Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Andreea, Oana si cine mai zicea...pai mai fetelor voi n-ti trecut inca la treaba? ca ati nascut inaintea mea... Nici eu n-aveam cheful de pe lume sa zic...dar al meu desi nu zicea nik, ma pisca intruna, imbratisa etc ( stiti voi cum) si am zis ca decat invinetita...mai bine

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

eu inca nu ...nici chef n-am, nici tragere de inima...Matei doarme mai mult intre noi 2...mai aman 1-2 saptamani

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

ziua buna delfinasi!
noi va citim din umbra si ne minunam cum reusiti sa fiti atat de active, abia am terminat de citit primul capitol.
problema noastra, pe langa colici este ca plange la baita, f rau, doar cand il tin intors sa-l spal pe spate si la fundulet e mai linistit, sa nu-l mai spal in cadita, complet gol, dar mi-e greu sa-l spal pe bucati.
multumim pt cantecelele cu delfinasi, ne-au placut tare mult
o sa incerc sa scriu mai mult pe masura ce creste Tudor si o sa fie mai linistit(sper eu ), oricum va citesc si invat de la voi multe

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD si de un bebita aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Aelita,, . Imi prind bine incurajarile tale, sper sa imi mai revin...

Mycya, si al meu are pe frunte si pe cap (moalele capului), are ceva, dar nu bubite, ci parca i-ar merge pielea, asa transparent. Dr de fam zice ca e un soi de dermatita, normala la copii, si trece de la sine. Si la sprancene are la fel, parca cojite, cum zici tu. A zis dr sa il dau cu ulei cu o juma de ora inainte de baita, sa se inmoaie... Dar eu tot uit... Abia de 2 ori am facut cum a zis dr, si parca e mai bine.

Si eu beai bere fara alcool, am gasit ceva super bun cu gust de mere, e acruta un pic. Imi place de numa. Astea fara alcool simple nu imi plac, pt ca inainte de sarcina eram mare fan bere cu alcool... Si acum simt diferenta de gust (sau de alcool).

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Aelita,Anca multumesc mult pt raspunsuri.
Anca poate pe net dau impresia ca sunt obsedata insa de fa;t sunt extrem de relaxata si cum ai spus si tu incerc sa profit la maxim de clipele frumoase cu bebelinul.
Dar fiind pt prima oara mama,neavand nici un ajutor nu stiu multe lucuri si ma panichez insa imi dau seama imediat ca sunt niste lucruri absolut normale.Cum a zis si medicul meu :noii nascuti trec prin niste etape pe cate mamicile proaspete nu le inteleg si se sperie.Eu iti multumesc pt explicatie si o sa iau in considerare ce mi-ai spus si o sa incerc sa nu ma paniched deloc deloc.[pup

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Acum bebe doarme la mine in brate, io stau pe scaun la birou. Asa ii place cel mai mult. La cat de agitat a fost azi, voi sta aici nemiscata 3 ore,, sa doarma bine.

Ma bucur ca va plac cantecele cu delfinasi, si ca au efect asupra micutilor.

Babiela, incearca sa ii tii burta acoperita la baita, cu un scutec de finet, sau un prosopel. Cica asta e deranjant pt ei, sa simta burtica goala pe exterior... Daca nu, singura alinare e dupa 3 luni (din ce am citit), cand incepe sa le placa baita, ca descopera ca pot face pleasca-pleasca in apa cu manutele si picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Bine v-am gasit, mamicilor de delfinasi! Sau mai bine zis, REgasit.
Imi pare atat de rau ca nu am apucat sa imi iau ramas-bun de la odisee, dar suntem in mari mutari si curatenii in casa...si abia fac fata.
Sambata am avut si botezul, Episcopul ne-a facut marea onoare sa ne boteze El fetita. A iesit tptul minunat, Aida nu a plans deloc, toti s-au mirat de ea.
Poze am pus aici
http://picasaweb.google.com/118428180780268129525/Botez?authkey=Gv1sRgCPDWzvGP_YalcQ#
Va imbratisez pe fiecare si pup delfinasii.
Abia astept sa am mai mult timp liber pt discutii.

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

azi imi vine socrela in vizita. i s-a terminat spitalizarea, au sucit-o pe toate partile..n-are nica..verdict: epuizare fizica.
dar nu sta , nu, sa faca o oala de mancare, ca merge la ea acasa..acu s-a dus sotul sa o aduca de la ea, sa vada copiii.iar eu am comandat mancare si pt ea, sa nu zica ca nu o servesc cu nimic :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ce nora de treaba esti tu, mai Paula... si zici ca e santoasa? pai pune-o la munca...asa putin...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Andreea, Oana si cine mai zicea...pai mai fetelor voi n-ti trecut inca la treaba? ca ati nascut inaintea mea... Nici eu n-aveam cheful de pe lume sa zic...dar al meu desi nu zicea nik, ma pisca intruna, imbratisa etc ( stiti voi cum) si am zis ca decat invinetita...mai bine

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

eu inca nu ...nici chef n-am, nici tragere de inima...Matei doarme mai mult intre noi 2...mai aman 1-2 saptamani

Noi 2...si Matei

eu tocmai scriam ca nici la control n-am ajuns...nici chef n-am...

apropo, voi ce contraceptie folositi?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo legat de discutia noastra de ieri.Intr-adevar,lui Paul ii place foarte mult sa stea la tita pt ca se simte protejat insa astazi am mai gasit un motiv:ii place sa suga ceva toata ziua.Astazi i-am bagat suzi,nu a vrut-o,a scuipat-o insa dupa ce am insistat un picut a inceput sa traga de ea cu asa o pofta .Multumire din ambele parti:eu nu mai sunt suzi a lui si mai pot face cate ceva iar el poate adormi linistit fara sa fie deranjat ba de un cot,ba de o ciupitura,ba de o mangaiere.

Fetelor nu v-am zis ultima bomba: se pare ca soacra mea cea "scumpa si prea mult iubita" regreta mult cuvintele urate si blestemele si vrea cu ardoare sa isi cunoasca nepotu.
M-am gandit sa scot o poza la imprimanta cu bebe sa ii trimit prin posta .Poate de Craciun o felicitare cu el

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Acum bebe doarme la mine in brate, io stau pe scaun la birou. Asa ii place cel mai mult. La cat de agitat a fost azi, voi sta aici nemiscata 3 ore,, sa doarma bine.

exact asa stau si eu, cu el in brate...doar ca pe fotoliu, clar 2-3 ore nu ma mai misc de aici

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput