Zmeurici de iulie-august 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
ClaraJ spune:
BLANCA - multumim frumos. Pai tu vorbesti, mamicuta foarte cocheta si frumoasa ce esti.:)
Eu chiar ma simt mult mai bine la capitolul CM, dupa ce am nascut. Nici nu stiu cind imi vine, am un usor discomfort a doua zi, da' fara crampe sau dureri de alea de aveam inainte si cea mai si cea chestie e ca nu ma mai dor sinii. Foarte ciudat cum se mai schimba organismul asta.
Bryce e plin de giumbuslucuri. Ce-i mai place sa mai mute lucrurile.Ca de ex sa ia cheile de masina si sa le arunce in WC sau sa-si scoata toate hainele din sertar si sa-si puna jucariile inauntru.:) Alergatura, nu gluma.
Fugim si noi la masa,
Va pupam,
Clara si Bryce
Giova spune:

Edi doarme de la ora 21:30. ce bine-ar fi sa adoarma si Marco asa de repede. dar el e pasare de naopte.
Am rezervat hotelul pt. o noapte la Budapesta, vineri plecam, iar copiii raman cu mama, care vine maine.
In seara sta l-am cantarit, dupa baita...avem 11 kg
. doamne, nu credeam ca ajungem la greutatea asta...dar se vede...el ar manca non stop...cand vede mancarea...pleoascaie din guritza si trebuie sa-i dam. Mananca si pt. Marco
. Mor cand il vad pe asta micu cum baga in el, si Marco nu vrea niciun fruct, caci mancarica papa.
Anemona felicitari pt. primii pasi.
si noi suntem fani buze sparte. ieri de 2 x a picat....se urca pe canapea dupa marco, fug unul dupa altul si asta mic pica ca placinta, ba de pe canapea pe parchet, ba de pe propriile picioare.
la voi e soare, la noi a plouat...nu am mai iesit azi cu ei afara
.
Vally super pozicile, am uitat sa-ti spun. ati avut o vacanta frumoasa...iar cealalta fetitza seaman cu Gloria, sunt verisoare? tipa e sora ta? semanati si voi.
ati avut ce vizita, se vede din poze, super locuri.
sa va traiasca proaspata finutza crestina.
Clara of...nu mai zi nimic de preturi si reduceri ca murim de ciuda. aici dam bani grei pt. aceleasi carpe...cel putin la cm sunt egale caci calitatea e net superioara fata de ce luam noi.
Blanca eu am ramas cu durere de sale in prima zi de CM. dar tot e bine, caci inainte de a avea pe Marco
la greu in prima zi si luam calmante pt. burta. acum e totul mai acceptabil, mai ales ca seara face sotul masaj si dispare si durerea.
super ca ati fost afara/....la noi a fost urat. si eu merg dupa el prin tot parcul...ii place sa descopere fiecare coltisor, dar si cand se joaca in nisip eu stau pe margine si-l supraveghez.
gata, merg si eu la somn, pe maine
.
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:

