Zmeurici de iulie-august 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
bely spune:
luisa,giova multumesc pt sfaturi..am sa incerc s-o mai pacalesc cu sucuri naturale daca nu va vrea o sa-i dau vit.C picaturi din asta i-am dat cat era mica si Vit.D, doar astea mi-au fost recomandate de dr. cand am nascut-o. Sincer aici nu se dau vit. copiilor doar daca reiese ceva carente din analize, asa ca nu are rost sa cer sfatul unui dr. de aici. Maine avem controlul de 1 an, sa vedem ce imi vor spune asistentele si pediatru.
blanca000 spune:
Noua ne-a recomandat dr 1 doza de Oscillo/sapt pe timp de toamna-iarna..preventiv, sa o protejeze de racelile de sezon. Eu ii voi da...astea sunt oricum granule homeopate si prefer in loc de vitamine. Vit. C luam si noi.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Giova spune:
Bely nici aici nu se dau vitamine doar dupa ureche, cel putin asa e pediatra noastra. eu vroiam pt. Marco si tot nu mi-a dat. analizele sunt perfecte, de ce sa bag vitamine, doar ca e mai slab? are arderile bune
.
inutsa da avem deja masele si numai 2 dintisori jos. ma bucur ca i-a priit Biei la tzara.
Emanouela da am ajuns la 11kg, a recuperat si a mai pus in plus piticul.
cosurile ne omoara...si mai au si o chestie pt. mucurile de tigari si Edi tot acolo e cu mainile
.
Blanca e bun oscillo. si eu trebuie sa cumpar sa le dau piticilor. Mi-e sa nu aduca ceva virusi Marco si iar sa am probl. cu Edi sensibilul.
Doamne ce bine ca am fost afara, acum iar s einoreaza.
Am pus o mazare la foc si pregatesc o tarta tatin cu mere.
Edi a papat la pranz mamaligutza cu un copan de pui din tocana si cu sos.
Ieri a mancat aceeasi tocanitza, doar cu piureu.
Maine schimbam meniul in cirobitza a la grec.
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
CRIXIA spune:
Bina v-am gasit la scutece! Scutec curat, copil voios, mamica fericita si tatic linistit! Cine mai are frati, surori, bunici....bucurosi sa fie pe langa noi! ![]()
La multi ani Mariilor!! Si noi avem ambele mandre Maria!
si maine Ana...o tinem numa' intr-o betie daca-r fi sa ne gasim motive!
Pitica noastra e ok, va spun drept, n-am cantarit-o, cred ca are 11 kg cel putin, destul zic eu....papa cam tot ce-i dau, ba chiar prefera ce vede la noi. Cu somnul suntem ok, unul pe zi.
Cris mami de Alexia & Ana
ungaras spune:
Buna seara fetele!
Multumesc tare mult pentru complimente dar nu am nici o contributie la cum arat si am si eu burtica dar se vede doar cand stau jos.
Pooh, da am fost la Sighisoara, a fost primul loc unde ne-am oprit in Romania.mi-a placut mult.
Anemona27,am 31 de ani
Giova, merci, diva zici? divele sunt pe covorul rosu(vezi Clara)
Clara, da am colindat ca nebunii si am urcat pe munte cu fata dupa noi. Am avut parte de tot felul de peripetii.Una din ele a fost sa plecam din Manzalesti Buzau spre Brasov pe un drum care pe harta arata a drum secundar. Sotul zice aaa intr-o ora ajungem la Siriu. Era drum forestier ; dr nu forestier, forestier forestier mama lui de forestier. De intors nu era cale asa ca a trebuit sa tot conducem poate poate iesim. Gropane,noroaie, dat jos din masina tot ce era greu. taiat lemne sa punem sub roti. Culmea, nu a fost nici un semn ca ar fi drum foretier, iar oamenii ne-au zis ca- i drum bun. M-am rugat mult in ziua aia. am iesit la asfalt dupa 17km de asa drum. A fost ziua cand M-C a implinit un an.Nu o sa uit. Si nici oamenii care ne-au vazut cu copil mic si ne au spus ca drumul e bun, nici pe ei nu o sa-i uit. Am ajuns cu masina zgariata , lovita.... Cam asa facem noi in toate vacantele doar ca acum avem si fata cu noi.
LuisaTL, a inceput cresa de 2 zile. In prima zi am dus-o si nici nu m-a pupat, nu mi-a facut cu mana, doar sa dus cu doamna. Am luat-o plina de gem din cap pana-n picioare, moarta de oboseala dar fericita.
Imi place ca nu trebuie sa o trezesc dimineata, se trezeste ea la 7.
Sa va arat si eu programul:
Dimineata 200ml lapte cu faina de cereale AM GASIT
Merge la cresa.
Acasa ajunge la 13:30 si doarme 2 ore, iesim afara mai papa un fruct sau biscuite, il luam pe tati de la munca, cina- supa sau ciorba, peste, legume la abur,paste,mamaliguta, orez si obligatoriu fruct ca desert. Noi nu papam 2 feluri.
Ce mi se pare ciudat e ca ea nu mananca mai mult decat manca la 7 luni.Folosesc acelasi castronel si cateodata mi-l lasa jumate.
Cam asta e. M-am lungit![]()
Acum doarme, de la 19 si eu stau cu sticla cu lapte in mana si astept poate s-o trezi ca daca nu maine dimineata la 5 da trezirea.
Multumesc si pentru complimentele la adresa M-C, si eu o vad frumoasa tare(parca ar fi a mea) si mi se pare ca se face si mai frumoasa cu fiecare zi. Ma laud si eu ca am cu ce ![]()
La cresa ii spun Maria cu ochi frumosi.
gata
noapte buna
LuisaTL spune:
Buna seara!!
Ungaras, ma bucur ca Mariei cu ochi frumosi
ii place la cresa! Mai rar intalnesti copii asa mici care sa nu planga si sa se adapteze asa usor, scumpa de ea
. Si eu la anul o dau pe Sara la cresa. Stau un pic cu inima stransa...e cam dependenta de mine, dar nadajduiesc c-o sa fie bine! Doamne si ce peripetii ati mai avut!
Aveti mult curaj, va admir, sa stii! Si eu ma plangeam de un biet drum pana la munte![]()
Sarei azi i-a iesit si a patra maseluta jos..nu prea a dormit deloc azi
, sa vedem la noapte cum va fi..
O noapte buna tuturor!
vally spune:
Giova cealalta fetita nu este ruda cu noi
dar seamana foarte mult si este nascuta tot 13 mai (e ceva
) da, tipa e sora mea
la ea a m fost in concediu
sa ne traiasca finutza - multumim 

