Ce iaurt pot da bebelusului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucajosan spune:

Alexandra mea mananca cu placere iaurturile de la Nestle (sunt mai dulci)si cele de la Humana (usor acrisoare). De cele din comert simple nici nu vrea sa auda (are gusturi cam scumpe, dar ce sa facem inca ne mai permitem ... pana ne va lovi criza de tot .
Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu i-am dat Andechser, sunt bio: iaurt simplu, de vaca sau de vaca si capra. Cele cu fructe sunt, cred, singurele de pe piata care nu contin porcarii.

Ii mai place mult iaurtul de la Covalact cu lapte de capra. Si mie

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rome spune:

Cel mai des TNUVA, e mult mai cremos ca restul, daca nu gasim Campina sau Napolact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

noi eram mari fani Campina dar cred ca si astia au stricat reteta... parca e putin schimbata fata de ce era acum 3 ani...

si imi amintesc de la pediatra noastra care ne-a recomandat la momentul diversificarii sa ii caut iaurturi de la firme gen 'prodlacta' care sunt mai mici decat ditamai monstrii de "DANONE" sau "TNUVA" care la cati bani si campanii fac, pun de toate in iaurturi ca sa tina mult si bine pe raft; deci nu neaparat ca nu sunt bune la gust, dar au cele mai multe ingrediente fata de celelalte iaurturi care vin de la companii care nu-si permit sa puna de toate in iaurt astfel incat perioada de gratie pana la expirarea lor e mai scurta decat la marile companii...

apropo de Napolact, zicea cineva pe aici pe forum ca nu scrie nicaieri pe etichetele lor lista ingredientelor la iaurturi; ci doar ceva de genu' "iaurt ca pe vremea lu' mamaie/tataie"..

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Dragi mamici, multumesc pentru raspunsuri. Pana acum, dupa ce v-am citit, cred ca am sa ii dau din iaurtul care il mananc eu des. Este facut de o firma in apropiere de Iasi. Cum spunea, Krligutza, cred ca intr-o fabrica mica, e mai sigur.

Irina Paula (8 martie 2010)

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nellih spune:

baiatului meu ii place la nebunie iaurtul tnuva in care zdrobesc 2-3 biscuiti... cred ca ii place ca e acrisor...i-am dat danonino la inceput dar cand am observat ca miroase a guma de mestecat m-am lasat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Dragi mamici, multumesc pentru raspunsuri. Pana acum, dupa ce v-am citit, cred ca am sa ii dau din iaurtul care il mananc eu des. Este facut de o firma in apropiere de Iasi. Cum spunea, Krligutza, cred ca intr-o fabrica mica, e mai sigur.

Irina Paula (8 martie 2010)

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

Nu vreau sa te sperii .....dar mai stiu eu o fabrica mica de inghetatat care prepara si ambala totul intr-un apartament si inghetata era facuta in cada.

Nu va zic care ... ca acum e firma mare.

Mergi la inceput