Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
bamboletta spune:
Salutare mamicile si delfinasii
Astazi am fost afara singura cu amandoine-am descurcat..David a dormit ca de obicei tot timpul si Antonia a topait bucuroasa am facut si ceva cumparaturi
David e mai bine..incepe sa se reduca cantitatea de mucisori si nu mai respira asa greu
In sfarsit ne-a cazut si noua buricul la 2 sapt
Si al meu asteapta dar mai avem de asteptat vreo 4 sapt
Alina2005-sa va traiasca micuta crestina ..o scumpa in rochita de botez
pt sarbatoritii zilei
Mamici de baietei cuculetul il decalotati doar la baita? eu eram obisnuita cu pasarica
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
nela_didea spune:
Salutam mamicile si delfinasii.
Multumim pentru urarile adresate cu ocazia implinirii a unei lunite de viata! La fel va dorim si voua din tot sufletul.
Multumim de asemenea pt.frumoasele cantecele cu delfinasi chiar fac minuni. Pruncul meu doarme duuusss dar la mine in brate. Daca il pun jos incepe simfonia.
Bambo eu numai la baita ii fac decalotarea ca atunci pielicica se inmoaie si e mai usor de manevrat.
nela_didea spune:
Alina bine ai revenit. Am vazut si pozicile de la botez foarte frumoase iar delfinasa ta - no comment. Sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna.
tina_80 spune:
Racusor, spune-mi si mie cum dai tu Lass Baby...stiu ca ai spus de nenumarate ori dar eu nu am retinut.
Multumesc anticipat!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
larissa_79 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
eu tocmai scriam ca nici la control n-am ajuns...nici chef n-am... apropo, voi ce contraceptie folositi? ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
nici un fel de...suntem pe liber
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
Victo spune:
hehe..larisa, pai tu n-ai griji, ca ti-e indiferent dc mai vine sau nu un bb..dar pt mine e ultimul lucru pe care mi-l doresc. simt ca asta e limita mea si la rabdare si la afectiune si la tot.
chiar am intrebat-o pe drita sa imi zica o metoda 150% sigura hihi..
andreea, la mine la eco s-au vazut ovarele f mici, datorita alaptarii si a zis drita ca o sapt-doua merge fara protectie.apoi..desi ea mi-a zis de ceva folii anticonceptionale, cred ca tot preze e cel mai sigur, ca e testat.
si cum ziceam, nu am chef de surprize.
iar de sterilet..n-am chef.tre sa il montezi, apoi tre sa il verifici..tre schimbat..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Aelita multumesc multinseamna ca nu e de mers la doctor.deci tu recomanzi sa nu o mai spal cu ceai de musetel?? Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
oricum ar fi,bubitele nu trec de la nici un ceai,trec de la sine ,si apar iar ,de multe ori coincide trecerea cu vreo crema si se crede ca e de la ea..
important e sa stai linistita.unii se "buburozeaza" rau ca ai mei.
ceva haios:eram cu Andres pliin de bube pe fatza,avea o luna doua..si o vecina zice ca seamana cu barbatu-meu,copilul.iar fata ei,de vreo 5 ani zice:Nuuu,nu seamana cu el,ca barbatul ei nu are bube pe fatza !!!
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita
parca si in Ro se dadeau mai multe picaturi? aici se dadeau 6,si acum au zis ca se vor da mai mult pt ca s-au descoperit carente de vit D la copii .si au zis ca se vor da 12 parca..o sa mai intreb farmacistul,ca inca nu le-am luat. |
protovit ii dau 5 pic de 2 ori/zi si vit D3 3 pic o data/zi
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi FETELOR TOCMAI AM VAZUT CEVA CE M=A SPERIAT.ACUM 5 MINUTE ERAM IN PAT CU PAUL SI II DADEAM SA PAPE.ASTAZI L-AM IMBRACAT INTR-UN BODY MAI LEJER SI CUM STATEA EL SA PAPE EU VAZANDU-I TITA AM VRUT SA MA JOC CU EL.L-AM STRANS UN PIC DE SFARC SI A IESIT ASA UN LICHID ALBICIOS,CA ATUNCI CAND STRANG DE SFARCUL MEU SI IESE LAPTIC.AM VERIFICAT IARASI SI IESE SI DIN CELALALT SFARC.AM PUS SI POZA CU SUBSTANTA ALBICIOASA.OARE CE SA FIE?NU STIU CE SA CRED. |
draguto, nasa mea a patit asa cu fetita ei, si plangea pitica intruna ca probabil o durea. unii zic ca sunt hormonii mamei care se manifesta si la bb, nasa zice ca si-a pus copilul in locul ei de alaptat si i-a luat laptele . zicea ca i-a pus parca sare... nu mai stiu, oricum poate stie cineva mai bine, ca nu vreau sa-ti spun vreun tratament de babe dupa diagnostic de babe, stiu doar ca s-a mai intamplat...
_
rodyka spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Apropo de productia de lapte! De vreo saptamana am inceput sa beau in fiecare zi bere (fara alcool - bergenbier) si am productie de mama mama. Bogdan trebe sa dea doar un pic cu limba si incepe jetul. Vreo 20 de sec sta doar cu gura cascata sa ii curga direc si apoi incepe sa traga el. De fiecare data se inneaca, pt ca este un haplea. Incercati si berea, la mine functioneaza. |
la mine e a treia zi in care am probat zilnic cate o bere fara alcool cu gust de lamaie (ca altfel n-as putea-o bea...) si n-am zis nimic pana nu ma conving de rezultate. oricum luam inainte drojdie de bere pastile. e cam asa cum zice sorina, am avut surpriza ca isabela s-a inecat la primele inghitituri, si-a scos tzitzi din gurita si curgea efectiv pe ea. dar tot nu se satura, nici de la amandoi sanii, asa ca perseverez si cu metoda asta... poate iese bine
_