Zmeurici de iulie-august 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada_C spune:

Bine v-am regasit.
Eu nu reusesc sa intru pe forum prea des caci micutul nostru este in plina activitate de umblare si ma "termina", asa ca aceasta este cura mea de slabire: umblu dupa curutul lui toata ziua, iar cand doarme fur cate ceva de mancare...
lorelay 28 si noi prin parcul Olosig si Oraselul Copiilor ne plimbam,plus in Parcul magnoliei pe la porumbei, dar de cca 3 luni sunt doar 2-3 zile pe saptamana in Rogerius caci sotul imi umbla prin delegatii si eu mai emigrez la mama in Iosia.
Ma bucur ca v-am gasit!!! Poate ne intalnim prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

!!!!

Offf....scapam de una si dam de alta.Am fost la ortoped e ok,doar o senzatie neplacuta care a dus la schiopatarea aia enervata de doua zile.Acum am racit si eu si ea.Are nasucul infundat,mucozitati la greu pofta de mancare deloc vrea doar lapte,iar eu sunt nauca de la durerea de cap,nasul curge,gatul ma doare.Vremea asta ne-a dat peste cap total.Culmea ca de vreo 2 saptamani incepusem sa-i dau Stefaniei oscillo.

Giova si noi suntem fani cosuri gunoi,mucuri de tigara,placere deosebita sa arunce jucarii in vasul WC.Felicitari pentru greutatea mancaciosului!!!Imi trimiti te rog un PM cu parola de pe contul comun

Unguras ce peripetii ati mai trait,important ca totul a decurs bine,sunteti chiar curajosi

Claraj superbe poze am putut vedea

Andrada bine ai venit printre noi!!!

La somn bagam doua reprize ziua una cam pe la 11-12 cam o ora,apoi pe la 3 cam doua ore si seara adormim in jurul ore 22:30.

tuturor!!!

26+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

tufa,
inutsa zici ca Bia vreo 5 zile nu a vrut sa manance?.. off ca tocmai veneam sa ma plang si sa va cer sfaturi, de 3 zile fata mea refuza cina ferma si nici macar 3 lingurite nu inghite, aseara chiar urla doar cand a vazut castronelul, am reusit cumva s-o ung pe buze si cand s-a lins ia placut gustul si a deschis gurita pt 2 lingurite apoi iar urla si imi inpingea lingurita, i-am desfacut un iaurtel pe care ea il adora, 2 lingurite si la fel mi-a refuzat si era asa de maraita, m-am uitat in gurita ei si are gingiile de jos foarte inflamate, sunt sigura ca in 2-3 zile se va ivi coltisorul de la maselute dar chiar asa sa refuze mancarea? i-am facut baita si apoi lapticul doar 150ml a baut din 210ml, i-am dat putin nurofen sa-i calmez durerea si a dormit dusa toata noaptea, a marait de 2 ori dar fara sa se trezeasca doar asa in somn. Bona imi spune ca mananca bine la pranz, apoi eu nu stiu cat ca nu vad... inca o problemuta ea nu poate dormi la bona (are 5 copii in grija)din cauza galagiei, imi zice ca doarme doar 30 min. pe zi, apoi cand ajungem acasa o vad somnoroasa, ne jucam putin si adoarme jucandune pe la 18 pana pe la 19, si se trezeste maraici ca nu-i ajunge somnicul, oare sa-mi refuze cina si din cauza ca e obosita/nedormita?.
Azi la ora 14 avem consultatia de 1 an, o sa vb si cu pediatru despre ultimele zile, sa vad ce ma va sfatui.
Cand le dati Vit.C cate zile faceti tratamentul? ma gandesc sa-i dau si eu daca tot imi refuza mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada_C spune:

Multumesc pentru urarile de bun venit!
Vitamina C noi am primit-o doar ca si "completare" la fier caci Elias este usor anemic, asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Cu mancatul eu cred ca ar fi bine sa ai rabdare si sa incerci sa ii dai cate putin cat vrea ea, dar vorbeste si cu pediatrul. Noi mereu am avut probleme la mancat. Cand era mic imi adormea la san, de cand a mai crescut nu are rabdare sa stea sa manance, dar in perioada cand ii ies dintii face si mai mari mutrici. Acum cred ca la micut ii vor iesi canini jos, si nu maselele... Sus nu ma lasa sa ma uit! Stiu de la o prietena ca in perioada eruptiei dentare a avut dificultati cu micutul, ca o luna intreaga nu a vrut decat lapte si nu a crescut aproape deloc in greutata...
Bafta si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Am trimis pozici in contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Giova votat Edisor un sertaras

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

au ajuns fetele aseara...la noi ploua, e urat.
Marco la gradi, Edi a stat cu mama si eu prin oras.
M-am tuns, uitati noul look:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-09-09/11:42:50
sunt curioasa cum arat dupa ce ma spal pe cap...trebuie sa ma mai si vopsesc, doar sa vin din Ungaria.
maine dim. plecam. Pe Marco de abia l-am convins sa ramana cu mama si edi.

Vally mersi mult. si eu care credeam ca sunt verisoare.
semanati ca si surori bine de tot. prima data am crezut ca esti tu cu sortul pus in fata barului.
Emanouela asa e....merg tot unde nu au voie si doamne ce le mai place.
Monitza insanatosire grabnica. e capricioasa vremea si uite...racim. si Marco stranuta, dar Edi e ok, pana acum.
Andrada nu am reusit inca sa va trec in lista...promit pe luni.
Ungaras bine ca v-ati ales numai cu atat si sunteti ok...peripetii de tinut minte peste ani si ani.
Ma bucur ca-i place la cresa MC.
Hai mai ca acum nu toate divele sunt pe covorul rosu, mai sunt si prin alte parti, asa ca tine.
Luisa sper ca a dormit bine puiuta azi noapte...si noi avem una intreaga iesita si de la alte 2 doar colturile.

Azi a reusit mama performanta sa-l culce pe Edi doar la 12:30, trezit fiind de la 7:45. Toata chestia e sa te joci cu el, sa treaca timpul...numai ca eu nu prea am chef zilnic de asta...si cand il vad ca e marait, la somn cu el...asa mai fac si eu una alta prin casa.
Sunt curioasa cat doarme...dar trebuie sa respect programul asta, il pregatesc pt. cresa.

gata pauza...fug la treaba.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

giova, te prinde tare bine noul look. Ce faci in Ungaria? shopping? Daca treci pe langa un KIK, poti face cumparaturi bune pt baietei. Sunt hainite (pantaloni, bluzite) la preturi mic-mici. Eu le-am luat la fetite din Austria si sunt tare multumita. Nu se intind si isi pastreza culorile dupa spalari, iar preturi...2-3 euro/ bluzita.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna, mamici!

Am reusit si eu sa iau o pauza.

Bely, si Sara mea in perioada cand i-au iesit maselutele refuza cu desavarsire mancarea. Doamne, ce ma chinuiam.. Ea de regula nu refuza nimic si e f. mancacioasa. Daca zici ca are gingiiile inflamate, eu zic sa nu o fortezi, sa ai rabdare, e doar o faza si o sa treaca. Picaturile cu vitamina C daca-mi amintesc bine ii dadeam cam 10 pic/zi, e in functie de varsta.
Am vazut si pozele, fff. frumoase! Se vede ca ati avut o vacanta frumoasa si ce locuri de vis. De mami si pitica ce sa zic...sunteti f. frumoase amandoua!

Giova, Sara a dormit cu tati azi-noapte. S-a trezit de 2 ori..ceea ce-i bine zic eu. Eu am dormit cu cea mare ca ii era frica de intuneric. Desi pana acum n-am avut probleme cu ea, dormea singura fara probleme. Apropo, Marco doarme singurel?? F.f.f. fain te-ai tuns. Si eu vreau s-ajung ca-mi cade parul ingrozitor. Mai ceva ca dupa nastere..nu stiu de ce...Acum iau niste vitamine special pt par, cred ca trebuie musai sa fac un tratament ceva ca nu se mai poate.

Ca tot vorbeati de raceli, eu am zis sa incerc sa le dau fetelor Influcid (e tot homeopat), am inteles ca e f. bun si in prospect scrie ca de la 1 an se poate administra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc Moni si Luisa. Acum imi place si mie, dar sa vad maine dim., sau dupa ce ma spal pe cap...caci eu cu peria nu ma pot aranja.
Moni este KIK in Ungaria? mergem la Ikea si la ceva shooping...haine pt. tot familionul.
Luisa super ca a dormit pitica cu tati ei.
Marco nu doarme singur...adormea la noi si-l duceam la el in pat si ne trezeam noaptea cu el langa noi. acum de cand i-am vandut patul masina doarme cu mine. Dar de sapt. urmatoare va dormi cu frate-su in camera...le luam paturi suprapuse.

Edi a dor kit la pranz cu sticla de lapte si a supt pe bluza mamei., dar a dormit...2,5 ore. la ora 15 a fost sus si de abia l-am tinut pana la ora 21.
El e inca mic pt. un somn....asa ca...il las la cele 2....daca nici nu-l duc la gradi iarna asta...pana in primvara avem tot timpul sa ne obisnuim cu un somnic/zi.

va si ne auzim cu bine duminica.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput