Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)
Raspunsuri - Pagina 9
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Buna burtici! Felicitari pt venirea pe lume a noilor ![]() Sa le dea Doamne Doamne sanatate multa, noroc si sa va aduca numai bucurii ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+Minunea noastra |
Ai terminat cu renovarile si curateniile?
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
crina-s spune:
Buna dragelor
Felicit si eu proaspetele mamici : LORA si ALEXUTZA! Recuperare rapida si fetite cuminti, mancaciose si necolicoase sa aveti!
Chichi frumos carut!SA-l folositi sanatosi!
Astazi mi-am facut si eu analizele uzuale si anticorpii Rh si sunt ok (Ca e un pic mai mic, dar nu ingrijorator).
Felicitari pentru semnaturile frumoase!
Am primit astazi de la o prietena walki talki si sterilizator de la primii pasi si incalzitor de biberoane de la avent. Sunt super!Mi-e tare drag de ele.
Noi am facut iar noapte alba, iar asta mica e foarte agitata. Sa vedem ce zice dna dr maine la control. Sper sa fie totul bine. Presimt ca nu mai am mult pana nasc.
Va spun maine dupa ora 16 cand oi ajunge acasa ce am facut.
IUNIA ce o fi facut?

36+
crina
cu VERONICA ELENA
alynta27 spune:
Crina eu as zice sa mai stai o saptamana si apoi sa nasti!
Chichi iti d-au eu, dar aspectul comercial lasa de dorit!![]()
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui crina-s Buna dragelor Felicit si eu proaspetele mamici : LORA si ALEXUTZA! Recuperare rapida si fetite cuminti, mancaciose si necolicoase sa aveti! Chichi frumos carut!SA-l folositi sanatosi! Astazi mi-am facut si eu analizele uzuale si anticorpii Rh si sunt ok (Ca e un pic mai mic, dar nu ingrijorator). Felicitari pentru semnaturile frumoase! Am primit astazi de la o prietena walki talki si sterilizator de la primii pasi si incalzitor de biberoane de la avent. Sunt super!Mi-e tare drag de ele. Noi am facut iar noapte alba, iar asta mica e foarte agitata. Sa vedem ce zice dna dr maine la control. Sper sa fie totul bine. Presimt ca nu mai am mult pana nasc. Va spun maine dupa ora 16 cand oi ajunge acasa ce am facut. IUNIA ce o fi facut? ![]() ![]() ![]() 36+ crina cu VERONICA ELENA |
Sa folositi si voi cu placere noile cadoute! Uite asa se mai taie de pe lista ( eu una am o mare bucurie cand mai tai cate ceva)
O sa stea Vero acolo mult si bine! O sa vezi! Tinem pumnii pentru controlul de maine!

Cristina
Clabuc spune:
FELICITARI ALEXUTZA!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE EMMA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

Alynta, Fulguta, Buburuza, Klarisse va multumesc mult pentru cuvintele frumoase referitoare la fetita mea! Acum spune tuturor ca Sabrina e puiul ei; e asa draguta cum tot pupa burtica si vorbeste cu surioara ei! Nu stiu ce o intelege ea, dar sunt tare curioasa cum va reactiona cand vom aduce bombonica nr 2 acasa.

Am fost azi la control. Botosel, pe mine m-a linistit doctorul meu, chiar nu mai sunt stresata si incerc sa ma menajez cat mai mult, sa am grija ca bebe sa stea cuminte la caldurica si s acreasca in continuare. Deci, se pare ca s-ar deschide maternitatea pana pe 15 septembrie. Acum stii si tu cum e in Romania, nu poti stii niciodata, dar eu cred ca se va intampla asa. Bebe e bine si cu caputul in jos, colul lung si inchis, toate arata bine. Nu sunt semne ca as naste pana pe 15 septembrie. Oricum, doctorul meu m-a asigurat ca. in cazul in care se intampla ceva pana se deschide Polizu, nu ma lasa in voia sortii si vorbeste cu un prieten de-al lui de la Filantropia. Eu insa, cred/sper ca bebe va dori sa iasa dupa ce se deschide maternitatea. Mi-a zis ca daca nu se intampla nimic intre timp, sa merg direct la spital cu bagajul pe 25 septembrie. Om vedea acum. Daca vei mai obtine si tu informatii, te rog sa ma anunti si pe mine! 
Zoze, multi 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
alynta27 spune:
Clabuc ma bucur ca te-ai linistit si ai vesti bune!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Clabuc spune:
Alynta 
Ce rasfatata va fi fetita ta, cu atatia baieti in jur!
Chichiutza am vazut carutul. Chiar ca a meritat asteptarea! Pare sa aiba tot ceea ce ai nevoie de la un carut; si culoarea e atat de frumoasa! Bravo, sa-l plimbati sanatosi pe puiut in el! 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Crina eu as zice sa mai stai o saptamana si apoi sa nasti! Chichi iti d-au eu, dar aspectul comercial lasa de dorit! Alina-Mirela 39+4 Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
lasa soro aspectul comercial! Crezi ca ala e esential?
Cristina
maitreyi spune:
gata. am revenit de la arcadia unde am ramas super
foarte de bun gust...nici nu stiu ce sa zic...ce mi-a placut f mult e ca sotul si baby pot veni la orice ora si pot participa la baita 
saptamana viitoare semnam si noi. trebuie sa imi aduc lenjeria intima. atat! 
klarisse cica daca ne apuca inainte de data stabilita poate fi nasol...ca daca medicul nostru e de garda la CV nu va putea pleca de acolo si nastem cu cine e de garda
partea buna e ca au si terapie intensiva deci poate sa ne apuce oricand ca ei ne primesc. numa sa nu fie dr de garda 
-----
Mami de
roza +
36 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Klarisse spune:
Mai3 ma bucur ca esti incantata.
Detaliaza un pic faza cu participatul sotului la baita...care baita??![]()
..nu tre sa-i cada buricul intai..? Scuze daca suna un pic tampitel ce intreb.
E bine ca le functioneaza sectia de terapie intensiva insa costurile sunt uriase..200 euro/zi..sa dea Dumnezeu sa nu ajungem acolo..
Klarisse
graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire