Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aelita, banuiesc ca tu esti pe contul comun

pai cu sughitul...nu o sa il mai pun..o sa incercam ca atunci cand eram mici, cu vorba buna...desi cred ca fiziologic era la inceput acum se joaca cu saliva, face balonase si apoi ori se ineaca si tuseste...ori il apuca sa "povesteasca" si inghite repede si incepe sughitul

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

MAine avem petrecerea piciului, asa ca maine la 12 ma duc la coafor, sa bage putin foarfeca la lucru, dupa care cred ca o sa ma ia valul cu ultimele pregatiri, sambata probabil voi fi complet deraiat, plus ca pleaca parintii mei inapoi la ei, in italy. Asadar va pup dulce, weekend placut odihnitor si fara colici!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

aelita, banuiesc ca tu esti pe contul comun

pai cu sughitul...nu o sa il mai pun..o sa incercam ca atunci cand eram mici, cu vorba buna...desi cred ca fiziologic era la inceput acum se joaca cu saliva, face balonase si apoi ori se ineaca si tuseste...ori il apuca sa "povesteasca" si inghite repede si incepe sughitul

9 iunie 2010
io,io
eu nu le-am dat niciodata sa suga in loc de consolare.nici cand se loveau,nici cand ii vaccinam sau mai stiu eu ce dureri(da,cand plangeau si cand credeam ca e de foame).astfel am vrut sa le formez de mici ideea de masa de placere,nu de consolare,nici de premiu,ca si mai tarziu.
pt ca in timp ei au nevoie de multa consolare,mai ales la lovituri,si daca sunt invatati sa suga de cate ori isi fac un cucui,o tin numai asa,si asa ajung sa suga toata noaptea si cand au un an sau doi.
bine,acum oricum sunt prea mici,nu e vorba ca ei invata de acum..acum poti sa practici consolarea prin supt,dar sa nu te inveti tu asa si sa ii faci si cand va fi mai mare.
asta aparte de sughitat-de care am zis ca eu il las linistit,nu il misc nu il agit,nu ii dau sa manance.
daca e sa vezi tu ca nu se mai termina,desi oricum le trece repede,da-i un pic de ceiut din ala de care dai de colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna seara fetelor.. va scriu si eu printre urlete de colicei..
suntete de feoane..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Asa cuminte a fost bebelu az, de numa... SI a venit seara Urlete de nu il pot linisti, nu vrea nimic... L-am pus la papa, ca aproape era timpul... A mancat, probabil ca ii era si foame, dar si la san tot agitat... Pe cand am crezut ca va fi mai bine... AM zis io ca nu ma laud prea tare cu el, ca uite ce se intampla...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu ii dau doar o data pe zi SabSimplex. In jur de 7 seara in functie de cum mananca. Ii dau si astept minim 30 de minute pana la urmatoarea masa. Si are efect garantat, adica se potoleste, suge si eu ii pot face baie fara scandal urias. Dupa care iar suge si are o repriza buna de somn.
Asa am observat eu ca daca ii dau mai rar picaturile atunci macar vad efectul lor.
Iar la noi seara e perioada critica pentru ca sunt toate trei fetele de hranit, spalat, adormit.

Am inceput sa-i dau Vigantol ca am zis ca a venit Septembrie si din ce am observat are maricica fontanela. Asta din seria "ma tratez singur" pentru ca-s in Norvegia . I-am dat doua picaturi, voi tot asa le dati?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Buna la toata lumea, venim cu noi intrebari:
- cat tre sa ia bebe in greutate in prima luna?
- pot papa porumb fiert, pepene galben, pepene rosu, fructe de mare?
- Vigatolul este vitamina D?

Multumim anticipat

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Buna la toata lumea, venim cu noi intrebari:
- cat tre sa ia bebe in greutate in prima luna?
- pot papa porumb fiert, pepene galben, pepene rosu, fructe de mare?
- Vigatolul este vitamina D?

Multumim anticipat

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

- nu e ceva standard, trebuie sa recupereze greutatea de la nastere in 2 saptamani...si media e 750 grame, dar Andrei de ex a luat doar 500 kg, dar apoi in urmatoarele 5 saptamani 2 kg

- eu stiu de pepene galben si rosu ca da...porumb fiert cam nu...fructe de mare nu stiu

- da, vigantolul e vitamina D

si pentru Otilia 2 picaturi sunt de ajuns, dimineata

noi trebuie sa ii dam cate 3, pentru ca a fost prematur si asa a considerat pediatra...am avut o mica perioada si cu 4 picaturi, dar scurta...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

otilia, 2 picaturi, da. dc sunt si alte semne de rahitism, se pot da si 3

dragaica, da vigantol = vit.d.
trebuie sa ia intre 500 gr si 1 kg

nici eu nu "tratez" sughitul. dar il iau in brate dc sunt lg el, ca de obicei iese si laptic.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dragaica, eu fructe de mare nu as baga, alea erau interzise si in sarcina.
din celelalte as incerca asa un picut.:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput