FIV 279
Raspunsuri - Pagina 5
many_bani spune:
Fetelor de Cocolyso mai stie cineva ceva?
Bafta celor care sunteti in focuri dar si celorlalte .
mami de Vlad (29.10.2009)
BuburuzaL spune:
Daniela, Bruni fetelor, hai, capul sus!!!Important este sa obtineti embrioni buni!!! De fapt, e nevoie doar de unul lipicios sa va impliniti visul de a deveni mamici!!! Si va doresc tare mult sa dea DD sa aveti parte de minunea asta!!! Sunt cu ochii pe voi si astept vesti bune!!!
Multa bafta tuturor, sa va ajute DD!!!
------------------------------------
Cea mai fericita 24+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
camrynna spune:
Stie cineva ceva de petele aproape negre ? am gasit pe tampon pete atat de inkise la culoare , nu-s de CM , sunt aproape negre ...
maine vreau sa fac test , sunt in ziua 13 de la ET ....
Mentionez ca pe hartie nu se ia nimic maroniu sau roz .....deci nu e sangerare ...
Camrynna ,
redramy spune:
Salutare,
sunt si eu o viitoare aspiranta la FIV, pe care il programasem in septembrie-octombrie la Giulesti la dr, Codreanu, eu fiind pacienta dansei de aproape 1 an.
A aflat cineva daca se deschide departamentul FIV de acolo? Auzisem de data de 6 septembrie, dar am sunat acolo si imi da eroare de conectare. S-a schimbat cumva nr. de telefon, eu stiam de 0213161277?
Mutumesc anticipat de raspuns si bafta multa in tot ceea ce va propuneti!
angieangie spune:
buna fetele
am revenit si eu cu vesti,altele decat paan acum
am fost la dr. pt ca stiti eram racita si am vrut sa vad ce face bebe
eeee...si acum surpriza..bebe face bine...are 292grame...un grasanda..ati ghicit...fetitei mele i-a crescut cucsi ear atat de vizibil..100% baiat..asa ca pot intra in randul celor cu carucior albastru
eu sunt mai bine..bag la greu lamaie cu ceai...mai am doar nasul infundat ..in rest...ok
pup toate fetele
Angie+19
bebe jucaus
indra03 spune:
Angieangie, acum raman definitiv si prima care ii ureaza La Multi Ani lui Alexandru, cel mic din caruciorul culoare bleu!
Nu de alta dar am avut o colega care in timpul sarcinii (e drept povestea este de acum 10 ani)a avut tot timpul informatia ca poarta o fetita si a nascut un baietel de toata frumusetea !(poveste cu confuzia cordonului cu....) IMPORTANT ESTE SA FITI SANATOSI!
Doresc tuturor fetelor BAFTA si sa aiba dorintele indeplinite cat mai curand!
Broscuta, TE!
angieangie spune:
Indra draga meaiti multumesc din sufletpana la urma ce-o fi sanatos/a sa fie...dar e amuzant asa cand se sucesc si ei(dr)
pup cu drag si ai grija de tine
Angie+19
bebe jucaus
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Stie cineva ceva de petele aproape negre ? am gasit pe tampon pete atat de inkise la culoare , nu-s de CM , sunt aproape negre ... |
Camrynna - eu am avut pana in saptamana 12 diverse scurgeri negre si a fost de bine.
camrynna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Camrynna - eu am avut pana in saptamana 12 diverse scurgeri negre si a fost de bine. Catalina |
Multumesc mult Catalina , se pare ca este menstruatia ,pt. ca am testul de urina negativ si pete maronii..si usoara durere de burta ..
Nu mai fac nici o beta , pt. ca in ziua 13 de la ET am test de urina negativ ...
Camrynna ,
denisa220972 spune:
camrynna draguta mergi si recolteaza ptr. testul de sarcina din sange.Nu se stie niciodata.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.