm

http://www.casesigradini.ro/oferte/f/7/Copii-si-tineret/10820/PAT-ETAJAT-COD:-PE01

mi-au gasit o canapea super buna, insa nu cred ca se gaseste in romania
http://www.go4it.ro/accesorii/pentru-milionarii-claustrofobi-canapeaua-convertibila-2535366/

daca stiti careva , unde as putea gasi asa ceva , va rog sa imi spuneti

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata!

Victo-uite, ce sa zic, de 2 zile ne culcam seara la 10, avem papa pe la 2 si dormim mai departe pana la 6,30, deci e lux, pana acum era dezastru,hihi.maine mergem si noi in concediu, abia astept, yupiiii, nu pot sa cred ca voi avea o saptamana in care voi dormi noaptea, hihi...voi ce mai faceti?cum stati cu colicile? parca parca functioneaza sab simplexul pe la noi.incercati si voi!

aaaa, si ne-am cantarit, avem 5950, va dati seama? suntem mari deja, ce mai...

Alex-multumim de invitatie, noi cu siguranta vom veni daca nu intervin ceva boli(groaza mea, hihi, parca-s nebuna!)

va pup, sa aveti o duminica frumoasa!

Meli, mami de Timea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut gagici!

Cunoasteti dr oftalmologi pt copii? Nu noi avem nevoie, o alta mamica.

Alex, prezent. Suntem 2 saptamini in concediu, din 21 sept, dar cred ca pe atunci suntem in cluj, ca mai avem o petrecere in 1.. si nu vrem sa mai rateze Patrick distractiile.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

elena, pai depinde f mult si lemnul. al nostru e de fag. prin magazine de regula sunt din brad, care e mai ieftin.
fara saltele e pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, Alexandra, pui de Alina!!! Sa fii sanatoasa!

Felicitari, Diana, pentru bebe Tudor!

La multi ani, Ana, pentru 3 anisori, norocoasa de 13 septembrie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

BINE v-am gasit...cate s-au mai petrecut pe-aici de cand am lipsit..

TUDOR bine ai venit pe lume,sa cresti mare si sanatos si sa iti faci fericit familia.DIANA felicitari pt bebe,pana la urma totul a fost in regula,ati reusit..chiar daca ati trecut prin multe clipe grele..asteptam poze sa va vedem..

ELENA tin sa te felicit si aici..eu zic sa nu-ti faci nici un fel de probleme,totul v-a fi bine..capul sus,oricum esti f curoajoasa..

IOANA multumim de aprecieri,da,e foarte mare si dragalas ALEES.imi umple sufletul de bucurie...cu amnadoi piticii sunt f fericita si implinita,nici nu stiu daca mai imi trebuie ceva..doar sanatate si putere.ce bine ca ati scapat de operatie cu bine

GABY super ne-am simtit la petrecere,a fost o petrecere pe cinste..ai niste fete adorabile..sunteti o familie f frumoasa.

ELEDEEA la biserica aia din grigo a fost botezat si eu si ALEES.E F FRUMOASA..si cu acelasi preot..a fost f frumos marinarul..FELICITARI PT MICUL CRESTIN,

VICTO si MELI...inca putin si toate trec cu colicii,eu deja nici nu-mi mai aduc bine aminte...stiu ca in unele nopti ma plimbam si eu in brate cu el pana pe la 12 nopatea si il tineam pe burtica.eu numa bonisan am incercat.

MELI dstractie faina in concediu...

si noi am fost 2 zile cu NICO si ANDREI la ORADEA la parintii ei de unde ne-am dus la felix si haidu cu copii,ne-am simtit excelent...apoi eu cu alees am mai fost o tura de 2 zile cu niste prieteni iar sara cu taica-meo afost o sapt la gyula la bai in ungaria..a fost bine.am avut si noi putina vacanta.alees s-a bronzalit bine..el e oricum mai creol de felul luimi-a zis pediatra lui sa nu-i mai dau atata suc de morcov,ca are culoare deja...si eu chiar nu-i dau.e de la bronz.

si noi maine incepem gradi...la mica sirena,abia asteptam dar si am emotii,o s-o las si eu pt prima zi la progarm lung sa vedem cum e..

va mai scriu si maine,ca inca mai am s-o pregatesc pt maine....nopate buna tuturor..si succes gradinarilor maine

Mergi la inceput