G are 8 dintisori, iar acum este chinuita de 2 maselute - uneia i-a iesit un colt iar cealalta este inflamata
si G este fan cosuri gunoi, WC, scos tot dn dulapuri ![]()
felicitari sotului Clarei
v-a stat tare bine pe covorul rosu
vazut si resutl pozicilor - foarte frumoase (le-a facut tot bunicul expertul ?) Bryce chiar seamana foarte bine cu amandoi
; mmmm si mi s-a facut o foame
ce bine arata totul pregatiti acolo 
oauuu, ce reduceri aveti voi pe acolo !
Blanca si eu tot asa cu durerile de CM - cateodata parca sunt mai groaznice ca inainte de sarcina
iritatie de fundulet o tratam cu sudocrem; de Oscillo mi-a zis si mie pediatra - la fel o doza/sapt
noce vacanta placuta !

unguras imi pare rau pt experientele neplacute 
ma bucur ca M-C-ei ii place la cresa - mai rar!
multa bafta in continuare!
tuturor sarbatoritilor 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally
de
Gloriutza 13.08.2009 
inutsa spune:
ungaras am patit=o si noi cu un drum din asta "forestier" in Ungaria, asa ne-a ghidat GPS-u, cica ar fi fost drum "bun", nu am putut intoarce inapoi, 20 km ni s-au parut 100. Bine ca ati scapat cu bine!
bely si eu ii dau vit C, ni l-a recomandat dr pt imunitate si pt pofta de mancare [a avut vreo 5 zile cand nu a mancat nimic].
mai bine da-i sucuri naturale, daca le accepta, sunt pline de vitamine
LA MULTI ANI CELOR CARE SE SERBEAZA AZI!
tati ne-a adus flori, mie si Mariutei noastre, doar ca ea se temea sa le atinga ![]()
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
ClaraJ spune:
VALLY, UNGARAS - multumim frumos!!!
VALLY - pozele din albumul lui Bryce au fost facute in mare parte de tati iar alea mai uritele de mami.:) Buni, care e fotograful familiei, nu e in LA acum, e inca in Michigan, asa ca tati a fost de serviciu cu aparatul foto.:)
UNGARAS - wow, da' ce de peripetii ati avut!!! Ce pacat ca oamenii nu mai au compasiune!!! Sunt sigura ca in momentele respective a fost greu, insa, acum, privind in urma, iti apare un zimbet in coltul gurii si asta da poveste pentru mai tirziu, cind va mai creste MC careia ii urez un La MUlti Ani, special ca e supeeeeeeerrrrrrr dulce!!!
LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Marianilor, fie ca sunt ei pitici, mamici sau tatici!!! Sa aveti o viata plina de soare!!!
Va pupam dulce,
Clara si Bryce
emanouela spune:
neata
dau 

eu mi-am pregatit feciorul de "job" 

si acu savurez cafeua
m-am uitat si eu la pozici, sunteti niste frumosi si frumoase toti/toate
....si aratati si a draq de bine
....ce tufa sexasaaaa

....nu am intrat pe contul comun ca nu am datele![]()
giova cred ca toti au aceasta inclinatie spre cosurile de gunoi si ale alea cum ar fi vase de toaleta....sadic din partea lor e ca e spui "nu e voie" si ei cu zambetul pe buze zic "nu nu" si uitandu-se la tina baga mana

cau isi arunca suzeta sau mai stiu eu ce