Zmeurici de iulie-august 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

Am intrat sa va uram si noi un "Bun Venit" in noua casa sau noul club.:)

UNGARAS- ce frumoasa e MC!!!!! Seamana leit cu tine, n-am vazut asa ceva. Ce vacanta frumoasa ati avut!!! Imi place ca sunteti, asa, sportivi si va plac drumetiile si campingul. Am vazut ca ati folosit si Ergo-ul!!! E numai bun pentru calatorii.

Fetelor, eu am tinut si inca mai tin dieta Atkins. E buna mai ales daca sunteti carnivore (ma rog, ei zic ca merge si la vegetarieni, da' eu fiind carnivora, nu m-am informat pe tema ailalta). Oricum, ideea de baza e ca puteti minca cite friptane vreti voi si gatite in toate felurile ( nu conteaza ca sunt gatite in ulei, gratar etc), brinzeturi (da' doar brinzeturi tari gen, telmea, cascaval si nu cele moi, ca de ex, brinza de vaci), legume (in special cele verzi, salate, castraveti, broccoli) insa nu morcovi caci contin zahar. Ce trebuie sa excludeti sunt produsele de panificatie, orezul, cartofii, dulciurile (inclusiv fructele). Insa, la fructe puteti reveni dupa primele 2 saptamini de inductie, cind, practic pregatiti organsimul sa nu mai arda calorii ci grasimi.
Pentru mine a fost perfecta, caci nici nu m-am infometat si nici nu am renuntat la chestii fara de care nu mai rezistam (bine, eu nici nu prea maninc dulciuri, deci nu mi-a fost greu sa renunt la ele). Daca mai combinati dieta si cu un pic de miscare (chiar si acasa vreo 20 de abdomene seara etc) o sa vedeti niste rezultate super.
Gata, fug ca ne pregatim de plecare,

Revenim, pupici dulci,
Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Multumim pentru urari. Pe insula Aegina mergem, dar intai stam doua zile in Atena.

Andrada, bine ai venit! Sa creasca sanatos Elias!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Clara,pune inca o data linkul cu ultimele poze ale voastre,cand le-ai pus eram in concediu si n-am apucat sa le vad......Totusi cam cat ai slabit cu atkins?Nu ti-a fost greu fara fructe?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Va citesc din cand in cand dar mai greu cu scrisul pt ca nu am timp nici sa respir iar piticii mai nou se urca pe canapea si direct calare pe laptop sunt.
Azi am iesit cu ei afara si cat am putut i-a plimbat cu carutul. Le-am cumparat un covrig si asa au mai stat si ei in carut apoi le-am dat drumul sa mearga in fat ablocului si eu alergam cand la unu cand la altul. Asta da miscare.

Fetelor vad ca vreti sa va apucati de diete. facem un club a fetelor care vor sa slabeasca si vedem ce dieta da cel mai bun rezultat.

Meniul nostru zilnic arata cam asa:
6:30 - 180 m laptic
10:00 - fructe cu branzica de vaci ( piersica, para, mar, banana, si uneori pepene glaben sau rosu sau prune totate amestecate cu branzica de vaci)
14:00- ciorbite, peste la gratar, pui la gratar, omleta uneori, paste cu legume.
18:00 - iaurt cu doua cupe de cereale integrale
21:30 - 22:00 - 210 ml laptic

Intre mese mai papa fructe sau cand stam noi la masa ei ciugulesc si din mancarea noastra care in mare parte e si a lor dar e mai buna cand e de la noi din farfurie. Rar mai papa cate o bucta de covrig sau pufuleti si asta cand sunt afara si vad la alti copii. Eu nu prea sunt deacord sa le dau covriji pufuleti sau grisine sticsuri decat cand suntem la drum lung cu masina sau cand chiar nu au ei stare si e musai dar in general eu nu le dau. prefer sa le dau un fruct pt ca e mai sanatos.

Giova cand m-ai vazut la antena ca nu am mai aparut demult?

Andrada bine ai venit in club.

Azi la pranz piticii au dormit doar o ora si acum seara nu te mai intelegeai cu ei. s-au culcat pe la 9 si un pic. Maine sunt fresh amandoi pe la 8.

Moniland cume e cu fetele acum cand merg singurele?

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna seara si de la noi,

A adormit Evita acum dupa baie si tzitic..inainte a halit doar 100 ml de lapte Nestle cu biscu'.

Eva mananca de mult pasat la furculita, mai scap si bucati acolo caci nu pasez la milimetru, piersica sau banana ii dau bucati..fructele in general, ea nu mai vrea piure de fructe+branzica de vaci de ex..i se pare prea moale cred ..ii place sa mestece, sa rontaie si cere orice de mancare daca vede. E lesinata dupa pufuleti dar nu ii dau zilnic..

La pranz adoarme instant dupa joaca in parc de dimineata(de cca 2 ore) si masa de ora 12-12:30...adoarme in scaunul de masa sau o iau putin in brate...si doarme dusa cam 3 ore (de la 1 la 4)..ba daca stau si eu langa ea a dormit si 4 ore. Are zile cand nu face asa, mai ales in we cand totul se da peste cap..

Ma duc si eu la baie, apoi poate termin vol II din Ciresarii (m-a apucat sa recitesc cartile copilariei ) si bag somn

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Asa, ne-am intors si noi. A fost un week-end mai lung aici, in State, caci luni a fost Ziua Muncii si toata lumea a fost libera. Normal, un pic de "shoppinguiala" ca au fost reduceri.:) I-am cumparat niste hainute frumoase unei prietene din Romania, pentru fetita ei; m-a rugat sa-i fac pachet la sfirsit de luna ca-i plac hainele de aici ca sunt mult mai rentabile decit in tara. I-am gasit unele dragute si ieftine de la Gap si Old Navy.

