Trucuri pentru a te imbraca super (6)
Raspunsuri - Pagina 5
iulix spune:
Amina ultima poza cu SJP e senzationala. Mor dupa paltonasele alea.
BB Yasmi sunt si eu pt. dres negru mat si ca accesorii eu as alege unele rosii!!! Distractie placuta la nunta!!
tumpi spune:
Vin cu o intrebare la voi.Ce paprere aveti, merge www.zalando.de/london-woven-dress-kleid-caviarrose-of-sh-on321i001-802.html" target="_blank">rochita asta cu ciorapi mati negrii si www.imwalking.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/ImWalking-ImWalkingDe-Site/de_DE/-/EUR/BV_DisplayProductInformation-ProductRef sid=pT7WZHztBHTBZDBRtnZsDRDnEViB4uPRr53Ofm3Z8b67_lA62vjCZrEvlrDeag==?ListSize=&OrderDirection=&ShopID=sh11554427sp5707949&index_link=noindex&&CategoryName=sh608988&ls=&OrderBy=Std_Position_Numeric&ProductPage=0&showAll=1&filter_selection_1=&filter_selection_2=f135&filter_selection_3=&filter_selection_4=&filter_selection_5=&filter_selection_6=&ProductRef=AKL5707948@ImWalking-ImWalkingDe&ProductID=JdV_AAABF3oAAAEr16BNPJ9x" target="_blank">pantofii astia?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi lulu, mov la pantofi rosii??? mamica fericita de printesa si baietzoi 21+ |
Exact.
Stiu..pare ciudat, dar cine cunoaste....
Este o nebunie totala, dar este adevarat ca iti trebuie si "tupeu" sa porti combinatia asta iesita din tipare dar fffffff la moda.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
Exact. Stiu..pare ciudat, dar cine cunoaste.... Este o nebunie totala, dar este adevarat ca iti trebuie si "tupeu" sa porti combinatia asta iesita din tipare dar fffffff la moda. Sau daca ti se pare prea indrazneatza combinatia, incearca accesorii aurii. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 Am produse la bazar umanitar |
lulu77 spune:
Acum...eu cizmele de cauciuc, negru cu nuante de mov, in afara de blug + camasa stil ie + eventual un sacou gros si o esarfa ,sau colant si un puloavar stil rochita, cu ce le mai asortez????
bb_yasmi spune:
lulu multu' de raspuns.
acum sa vad unde gasesc dres cu banda negru mat sa imi placa....stiti cumva vreo firma??
mamica fericita de printesa si baietzoi 21+
Moniland spune:
De obicei stiu sa pun haine pe mine si combinate chiar misto. De 1 an jumate sunt in concediu de ingrijire a copiilor si un pic m-am cam "rupt" de ce se poarta. Am o rochita neagra, larguta, lunga pana la genunchi din jerseut subtire (gen tricou de vara). Vreau sa o port cu bocanci si cu geaca scurta biker de piele. Ce ciorapi sa aleg? Aici am citit de cei plasa, ar merge?
de gemenute
XIO spune:
Ma duc la o nunta si am o rochie cam dificila asta:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220656515033
E verde metalic, sclipitor, nu merge cu dress negru ca am incercat, pantofii pe care ii am sunt negri, cu platforma si toc inalt, ar merge un plic argintiu ca din zale? si sa pun ceva pietricica verde pe pantofi sau nu?
Multam' !
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Lo_li_Ta spune:
XIO, au inceput sa se poarte din nou dress-urie mai subtirele, neopace. De ce nu incerci un dres negru, mat , dar neopac, subtirel, cu vipusca la spate?Arata bine cu materiale lucioase.
http://www.google.ro/images?hl=ro&biw=1280&bih=613&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=blac+stripe+pantyhose+ivanka+trupm&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Vezi prima poza, cu ivanka trump.
Sau unul culoarea pielii, dar absolut invizibil, doar cat sa contureze piciorul. Sau unul culoarea pielii cu o plasa f marunta. Asta daca nu sunt peep toe pantofii.
Inca un trend care revine, mie una nu prea-mi place, dar daca esti mai zbanghie te prinde...colanti de dantela purtati cu rochite d-astea. Unii nu foarte incarcati, la cum e rochia, ar merge.
Cat despre geanta, eu as zice ori un plic mic, argintiu, dar compact, gen cutiuta, fie unul mare, dreptunghiular, intr-o culoare mai potolita, mov inchis, visiniu. Si fara pietricele pe pantofi!
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland De obicei stiu sa pun haine pe mine si combinate chiar misto. De 1 an jumate sunt in concediu de ingrijire a copiilor si un pic m-am cam "rupt" de ce se poarta. Am o rochita neagra, larguta, lunga pana la genunchi din jerseut subtire (gen tricou de vara). Vreau sa o port cu bocanci si cu geaca scurta biker de piele. Ce ciorapi sa aleg? Aici am citit de cei plasa, ar merge? de gemenute |
Dress gros si mat.
Ai ales o super tinuta