FIV Dr. ALBU DRAGOS 9
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
back fetelor
am facut pe gospodina, am pus niste muraturi
si am obosit de numa, ma doare osul sacral cand stau pe scaun si cand ma ridic din pat
ari spor la clocit, o sa ma apuc sa i scriu o pov de amor lui uschi
baby acum intri la intepat, bafta
inna sicer nu mai stiu, vezi pe la profil personal
ama iti raspund imediat
pupi fetelor
+21 si mami de Vlad (12.12.1999)
aristica spune:
vaiiii - cate-ar fi de raspuns - sa nu va suparati, dar abia marti seara, sau miercuri am sa stau mai mult:
pt mail uschi - vezi la "trombofilie" si-ti spun fetele exact pasii. Tot la trombofilie te pot invata despre semnatura si PM si cum sa adaugi prietene.
Va pup, suntem bine, dar "ne " ferim de claculator cat putem
la primul et - am plecat a doua zi - n-a fost beta pozitiv, la al doilea - am stat la pat 12 zile - n-a fost beta pozitiv, la al treile - cum o vrea Dumnezeu!
...promit ca detaliez in max. doua zile.
Pup si capra cu trei iezi
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
lumimar spune:
Aristico,stai linistita acolo in cuibusor si lasa ca vei avea tot timpul in cele noua luni de gravideala sa ne dadacesti...Pup fata
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
infoFIV spune:
Buna, fetelor! Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o dilema
Si eu sunt cu ambele MTHFR heterozigote si va tot citesc pe-aici pomenind de un(o) anume Uschi. Imi puteti da mai multe detalli? Adica cu ce m-ar putea ajuta in privinta asta? Multumesc mult!
simonia spune:
infoFIV e vorba de dna. dr. Uscatescu - hematolog la fundeni, care ne ajuta sa ne descurcam cu trombii
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
maria81 spune:
Buna fetelor va pup pe toate, eu aseara m-am intors din CO, astazi am fost la o inmormantare si tot astazi m-am si injectat la prima ora cu diphereline
aristica iti tin pumnii, Doamne ajuta sa se prinda cat mai multi bebei
imi pare rau ca ai avut dureri dupa punctie, si eu sunt cam speriata, dar mai am pana at
lumimar vineri mergi la eco?
eu am inceput prima zi din protocol si sunt f agitata, in primul rand am avut sangerari in timp ce am luat AC, iar astazi am o secretie alba f abundenta si mai lichida, oare o fi normal?
babyblue iti tin pumnii
inna tu cand incepi stimularea? vad ca esti la aspirante octombrie
apropo ca uitam eu fac 1/2 de fiola de difereline, astazi jumatate si maine cealalta jumatate si maine schimb acul, este bine, nu? ca eu sunt f zapacita
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
lumimar spune:
Maria ,vineri ajung la eco poate ne vedem
lumimar spune:
Info,poti intra la fetele de la 'trombofilia-o cauza a infertilitatii'si acolo gasesti toate informatiile legate de mutatii.Daca ai aceste doua mutatii ar fi bine sa ajungi la d-na dr Uschi pt tratament,te va ajuta fff mult in procedura pt fiv
Pup fata mutanta