Am fost cateva zile la tara, fata a fost in elementul ei acolo. A inceput sa pape mai bine, si-a dat drumul si la mers. In rest toate bune si frumoase
noce vacanta frumoasa sa aveti!
bely cand am timp, o sa scotocesc prin picasa aia sa vad ce si cum, caci inca nu am apucat. Bia e bine acum. Patri ce mai face?
ungaras pai ai fata sociabila, felicitari!
giova si eu astept cu nerabdare sa fiu bella, adica sa scap de dentist ![]()
Aveti deja maselute?!!! wow! noi tot cu 4 dinti sus si 2 sus suntem de ceva vreme
luiza si Bia plangea in scaunul auto. S-a obisnuit in el cand am mers pe autostrada 2 zile la rand, prima zi a fost jale, a bocit aproape continuu, se plictisea, dar a doua zi era deja obisnuita, sau resemnata ![]()
andrada bine ai venit!
pooh Bia suge titi si apoi o pun in patut, se mai foieste si apoi adoarme. Alteori adoarme direct la titi
blanca mie imi treceau durerile de CM cu flamexin. vezi daca se poate lua in timpul alaptarii
lorelay subscriu la ce au zis fetele, Maya arata f bine!
clara ce rochie ai avut
. si ce "decolteu" la spate...
aici preturile sunt exagerate datorita adaosurilor prea mari... asa reduceri ca la voi... doar in vis
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
pooh spune:
La multi ani pentru cea mai mica zmeurica din tufa,Paul Roan,pui de Steadya!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Vlad Alexandru! (scuze pentru intarziere)
La multi ani fericiti, Paul Roan!
La multi ani fericiti Marii si Mariute!
Bine v-am gasit la scutece! 
Giova spune:
tuturor celor c epoarta numele preacuratei fecioare Maria si derivate ale acestuia!
Paul Roan zmeurica de Steadya! sa cresti mare si sanatos si numai bucurii sa aduci parintilor!
Ylla! multa sananate si fericire alaturi de familia ta si toti cei dragi!
Gio
de
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Paul La multi ani, sa cresti mare si sa fii sanatos!
LA MULTI ANI tuturor Mariilor, Marioarelor, Marinilor si Marianelor 
inutsa sa stii ca si Patri a mancat foarte bine in tara, mama sta la curte la tara(sat) iar aerul e curat si mandruta mea avea o pofta de mancare de nu-mi venea a crede, efectiv cerea papa tot timpul..acuma numai mananca asa de bine dar totusi mai bine de cat o facea inainte de a merge in Ro.
Mamici cand am fost in tara si Patri a avut febra si dupa ce a facut reactie la antibiotic dr. ne-a prescris vitamine si calciu, i-am dat 5 zile el nu mi-a spus cat timp sa-i dau iar eu am uitat in a 6 a zi sa-i dau si de aceea nu i-am mai dat nimica pe urma.. acuma ma bate gandul sa-i mai dau o tura de vitamine voi ce ziceti? le-ati da puiutilor vitamine de la sine sau doar daca ar fi raciti sau ma rog prescris de medic? de fapt nu vreau chiar acuma sa-i dau ci prin octombrie s-o pregatesc pt iarna, cum ea nu prea papa fructe ma gandesc sa nu-mi raceasca des.
LuisaTL spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Bely, daca Patri nu papa fructe n-o poti pacali cu suculete? Poti sa insisti sa i-l oferi in loc de apa, diluat..vezi tu. I-l poti face din mai multe fructe, e de preferat decat sa-i dai vitamine. Nu de alta, dar siropelele cu vitamine sunt in general pline de E-uri
. Eu nu i-am dat Sarei deloc, nici n-o sa-i dau, pe timp de iarna am sa-i dau eventual niste picaturi cu vitamina C, sunt si ok pt imunitate. Mai vezi ce zice si un dr daca e cazul sau nu sa-i dai.
Noua nu prea ne-a iesit schimbarea programului de somn. Ma rog, ea care dormea de la 11 la 2-3, desi ieri am culcat-o mai tarziu, a dormit doar 2 ore
. N-a mai cerut sa doarma mai pe dupa-amiaza, asa ca pe la 9 jumate dormea dusa
pana dimineata. Ramanem la un somnic /zi, gata suntem mari
.
Giova spune:
Vitamine nici eu nu i-as da. eventual ceva pt. imunitate. sunt o groaza de siropuri naturiste...sau cum zicea Luisa...vit.C picaturi.
s-a trezit si gogoasha, asa ca mergem afara, profitam de soare.
pe mai tarziu[recevre].
Gio
de
mamica de 2 smecherasi
emanouela spune:
La multi ani! Paul Roan...sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e frumos
La multi ani! si celor care isi sarbatoresc ziua de nume

blanca si pe mine ma doareeeee...mincinosi mai sunt astia....i-am dat in cap cu advil, sper sa treaca![]()
giova si al meu e fan cosuri de gunoi....norocum meu ca aici sunt mai inalte
....mai nou scormoneste printre pavelele de la trotuare si scoate muschi de pamant, pietricele si ce mai e pe acolo
....11 kg??? wow...super