FIV 279
Raspunsuri - Pagina 9

brunadria spune:
dragaica mamica si strumfii!
multumesc din suflet pt sustinere si ca nu ne ai uitat
camrynna ne lasi cu ochii n soare?
hai cu confirmarea ca esti gravi
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria dragaica ![]() multumesc din suflet pt sustinere si ca nu ne ai uitat ![]() camrynna ne lasi cu ochii n soare? hai cu confirmarea ca esti gravi ![]() "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Beta HCG = 0.772 ...urmeaza FIV 4

Camrynna ,

brunadria spune:
putere si curaj!
vom reusi , nu ti pierde speranta..

daniela74 spune:
Beta HCG = 0.772 ...urmeaza FIV 4
Camrynna ,
OFFF,n-am cuvinte.
Te imbratisez si multa sanatate sa poti sa o iei de la capat
in asteptarea lui bebe mic

Dragaica spune:
citat din mesajul lui daniela74 Dragaica sa te auda Dzeu. Ce-ti mai fac flacaii?Te pup si numai bine va doresc. P.S.-tare mindru mai e sotul tau. ![]() in asteptarea lui bebe mic |
Flacaii imi ocupa tot timpu si cand spun tot timpu chiar tooooot timpul, astea-s cateva "minute furate" pe care le petrec pe forum.
Ma gandesc ce-am sa ma fac de pe 20 cand i se termina sotului concediu de paternitate, mai am saptamana viitoare dupa care se reintoarce la munca, nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul

Seby are deja aproape 4kg a iesit din spial cu 2850kg, papa si doarme, e cumintel in schimb Felix face cat 20 copii, plange, nu papa, regurgiteaza, ia in greutate mai greu. El a iesit cu 2650kg din spital si are 3400kg sper sa mai recupereze pe parcurs.
Suntem amandoi zombi de la noptile nedormite, alaptez din 3 in 3 ore, mai dau si completare pentru ca nu se satura iar daca Seby nu se satura nu te intelegi cu el, papa la san + 100ml de formula

Astept sa merg la controlul de 6 saptamani sa vad cum stau treburile dupa cezariana, poate avem unda verde la chestii "mai rusinoase"

I-am zis sotului sa-i scrie Mosului poate-si face mila de el

Va pup, mi s-a terminat programul, ma cheama gasca.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita

angieangie spune:
Danielafelicitari pt embrionasii lipiciosi...vezi ca si eu tot 3 am avut..
si a fost cu noroc
Doamne ajuta
Angie+19
bebe jucaus

brunadria spune:
dragaico ce bine ti sta in rolul de mamica
cred ca ai dat jos deja kg in plus, cu atata treaba..
daniela ai grija de burtica! pe cand ti a prescris beta?
angie frumos carucior, am vazut ca l ai revopsit
sa fie sanatos!

brunadria spune:
am fost la echo, dupa 16h00 sun la clinica pt confirmare, in seara asta cred ca vom declansa ovulatia iar pe vineri punctia!

angieangie spune:
Doamne ajuta!!!!!!!!!!ma voi ruga pt tine...sa fii o mamica fericita
citat din mesajul lui brunadria am fost la echo, dupa 16h00 sun la clinica pt confirmare, in seara asta cred ca vom declansa ovulatia iar pe vineri punctia! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Angie

bebe jucaus