POOH - eu am inceput acu' vreo 2 luni in urma cu 62 kg si am ajuns la 58 kg. Cam 4 kile, asa, in 2 luni. Da, ti-am zis si merg aproape in fiecare dimineata, 5 zile /saptamina, cite o ora de fitness. Ei asa si recomanda la dieta asta, sa faci si un pic de miscare. Nu trebuie neaparat ceva organizat, chiar si acasa, seara sau dimineat, citeva exercitii.
Mie una nu mi-au lipsit fructele ca nu sunt topita dupa dulce. Insa, asa cum am zis, trebuie sa renunti la fructe doar primele 2 saptamini, dupa aia, incepi sa le introduci usor, usor. Adica poti minca in jur de 12 capsuni pe zi, de exemplu. Moderat, asta e ideea. Si eu maninc pepene, struguri, dar incerc sa fiu echilibrata.
As mai vrea sa slabesc inca vreo 4-5 kg, asa, as ajunge la greutatea pe care am avut-o inainte de a ramine insarcinata. Si mi-am propus sa plec in sarcina cu nr. 2 cu acelasi nr de kg. Sa vedem, mai am ceva timp la dispozitie, vreun an, asa.:)
Mai jos e linkul de la petrecerile de un an ale lui Bryce:

http://family.webshots.com/photo/2076903230104756238fJIvRJ

Si aici e linkul de la premiile Emmy:

http://entertainment.webshots.com/photo/2291101300104756238zEllSC

NOCE - imi cer scuze, am uitat sa va doresc o vacanta placuta. Sa aveti parte de mult soare si voie buna.
Ah si asteptam poze, of course.:)
Gata, ne retragem si noi in vizuina,

Va pupam dulce,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa ca l-am laudat ieri ca doarme de 2 nopti cap coada....azi noapte pe la ora 2 urla de numa...l-a luat sotul, dar la 3 l-a adus ca nu mai rezista...murea de somn. L-am facut cu orajel si a topit 280 ml lapte si somn pana dimineata la ora 8.
Eu in schimb, m-am trezit cu o durere de cap.

Clara se slabeste frumos cu dieta asta...am vazut la 2 prieteni, dar eu nu prea sunt fan carne si as muri fara fructe. vad eu ce si cum adopt de la jumatatea lui septembrie. pana atunci ma mentin la greutatea asta.
Hainutele GAP, edi a avut o salopeta de blug, luata de la paris...dar imi zicea cineva din state ca au preturi rezonabile acolo, cam ca orice hainuta obisnuita la noi.
Elena scuze, am scris gresit....te-am vazut in video-ul de pe facebook, cand ai fost la Observator...nu stiu cand. Vorbeai de costurile unui FIV. m-am cand am auzit preturile.
Andrada sa va traiasca Elias. am trecut in agenda datele, cand am timp le pun in lista. scrie si tu mai multe mesaje sa scapi de moderare. asa apar postarile in timp real.
Blanca si noi mancat pasat la furculitza, fructele cubulete in castronel. Ii place sa si le indese el in guritza. Imbuca si din mar, piersica, para....dar fiind cubulete nu se umple tot de zeama lor.

eu nu stiu cum sa-i scot somnul de dimineata. el avea 3 somnicuri/zi.
acum mai are 2, cam de vreo luna.
doarme de pe la 10-13 si de la 16-18.
In conditiile astea nu-l prea pot duce in colectivitate, caci el va dormi acolo...nu se va juca. si cand vor dormi copii, el va fi treaz.
Poate pana in primvara se rezolva si problema asta.

acum mi-a adormit in scaunul de masa, a papat un strugure si somn.
merg sa-l pun in dormitor si sa fac si eu ceva de mancare.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
Giova astept...cat despre dieta, eu tin disociata, m-am desumflat fain dar e criminala. daca nu esti fan carne incearca sa nu amesteci la aceeasi masa produse din categ diferite....adica proteine cu carbohidrati(carne cu cartofi sau orez sau paste...INTERZIS), etc... elimina painea sau inlocuieste cu integrala, elimini pe cat posibil zaharul si ai sa vezi ca ai sa ai rez ft bune ....nu chiar rapide ca in celelalte diete dar de lunga durata...adica daca ai sa calci pe bec nu le-ai si pus da, in State au preturi rezonabile la aproape toate prod......de, daca noi europenii suntem mai bogati, ce sa-i facemmmmm. eu i-am redus reprizele de somn in felul urm....zilnic ii intarziam portia de somn de dimineata incepand cu cate 30 min...cateva zile 30 min, dupa 1 ora alte cateva zile si tot asa pana am ajuns la o singura repriza/zi....de pe la 12 pana pe la 3, uneori 4....in cond in care mie imi dormea 3 reprize de 1 ora, 1 ora jumatate...astfel s-a rez si cu somnul de noapte care acum e rar cu o singura trezire
noce concediu placutttt si vreme frumoasa...frumoasa mai e Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bun gasit! Sa avem parte de 3 ani frumosi in Clubul scutecelor cu zmeurici sanatoase!!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Noi am fost we acesta pe munte. Am facut traseu de 8 ore si o febra musculara de abia ma misc.
Maine vreau sa ma duc la Cj la shopping. Ce stiti au aparut colectiile de toamna?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput