FIV Dr. ALBU DRAGOS 9
Raspunsuri - Pagina 6
lumimar spune:
Aristica,fa ceea ce simti tu ca este mai bine pt tine si de maine vei vedea ce va fii.Fii increzatoare ca de data asta va fi diferit fata de data trecuta,iar la vara vei fi o mamica tinerica si cu bebele sau bebeii in carucior.Hai ,curaj fato si bafta la punctie,te asteptam cu vesti nu bune ci ffffffffoarteeee bune
Pup fata curajoasa
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Fetelor,va doresc un week-end placut,odihnitor si racoros
Pupici la toate
aristica spune:
Multam fain, fetelor.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
adrianaady spune:
Aristico iata ca te-am gasi cu detaliile de la eco... Pai stai f bine dragutza mea, faci stimulare cu menopur si azi nu din cauza progesteronul, care apropo este demential de bun, ci din cauza foliculilor, ar trebui sa fie peste 18 cand faci dumneatza pregnylul. Deci esti in grafic...iar endo este excelent. Stai linistita ca facand si diphe nu se va sparge nici un folicul baban.
si dr A are dreptate, de un embrion frumos si sanatos aveti nevoie.
Si apropo eu as zice ca abia de acum va incepe viata voastra cu adevarat. Sau va incepe alta etapa minunata a vietii, care va va umple sufletele de fericire.
Multa bafta!
Baby da-i sms lui Albu, te rog. Ia spune-mi ce foliculi aveai ieri la eco si ce dimensiuni.
babyblue spune:
i am dat sms lui albu si a zis ca e ok, va mai scadea progesteronul, laconic cum il stiti si voi.
acum imi smulg parul din cap de ingrijorare.
am 6 foliculi: 2 cu dimensiuni in jur de 9, 2 cu dim in jur de 7 si vreo 2 cu dim in jur de 5, in ziua 4 de stimulare.
altceva nu mi a zis.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
aristica spune:
adriana cred ca nici macar nu-ti imaginezi cat de bine mi-a facut
postarea ta. Sar-mana. Eu ma gandeam ca progesteronul asta tre' sa mai urce putin, spre 1...macar un 0,8 - 0,9 sa fie si el (chiar i-am scris in sms doftorasului ca am Gestone la frigider).
N-am primit nici sms, nici telefon, asa ca ma duc sa cumpar o fiola de diphereline pt maine dimineata si las menopurul pentru maine seara. Am sa fug de la biroul cumnata-mii, ceea ce inseamna ca nu mai am cum sa va tin la curent. In capul meu, in acest moment, schema ar cam fi asa:
-miercuri - punctie
-vineri - et
va pup dulce
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
adrianaady spune:
Aristica 0.8 sau 0.9 va fi in ziua punctiei, stai relax. Lasa gestone unde e el la frigider, nu faci nici un progesteron pina la punctie.
Stai f bine, asa ca relax si bucura-te de gratar
Baby mergi pe mana dr
amacuba spune:
neatza fetele
babyblue.stai linistita ca e ok daca zice albu
aristica tin pumnii mami
fetelor ce e cu embrioloaga mustata? pleaca? ramane macar lacramioara sandu? cine vine in locul lui mustata?
nu prea imi place chestia asta
lumimar spune:
Buna dimineata fetelor o saptamana plina de realizari va doresc