Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
monika_bt spune:
Buna, fetele!
Felicitari, shubu, ali si deea ptr bebei...si condoleante shubu...ce ti-e viata:unul naste, altul moare, cum spune cantecul.
Deea, eu merg pe 16 la consultatie clinica asa ca-ti spun exact ce-mi face sa stii la ce sa te astepti. Oricum din cate am inteles e si consultatie pe masa, fara eco. Mie mi-a dat si analize pana atunci, alea uzuale pe care le fac deja a doua oara de cand sunt gravi.
In rest...cred ca mi-am starnit iar ficatul ca am un gust asa naspa in gura...si nu stiu ce sa iau...probabil ca o sa ma bag la un scobutil...sau poate e de la gastrita...nu stiu.
Pofta de mancare nu am in continuare...kg nu am pus deloc, am ramas la 59 ca acu 4 luni.
Acu sunt la serv dar intru diseara sa vad ce mai spuneti!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
15+ 
ariana2005 spune:
bine v-am regasit fetelor!
remember me?
vreau sa le urez sarcina usoara si bebelasi sanatosi si la termen noilor venite!
felicit mamicile care intre timp au aflat culoarea carucioarelor!
si in rest mai vedem pe parcurs..mai am de recuperat cateva pagini..
mami de Ariana (30.10.2005) si
17+cu 
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
de_ea spune:
monica_bt...nu e prea devreme pt inca un set de analize?mie mi-a zis abia la sfarsitul lunii sa le fac pe cele din luna a 5-a.
16+ cu posibil 
monika_bt spune:
Eu intru in luna a 4 a si acu am fost sunata ca s-a schimbat data si in loc de 16 sa ma duc pe 20...deci voi avea 18 saptamani...Sper sa nu trebuiasca sa fac alta analiza intre timp, ca nu am mai fost la medic din sapt 12. Probabil ca ma trimite la morfofetala ca deja se apropie termenul. Se pare ca va trebui sa mergem la Suceava, ca acolo e cel mai aproape.
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
15+ 
de_ea spune:
monica...mie mi-a dat o listuta cu 3 medici din iasi.eu trebuie sa merg la morfologia de trimestrul 2 intre 1 si 20 octombrie.
16+ cu posibil 
bebelu86 spune:
capitolul 59 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
roxx26 spune:
Mi-a placut bancul..adevarul e ca si al meu a cam luat-o razna, bine, nu cu mancarea ca in banc, dar de cand cu bebelina, si mai ales de cand se simte cum da din picioruse, e asa stresat si nu mai vrea
mai deloc. ca sa nu-i faca rau...bla bla stiti voi cum e. Nu-mi vine sa cred ca e barbatul meu ala pe care il stiam...se lasa convins destul de greu. Pana la urma..merge, dar cu efort din partea mea![]()
_
BB e deja pe drum
Roxana
21+ cu
bebe creste