FIV 279
Raspunsuri - Pagina 12
sarrah spune:
salutare fetelor,
poate va mai amintiti de mine, sau poate nu.am scris si eu aici intr-o perioada insa am luat o pauza, pauza care se incheie luna asta pentru ca incerc sa fac un nou ET.
camnyra- imi pare rau pentru nereusita ta, stiu ce inseamna...insa nu iti pierde speranta !
poppy- felicitari, sarcina usoara !
fetelor, vin cu o rugaminte dar mai intai incerc sa va spun pe scurt "istoricul meu"despre care imi e f greu sa vb. in 2004 sarcina obtinuta natural, am nascut prematur la 27 S.dupa 2,5 luni BB s-a stins din viata.de atunci incercari pe cale naturala, monitorizari, spermograma, laparo, histero,analize...inseminari, GIFT- nereusite.in dec 2009 am facut FIV. hiperstimulare 41 de foliculi.nereusit.am 11 embrioni congelati, 9 la o clinica si 2 la alta. in feb 2010 incercare ET intrerupta din cauza endometrului de 5 mm. in mai histeroscopie (dupa ce in nov 2009"eram ok" la Prof Poiana ) de data asta operatorie.gasit sinechii uterine si endometrita. acum vreau sa incerc un nou ET insa imi e teama ca endometrul va fi subtire.(in ultimele 4 luni nu a sarit de 5 mm)
rugamintea mea este daca puteti sa ma sfatuiti
1: ce analize ar trebui sa repet(cele pe care le am sunt din anul trecut) astfel incat cd merg la intalnirea cu medicul sa am deja rezultatul(in felul acesta mai castig ceva timp).
2: ce tratament sa iau pt cresterea endometrului. dr meu mi-a dat la incercarea ET din feb estrofem-8/zi si plasturi cu estrogen iar endometrul a fost de 5 mm in Z 12 a CM.
mai am - ovare micropolichistice
- fibrom
- trombofilie- MTHFR mutatia 1298A homozigota
- anti-beta 2 glicoproteina 1 -pozitiv
- tiroida Hashimoto
am mai avut NK mari dar s-a rezolvat intre timp.
m-am lungit, sper sa nu supar pe nimeni...
multumesc pentru eventualele sfaturi si va doresc, tuturor, din suflet succes si f mult noroc in incercarile voastre !
brunadria spune:
donez 650ui de puregon!am inceput cartusul acum 3 zile, au mai ramas 650ui! daca doreste careva sa mi dea pm! merge sotul meu saptamana viitoare in romania poate sa l duca in conditii optime, aterizeaza la bucuresti! produsul e valabil 28 de zile de la data intrebuintarii! deci e pt careva care face stimulare cu puregon in aceasta perioada
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
LAVINUTZA spune:
Hallo- bafta multa tuturor si mult Curaj! Poppy -felicitari-eu in ziua 14 de la ET cu embrio de 3 zile am avut 510 si am doua buburuze!
Lavinia-mami de doua buburuze Silvia Maria si Oana Alessia
BuburuzaL spune:
Carmyna imi pare rau...multa putere si speranta pentru urmatorul fiv!!!
Daniela Felicitari pentru embrionasi!!!Sa de DD sa-ti aduca bucuria cea mare!Macar unul din cei trei!!! Doamne ajuta!
Bruni stai bine draga!!Acum sa mai fie si embrionii frumosi, de buna calitate si mai ales lipiciosi!!!Si trebuie sa fie bine!!!
Poppy felicitari graviduto!!!Sa ai o sarcina frumoasa, fara probleme, si bebe/bebi frumos/i!!!
Dragaica, Catalina pup fetelor. Ce trece timpul...imediat aveti 6 saptamani de la nastere...Numai bine va doresc in continuare si sa fie bebeii papaciosi si cumintei!!!
Sunt si eu prezenta pe aici, mai in umbra ce)i drept, dar incerc sa nu pierd nici nimic...Au incepur sa-mi dea batai de cap niste dureri de burta si nu mai pot fi atat de activa precum mi-as dori...Greutatea isi spune cuvantul...Dar, sa speram ca va fi bine!
Doamne ajuta fetelor!!!
------------------------------------
Cea mai fericita 25+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
poppy13 spune:
fetelor multumsc mult de tot , sunteti foarte dragute. Acum apar intrebari de genul ce doctor ar trebui sa aleg ? Ma doare ovarul oare e bine? Toate credem ca daca se termina etapa asta gata, dar nu e asa. Sa nu credeti ca ati scapat de mine sunt aici cu pumnii stransi pt voi.
brunadria spune:
buburuzo stai cumintica si ai grija de burtica..
eu am avut o adevarata aventura cu declansarea trebuia sa vina astistenta la 21h00 si nu a mai aparut! nici la telefon nu a raspuns nimeni! am sunat o prietena sa vad unde pot merge sa fac injectia in cel mai scurt timp, am gasit un cabinet intr un sat vecin si o asistenta draguta a venit de acasa , ea fiind si in concediu si am rezolvat problema, (plus ca mi a facut o gratis si mi a spus sa o sun dupa beta,ca ea poarta noroc), :)ce i drept cu 40min intarzaiere!
o sa sun maine la clinica sa anunt intarzaierea!
sper sa nu fie o pb prea mare..
fivoasele
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria dragaico ce bine ti sta in rolul de mamica cred ca ai dat jos deja kg in plus, cu atata treaba.. "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Am dat 22kg pana acum, am dat 16kg in spital, acum am 68kg, la nastere avea 90kg am plecat de la 55kg......nu stiu cand am sa mai vad acul cantarului la greutatea asta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Adhnana spune:
Buna tuturor! Ma mai primiti si pe mine?
Am fost intr-o vacanta prelungita cu multe peripetii nu tocmai placute dar sa zicem ca acum suntem bine.
Ieri am fost la morfofetala de trimestrul doi si dupa cum observati s-a schimbat situatia, deci sunt a doua soacra cu trei nurori dupa mirela2.
Bebeii sunt bine in mare parte, au iesit cu rinichii putin mariti, dar mi s-a spus ca e frecvent intalnit la baietei si ca cel mai grav ar fi infectii urinare in primele luni...in fine ..o sa vedem ce zice si doctorul meu saptamana viitoare.
In rest am fost ieri pana in Giulesti in centru de planificare care era foarte inchis. Sa vedem cum or decurge lucrurile in continuare cu spitalul asta...
Eu am reinceput serviciul asa ca o sa fiu prin preajma sa va citesc zilnic, dar cu program redus de munca
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 20+ cu
Adhnana spune:
poppy13 Felicitari! Sarcina usoara si bebe/i sanatosi!
Adhnana spune:
brunadria bafta multa! sa fie cu noroc de data asta!
catalina si dragaicafelicitari pentru puiuti! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
angieangiete pup! ai reusit sa dai de Prof. Marinescu?
Felicitari pentru baietel!