Trucuri pentru a te imbraca super (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu as merge pe pantofi clasici, cu bot inchis, corai sau alta culoare aprinsa sau pur si simplu negru. M-am gandit si la un argintiu potolit, dar totusi nu-s convinsa ca ar da bine. Dar oricum, sa fie din piele intoarsa sau lac, nu piele mata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Divelor, eu mor dupa blugii astia jerpeliti, chiar si Sandra poarta, de fapt 95% din celebritati.http://www.popsugar.com/Pictures-Sandra-Bullock-Louis-NYC-13185990
Mi-am cumparat si eu inca o pereche saptamana de trecuta , de la Levis ca erau ieftini, inimoara imi ramasese la unii de la diesel dar eu prea scumpi.
Iarna cu cizme ugg/botine/cizme normale, iar primavara/vara toamna cu pantofi rosii, sclipiciosi, de fpat merg cu orice.
Mama le zice " blugi de boschetari", ma rog ce stie saraca, habar nu are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am achizitionat o rochie neagra care arata ca in poza din link. Am o nunta in februarie si, nestiind ce sa port la o nunta iarna, ma gandesc sa o port cu un sacou satinat pe deasupra.
Am insa problema la bijuterii si incaltari, asa ca va rog frumos sa-mi dati idei, va rooogggg...

http://entertainment.webshots.com/photo/2421014590106635667JypJSO

PS Revin sa completez: nu am decat rochia, asa ca vreau idei de accesorizat de sus pana jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

geniest, cred ca ar merge cu un astfel de sacou, dar ceva mai delicat, mai cambrat, nu un sacou cu croiala obisnuita, de sacou de birou, dar satinat, intelegi ce vreau sa spun. Ar mai merge si un fel de bolero cu maneca lunga sau chiar sacouas paietat, am vazut unele dragute in AFI Cotroceni, la Depot 96 si parca la La Femme. Ma gandesc sa fie putintel mai cambrat in ideea ca rochia este deja facuta din volane suprapuse si sa nu iti dea vizual impresia ca esti mai plinuta in partea de sus, daca si sacoul este mai voluminos.

Oricum, nunta fiind in interior, probabil vei da sacoul jos cand te vei duce la dans :)

La incaltari si bijuterii parca as renunta la clasica combinatie negru/rosu si as pune, de exemplu, niste pantofi mov cu bijuterii cu cristale/argint. Caut niste exemple sa pun link-uri

Mergi la inceput

Ce ma bucur ca mi-ai raspuns :-)
Sacoul pe care-l am deja este satinat si cambrat si se inchide cu un nasture cu cristale (ca o brosa sclipicioasa), insaaaaa.....satinatul sacoului nu este aceeasi cu satinatul rochiei :-(

Asa ca o sa merg tintit unde mi-ai spus tu si ma orientez spre altceva.

Am retinut pantofii mov. Dres ? cred ca negru, dar cati DENi ?
Decolteul este cam generos si trebuie umplut zdravan. Daca gasesti ceva pune-mi si link-ul sa ma inspir...trebuie ceva mai voluminos, zic eu...
Mai e 1 luna pana atunci asa ca orice idee e super binevenita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie mi se pare ca ar fi prea incarcata rochia cu acele volane si cu un colier bogat, cu sacou deasupra, prea multe chestii.
Dresul negru nu ma incanta, ca e si rochia neagra, eu as alege unul de culoarea pielii, subtire, niste pantofi colorati, eventual un lant lung cum se poarta acum, o poseta plic si parul ondulat intr-o parte.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput
Mergi la inceput

andacos imi place ce mi-ai propus. Renunt la sacou si incerc sa gasesc un bolero, cum ziceau ralucis si xio.
Acum mergand pe solutia propusa de tine depinde ce bolero gasesc si in functie de el ma orientez spre dres.

Pe mine rochia vine mai dragut. Este mai scurta decat se vede pe manechin si este egala in partea de jos. Pe manechin se vede asimetrica dar nu este asa.

Mergi la inceput